2777
2789
برو حراست آموزش پرورش منطقه تون بهشون بگو

⛔️⛔️⛔️🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
فردا برای روحیه دادن به خودم با تور میرم کردان این همسر تنبل و همیشه خسته ام هیچ کجا نمیره. خودم با ...

⛔️⛔️⛔️🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم به خوبیت فدات شم 😘 دلم برای خودت و گزارشهات تنگ شده بود 😊خوب که هستی کنارمون ...

لطف داری عزیزم 

چشم به روی چشم 

فردا یه گزارش‌کلی از شهریور و ومهر‌ماه‌میدم 💕💕🫂

سلام ارمغان جون ، چه قدر عالی . 😍😍😍😍من از تاپیک عقب هستم الان پست شما رو دیدم ، خیلی خوشحال شدم ...

مرسی گلم  قربونت برم

اتفاقا منتظرت بودم که بهم تبریک بگی 😁 

میدونستم هنوز پستمو نخوندی 😘😍

لطف داری فدات❤️❤️

سلام عزیزمتا اونجایی که من اطلاع دارم یک برنامه است که شما یه مقدار به صورت دلار شارژشش میکنید متناس ...

جهت اطلاع رسانی 

این برنامه‌ها کلاهبرداری بود و پول خیلی ها رفت...

نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود

رویای عزیزم ببخش اینجا مطرح میکنم میدونم باید تاپیک جدا بزنم ولی چون با اینجا انس گرفتم و نظر دوستا ...

سلام عزیزم 

منم پدرم معتاد بود ما 4 تا بچه بودیم و من اولین بچه بودم دانشجو که شدم مادرم طلاق گرفت البته وضع مالی خوبی هم نداشتیم و تو منطقه پایین شهر زندگی می‌کردیم 

بعد از جدایی مادرم ما با مادرم زندگی کردیم و هر کدوم رفتیم سر کار 

خدا رو شکر شوهرای خوبی گیرمون اومد ولی مطمئنم اگه مادرم طلاق نمی‌گرفت وضع ما بدتر بود و شوهرامون و خانواده هاشون با قضیه طلاق بهتر کنار اومدن تا پدر معتاد 

البته اینم بگم بعضی پدرها اگه معتاد هم هستن کار میکنن و بالا سر زن و بچه هاشون هستن ولی پدر من اصلا اهل کار و اینکه بگه زن و بچه خرج دارن نبود 

سلام خانهای نمونه ، امیدوارم روز خوبی پیش رو داشته باشید🌹

گزارش هفتگی📝 

✔️این هفته هم هم طبق برنامه‌ریزی که داشتم یک میلیون و پونصد رو اختصاص دادم به خورد و خوراک ، یه تومن هم واریز کردم به یه کارت دیگه برای هزینه پوشاک و ...( ۴ نفر)

✔️تسویه وام خونگی ۳ و ۶۰۰ مانده بود ...... خدا را شکر.... نفسی تازه کنم دوباره وام بردارم

✔️چالش تمیزکاری پنجشنبه‌ها که معصومه جون می‌ذارن : سرویس بهداشتی رو چون روز قبلش کامل تمیز کرده بودم دیروز رواختصاص دادم به تمیزکاری حسابی وسایل برقی آشپزخانه وجابجایی وسایل ، دلم نیومد از چالش عقب بمونم 😉 

✔️خرید از میلی گلد: فقط ۱۲۶میلی ، ۵۰۰ هراز تومن، اولین بارم هست تو این سایت خرید میزنم

گفتم تجربه کسب کنم فعلا ( کلا خرید فیزیکی رو ترجیح میدم ، به نظرم مطمئن تره) 

✔️برای هفته آینده هم از مواد غذایی که خرید کردم خیلیاش زیاد اومده سعی می‌کنم تا آخر هفته همونا رو استفاده کنم و نخوام چیز جدیدی بخرم مگر اینکه واقعاً لازم باشه ،داخل برنامم هست یه سرخ کن بگیرم ،ببینم چند میتونم براش کنار بذارم،قیمتش حدودا ۸تومنه 

(شهریور خرید اسپرسو ساز داشتم ۴تومن شد،انشالا آبان نوبت سرخ کن)👌👌

سلام خانهای نمونه ، امیدوارم روز خوبی پیش رو داشته باشید🌹گزارش هفتگی📝 ✔️این هفته هم هم طبق برنامه‌ ...

