2777
2789

عصر جمعه تون به خیر و خوشی

دیروز یکی از دوستام یه شیشه رب که خودش پخته بود برام اورد

منم برای تشکر یه شیشه خیارشور کنار گذاشتم هر وقت دیدمش بهش بدم

رب رو سریع ریختم توی ظرف دیگه گذاشتم فریزر

چون این چند روز قرار نیست غذای ربی بپزم

اینطوری هر وقت لازم دارم ۵ دقیقه قبلش از فریزر درمیارم 

بعدش وقتی از ظرف جدا شد مکعبی برش میدم مقداری که میخوام رو برمیدارم بقیه میره توی فریزر برای استفاده های بعدی

گاهی سهل انگاری خودمون باعث میشه نعمتهای خدای مهربونمون میمونه و خراب میشه 

یکی از اصول پس انداز استفاده درست و به موقع  از  اقلام خوراکی هست که نذاریم کهنه یا خراب بشن و مجبور بشیم دوباره برای خریدشون هزینه کنیم

چند کیلویی انگور کشمشی داشتم 

همه رو چیدم توی آبکش گذاشتم توی حیاط الان کم کم دارن قهوه ای میشن 

امسال دیگه نیازه به خرید کشمش نداریم

خودم کلی خشک  کردم😉😉😉😉

سلام به همگی زندگیتون پر از خیر و برکت 

کتاب عادت های اتمی رو شروع کردم که بسیار عالی هست ✅

سرویس خواب خودمو دخترمو تمیز و مرتب کردم برای یک ماه✅

امروز حساب کتاب همه بچه ها انجام شد✅

۱تومن هزینه تعمیر پکیج ✅

۱تومن قسط✅

۳۸۰خرید هفتگی دخترم برای مدرسه +میوه +لوازم بهداشتی ✅

۵۰۰خرید لوازم برای یکی دیگ از دختر هام(گاهی کمکشون میکنم)✅

۱تومن خرج خونه برای هفته گذشته✅

جونم بگه براتون ۵تومن نقد داشتم بابای عزیرم هم ۵۰تومن پول داد بزارم تو ویپادم برای امتیاز ۹تومن از پول بابام برداشتم و یه پلاک خریدم😁😁🤭 سریع پول بابامو برمیگردونم دست دوم با ۴درصد 

و اما نگم از هفته بسیار سختی که گذشت 

پر از چالش

پر از استرس و غم  

خدا اول از همه به تن هممون عافیت بده 

ارامش روان ❤️❤️

یه مشکل اساسی دارم وقتی زندگی سخت میشه برام نمیتونم روتینمو نگهدارم و برنامه هام‌کامل انجام نمیشه و این ضعف بسیار بزرگی هست حتما باید این ایرادمو حل کنم غم هرچقدر هم بزرگ باشه صد درصد حل میشه جز مرگ مهم اینه ادم تو روزای سخت قوی باشه و سختتر از قبل ادامه بده  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای نابم اوقات به کامتون باشه❤️

من کنار شما که هستم تا جایی که در توانمه نمیذارم‌پولام هدر بره یادم‌نمیاد آخرین بار کی رفتیم‌رستوران درصورتی که یه عمر هرهفته میرفتیم رستورانای گرون شهرک غرب و تجریش ( نمیدونم چرا مغزمون خیال میکرد مایه داریم😂) الان خودمون گوشت تازه بره میگیریم‌میریم کباب میکنیم حالشم بیشتره حداقل من‌اینطور فکرمیکنم خرج‌رستوران بین یک‌ ونیم تا دو ونیم‌میشد الان مثلا دیروز سه کیلو‌گوشت گرفتیم ۲/۴۰۰/۰۰۰

سه بسته خورشتی و یه چلو‌گوشتی دراومد واندازه چهارسیخ پرو پیمون برای کباب جداکردم حدودا وعده های گوشتی میفته ۵۰۰ تومن

تا یه تومن دستم میفته سریع تبدیل میکنم طلا 

فقط یه چیزی که هست من یکساله اومدم اطراف تهران و اصلا به اینجا حس تعلق ندارم ‌ودروغ چرا اذیت میشم چون من که ازخونوادم کیلومترها دورم حداقل برگردم تهران که کلی امکانات داره و خب ده سال تو یه منطقه بودم و‌بهش وابسته شدم الان گاهی میگیم ما اینجا چیکار میکنیم😄فقط اینکه دلم‌میخواست خونه رو‌ارتقا بدیم یکم‌بزرگتر کنیم وبدیم اجاره خودمونم‌بریم تهران اجاره کنیم ولی تا بعد مدرسه بچم باید بمونیم و احتمالا نتونیم عوض کنیم تااونموقع اینجوری حس میکنیم پیشرفتی نداشتیم ولی خب باید پول‌دستمون باشه که تهران یه بخشی برای رهن بدیم چیزی حدود هشتصد تومن باید دستمون باشه که سیصداین‌خونه میره اجاره بقیه ش طلا وپس اندازمو میذارم 

