2777
2789
رویا جان ! یعنی هرروز بیایم بگیم من امروز خیارشوهر میخواستم نخریدم چهل تومن سیو کردم امروز با غذام م ...

چون توی این تاپیک هر چی گفتنی بود گفته شده

حرف جدیدی برای گفتن و شنیدن نیس

برای همین دگ بحثها به بیراهه رفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا عجب آدمیه برا خودش هم اینجوری میره دندون میکشه؟!عزیزم اگه دفترچه تامین اجتماعی داری کارهای دند ...

آره واسه خودشم می‌کشه اونم آخر کار وگرنه همیشه مسکن میخوره..آنقدر به خودمون و زندگی سخت گرفته حس میکنم برکت زندگیمونم رفته

متاسفانه همسرمن آدمیه پول به هزینه ی پزشکی پول نمیده میگه برو بکش داستان داریم بخدا تا حالا سرهمین ق ...

خوب وقتی ابن جوری هست پول جمع کن خورد خورد هم شده جمع کن اگه می بینی خیلی راحت نمیتونی جمع کنی همون مبلغ کم رو هم تبدیل به طلا کن بعد که به اندازه رسید بزار برای دندون هات 

بالاخره خانمی که شاغل نیست و درآمد نداره به نظر من باید پول تو جیبی بگیره 

سنی نداری که سه تا دندون تا الان کشیدی اینجوری پیش بری دور از جون همسن ما بشی باید دندون مصنوعی بزاری 

دندون کلا از همه چیز واجب تر 

خوب وقتی ابن جوری هست پول جمع کن خورد خورد هم شده جمع کن اگه می بینی خیلی راحت نمیتونی جمع کنی همون ...

آره عزیزم می‌دونم قرار شده بود پول یارانه و دوتومن هر ماه ازحقوقش بده که هر ماه یه بهونه میاره زورش میاد انگار

خوب وقتی ابن جوری هست پول جمع کن خورد خورد هم شده جمع کن اگه می بینی خیلی راحت نمیتونی جمع کنی همون ...

آره عزیزم می‌دونم قرار شده بود پول یارانه و دوتومن هر ماه ازحقوقش بده که هر ماه یه بهونه میاره زورش میاد انگار

رویای عزیزم ببخش اینجا مطرح میکنم میدونم باید تاپیک جدا بزنم ولی چون با اینجا انس گرفتم و نظر دوستا ...

سلام عزیزم امیدوارم هرچه سریعتر زندگیتون به آرامش برسه 

من تجربه ی خودم رو بگم 

مدتی دنبال یه دختر واسه داداشم میگشتیم . یکی از همکاران که مدیر یه مدرسه بود و خودش واقعا یک بانوی همه چی تمام بود و یه دختر بسیار زیبا داشت . من این دختر خانم رو به داداشم پیشنهاد کردم و توی تحقیقات اولیه هیچکس به ما اشاره نکرد که پدر خانواده اعتیاد داره ما با مادر و داداش رفتیم و دختر و پسر همدیگه رو دیدن و پسندیدن قبل از رسمی شدن جلسه متوجه شدیم که پدر خانواده اعتیاد داره 

پدرم روی حرفش ایستاد و گفت نه اصلا وابدا من اجازه نمیدم 

. بماند که شرمندگیش موند واسه من واز این ماجرا سالهاست که میگذره اما بعد از یکی دوسال متوجه شدم که اون خانم از همسرش جدا شده چون تمام خاستگارای دخترش کنسل میکردن 

البته ناگفته نماند ما توی یک شهر کوچیک زندگی میکنیم و آداب و رسوم خاص خودمون رو داریم 

انشاالله که هرچی خیره واسهدشما پیش بیاد . تمام جوانب رو بسنجید .

سلام عزیزم منم پدرم معتاد بود ما 4 تا بچه بودیم و من اولین بچه بودم دانشجو که شدم مادرم طلاق گرفت ال ...

سلام دوست عزیزم خدا روشکر عاقبت به خیر شدین معمولا معتادها کار نمیکنن که هیچ بلکه دارایی هم به باد میدن  منم به زودی میندازم بیرون از زندگیم به خدا روزا میخوابه و شبا تا صبح سروصدا میکنه 

اینجا جاش نیس ولی آخرین باری که منو بغل کرده رو یادم نمیاد آدم سردی شده حرفم میزنی داد و بیداد میکنن

سلام عزیزم امیدوارم هرچه سریعتر زندگیتون به آرامش برسه من تجربه ی خودم رو بگم مدتی دنبال یه دختر واس ...

سلام فدات شم  ممنونم که تجربه تون رو باهام به اشتراک گذاشتی منم در آستانه جدا شدنم 

به به واقعا تبريك ميگم نتيجه ي زحمتهاتو ديدي عزيزم خيلي زحمت كشيدي آخ اولين حقوق چه ميچسبه ارمغان جا ...

مرسی عزیزم از تبریک جانانه ات

حقیقتا ۲۰ت وام ویپادم فعاله

۲۰ ت هم جعاله بانک کارگشایی گرفتم

مقداری هم از پس اندازمون داریم 

لب تاب هم لازم دارم باید بخرم آن شاالله 

باید یه کارایی انجام بدم به امید خدا

حالا هرکسی تجربه داره لبتاب چه مارک و مدلی بخرم ممنون میشم راهنمایی کنه منو❤️😍

مرسی عزیزم از تبریک جانانه اتحقیقتا ۲۰ت وام ویپادم فعاله۲۰ ت هم جعاله بانک کارگشایی گرفتممقداری هم ا ...

عزیزم لپ‌تاپ برای چه کاری میخوای؟

اما خب الان بهترین و قابل دسترس‌ترین لپ‌تاپ تو ایران ایسوس هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810