2777
2789

خانما لطفا منو راهنمایی کنین و بگین اگه تو شرایط من بودین چیکار میکردین

من ۱۲ ساله ازدواج کردم و کلش رو طبقه بالای منزل پدرشوهرم بودم تا الان

اون اوایل من خیلی دنبال این بودم که جدا بشیم ولی همسرم فوق العاده وابسته به خانواده اش بود و اوناهم دوست نداشتن پسرشون ازشون دور بشه

خیلی جنگیدم ولی فقط باعث شد آرامش زندگیم گرفته بشه

از یه جایی به بعد ول کردم و سعی کردم کنار بیام با این موضوع 

گذشت تا اینکه خواهر و برادرای همسرم ازدواج کردن و همگی از همون اول زندگی خونه خریدن

یواش یواش زمزمه ها شروع شد که چرا به فکر خونه نیستین شما و ما میخوایم خونه عوض کنیم شما سربار ما هستین

اون موقع تمام دار و ندار ما یه سمند بود

نشستن زیر پای همسرم که بفروش بزار تو بورس پولت دو برابر بشه خونه بخری

دقیقا وقتی همسرم ماشینو فروخت و گذاشت دو هفته بعدش ریزش کرد

هرچی میخواستیم برداریم پولارو خواهرش میگفت صبر کن تا آحر سال پول یه سمند صفر ازش درمیاری و کل سرمایه ما جلو چشمامون سوخت

بعدش میخواستیم وام بگیریم و با اون پول یه وام بخریم و استارت بزنیم برای خرید خونه

که هنوز بانک پولو واریز نکرده بود تصادف کردیم و مقصر هم بودیم و ماشینمون کلی خسارت بالا اورد و کل اون وام خرج خسارت شد که هنوز قسطاش تمام نشده

ادامه کامنت بعد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان یکم اوضاع بهتر شده قسطا کمتر شدن ولی ماشین همچنان خرج بالا میاره همین الان موتورش مشکل داره و حداقل ۲۰ تومن خرجشه

قلق همسرمو فهمیدم و بیشتر از قبل از من حرف شنوی داره

الان میخوام حتما تا سال آینده نهایت دو سال دیگه خونه دار بشیم چون بچه ها مون بزرگ شدن جامون تنگه و دیگه واقعا خسته شدم

پس انداز فقط ۴۰ گرم طلاست 

همسرم چشمش خیلی ترسیده و میترسه ریسک کنه مثل دفعه پیش 

اسم خونه میارم یا میگم تا خرخره بریم زیر بار وام قبول نمیکنه

میگه من میخوام هرماه پس انداز کنم ولی آدم پس انداز نیست

خرجهم دست من نمیده که مدیریت کنم ذهنش فوق العاده مردسالاره 

لوازم خونه هم همون جهیزیه هست و چیزی اضافه نشده 

مبل نداریم پرده قدیمی شده ولی اصلا دستم به خرید نمیره 

بگین جای من بودین چیکار میکردین؟

کیفیتش برام مهمهسرعتش و حافظه اش هم مهمه

مدل‌های مختلف داره عزیزم برای شما مناسبه برای کارهای روزمره لنوو عالیه

ایسوس برای کارهایی با گرافیت بالا خوبه مثل کسایی که معماری و گرافیک کار میکنن

الکی پول اضافه نده❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان من ۱۸ ساله که کارمند هستم و در این مدت کارت وهریز حقوقم دست شوهرم بود

سلام عزیزم 

جسارتا میتونم بپرسم چرا دست همسرتون؟ و اینکه همسرتون قدردان زحمات تون هست؟ 

اکثر خانمای اینجا حقوق خودشون دست خودشونه ک هیچ  

کارت ها و حقوق همسر روهم با هزارو یک زحمت و ترفند و جلب اعتماد و اینا گرفتیم دست خودمون  

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
رویا جان ! یعنی هرروز بیایم بگیم من امروز خیارشوهر میخواستم نخریدم چهل تومن سیو کردم امروز با غذام م ...

خیار شوهر 😁😁😁😁

آره راس میگی واقعا 

حالا یه نوشابه 40 تومنی هست بگیر بخور دیگه سیو کردنش چیه آخه ؟😆😆😆

ببخشید ندیدم نوشتید ماهی چقدر میشه سالی سی تومن شهریه اش اقساط میبندن تا اردیبهشت سال بعد تسویه. کنی ...

اسم مدرسه چیه؟

ماهم تقریبا همین شرایط هستش ولی انگار مدرسه شما بهتره.و اینکه از کلاس اول اینجوری بود؟یا کلاس های بالاتر اینجوریه؟

متاسفانه همسرمن آدمیه پول به هزینه ی پزشکی پول نمیده میگه برو بکش داستان داریم بخدا تا حالا سرهمین ق ...

عزیزم اگر تهران هستی برو دانشکده دندان پزشکی شاهد میدان انقلاب 

قیمت ها و کیفیت خیلی خوبه💚

حتما باید قبلش نوبت بگیری

عزیزم اگر تهران هستی برو دانشکده دندان پزشکی شاهد میدان انقلاب قیمت ها و کیفیت خیلی خوبه💚حتما باید ...

نه تهران نیستم اینجا هم دانشکده دندانپزشکی هس ولی نمی‌دونم چجوری اقدام کنم برم کدوم قسمت عصب کشی و روکش های انجام میدن؟

2810