چون اگه خونه اینجا رو‌عوض کنیم با پونصد نقدی که بتونیم جمع کنیم نهایت یکم بزرگ‌تر میشه ‌وپولی دستمون نمیمونه که برگردیم تهران وباید بمونیم همینجا خلاصه که پروسه عوض کردن خونه کمی عقب میفته  

ولی اینم ‌بگم درسته شاید فکرمیکنم‌چون‌خونه رو‌ ازدوسال پیش که خریدیم‌ارتقا ندادیم اما ما با صفر مطلق خریدیم دستمون خالی بود هیچکس رو‌جز‌خدا نداشتیمو‌ادمای بی‌معرفت زندگیمون که از عزیزانمون‌بودن رو‌موقع خرید خونه شناختیم بااینحال توی این یسالی که اومدیم توخونه خودمون خونه ی شهرستانمون روتجهیزکردیم حدود۷۰ میلیون هزینش شد این خونه رو‌بازسازی کردیم گاز صفحه ای وکمدو…زدیم اینم۴۰ میلیون هزینه ش شد 

برای اینکه اینجا‌برام دلگرم کننده باشه وزمان برام بهتر بگذره تا ان شالله فرصت مناسب جابجا شیم رفتم یه جا مشغول شدم که یه درآمد کوچیکی هم‌ازش دارم‌

طولانی شد حرفای دلم 😃فدای چشمای مهربونتون😘

سلام دوستان من یک ماه بخاطر زایمان تاپیک دنبال نمیکنم متاسفانه دچار بواسیر و شقاق شدم خیلی اذیتم نمی ...

ببخشید ک اینجا جواب دادم 

خوردن سیر به اندازه عدس خوبه 

آب دریا 

سرکه هم میگن خوبه 

امتحان کن ان شالله خوب بشی

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

سلام منم از پیشرفت ها و اقدامات این هفته م بگم:

شوهرم که آدم ی دنده ای بود راضی شد پسرمو مهد ثبت نام کردم 

کارتش و داد دستم هزینه خودم و مهد 😳😳😳

لیزر فول بادی رفتم 

لوازم التحریر برای مهد گرفتیم 

و اغذیه برای حداقل دو،سه ماه 

مهمترین نکته ش این بود که همسرم که گفتم همیشه می‌گفت کجا خرج کردی اینقدر باید پس انداز داشته باشی 

پول داری 

پولاتو چیکار کردی و..

کارتش و داد دستم 

البته دو روز پیش سر موضوعی گفت پس انداز داری که ازش خرج کن... بحث پیش اومد که برگشت گفت سربه سرت میذارم زود اشکت درمیاد ناراحت میشی🙄..

مامان سبحان عزیزم 

ببخشید یه سوال داشتم 

اولین قسط وام مهربانی کل سودش هست که میگیره 

من امشب اتفاقی اومدم سایت دیدم یجا مبلغ کل سود و زده و تاریخ پرداخت تا امشب ساعت ۱۲ هست 

به نظرتون همینه یا من اشتباه میکنم 

آلان دقیقا ده روزه پرداخت شده برام 

گفتم اگه همینه واریز کنم که برا ضامنم بد نشه ؟

بله گلم مدرک لیسانس روانشناسی دارموام جعاله از بانک کارگشایی گرفتم در ازای گرو گذاشتن ۴۰ گرم طلاسر س ...

چهل خیلی زیاده چطور بود من شنیدم بیست پنج گرم بزاری وام میدن 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
بله گلم مدرک لیسانس روانشناسی دارموام جعاله از بانک کارگشایی گرفتم در ازای گرو گذاشتن ۴۰ گرم طلاسر س ...

عزیزم منظورت بانک ملی؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم برا برنامه نویسی چه مارکی خوبه؟ و قیمتش در چه حده؟

عزیزم باید تخصصی بگیرین اصطلاحا بهش میگن لپ‌تاپ گیمینگ قیمتش بالاست ایسوس خوبه واقعا

اپل رو پیشنهاد نمیکنم کار کردن تو ایران باهاش سخت میشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810