عالی

سرخکن خودش پس‌انداز هست از بس که تو مصرف وقت و روغن صرفه‌جویی می‌کنی

اسنپ‌پی قسطی هم داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلامممم گزارش تابستون من:

✅٢٠٠ میلیون بدهکاری داشتم که دادم بزرگترین دغدغه‌ی فکریم برطرف شد، وقتی بدهکارم اصلا احساس نفس تنگی دارم

✅ تا جایی که تونستم طلا خریدم که به صورت مصرفی یا پس‌انداز و طلاسی

✅ وسایل خونم رو تکمیل کردم میز ناهارخوری، کتابخونه، آینه، جاکفشی خریدم

✅ تا جایی که تونستم خرید هیجانی نداشتم بغیر از یکبار

باز برا من پیشرفت خوبی بود

✅ بیشتر وقت‌ها غذا پختم و از بیرون نگرفتم 

✅ به دوره اساسی پوست رفتم و محصولات مناسب پوست خودم رو گرفتم

برنامه برای سه ماه پاییز هم یه مسافرت هست که باید براش پس‌انداز کنم، یه وام بگیرم بتونم وانت بخرم، پول‌های ریز رو تبدیل به طلا کنم🥰

تاپیک مدیریت تبدیل شده به مشورت کردن برای مهد و مدرسهاز ۲۰۷۱ تا ۲۰۷۷ دقیقا دارم تند خوانی میکنم و هم ...

دوست عزیز ، اگه سوالی پرسیده شده برای آینده بچه هامون بوده،سرمایه گذاری روی بچه ام یک نوع پس انداز حساب میشه،

بشخصه اگه سوالم رو راجب مهد پرسیدم برای این بود که بدونم ایا ارزش داره که سختی های راه دور رو تحمل کنم ولی بچه ام مهد بره که به مهارت هاش اضافه بشه.ازاین نظر به موضوع نگاه کنید.

اگه شما از قدیمی ها تاپیک باشید دیگه دستتون اومده چجوری خرج کنید چجوری برنامه ریزی کنید،

دیگه تکرار هرروز این مسائل بسیار خسته کننده میشه با توجه به گرونی ها که،قدرت خرید همه کم شده ..مخصوصا تو خرید طلا..

یه دوستی خرید آنلاین معرفی کرد به این تیتیش

اسم کاربریش رو یادم رفته متاسفانه

خواستم ازش تشکر کنم واقعا عالی بود هم قیمت‌های مناسب هم مشتری‌مداری عالی🔥

عالیسرخکن خودش پس‌انداز هست از بس که تو مصرف وقت و روغن صرفه‌جویی می‌کنیاسنپ‌پی قسطی هم داره

اره عزیزم اتفاقا اسنپ پی رو هم گشتم قبلا دوسه تا کالا سفارش دادم ،راضی بودم

ولی سرخ کن چون وسیله برقی هست و گارانتی مهمه براش ترجیح میدم حضوری خرید کنم ، مارکش هم مهمه برام ،دارم تحقیق میکنم☺️☺️

ممنون از راهنماییت عزیزم ❤️

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️متاسفانه همینطوره 😔😔منم هی میخونم هی تذکر نمیدم هی هیچی نمیگم ببینم بالاخره این صح ...

رویا جان ! یعنی هرروز بیایم بگیم من امروز خیارشوهر میخواستم نخریدم چهل تومن سیو کردم امروز با غذام میخواستم نوشابه بخرم نخریدم سی تومن سیو شد (لطفا کسی به خودش نگیره،اصل حرفم یچیز دیگس )و همش ازاینجور مسائل بگیم؟؟

،خب تا کی؟

دوستان که هرروز راجب وام ها سوال میپرسن،

هفتگی برنامه تمیزکاری دارن،

هر کس هم با توجه به شرایط و فرصتی که داره از داستان های دور اطرافیانش میگن که ماهم درس بگیریم.

و همه ام تاکید دارن که درامد افزایش بدیم،

بچه ها هم بخشی از زندگی و اینده امون هستن،سرمایه گذاری و توجه به نیاز های اینده اشون بخش مهمی از زندگی اشون رو میسازه،همونطور که اگه به ما درسنین کودکی و نوجوانی با مسائل مالی و مهارت یاد گرفتن آشنا میکردن چه بسا زندگی های بهتری داشتیم.

به شخصه بجای اینکه بیام هرروز بگم فلان چیز میخواستم نخریدم پنجاه تومن سیو کردم بجاش تمرکزم رو بزارم روی مهارت و اموزش بچه ام خیلی مهمتره تا بگم ماهی یک گرم طلا خریذم

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی شما عضو تاپیک هستی و برامون پست گذاشتی 😍بیا در کنار خوبان باش و تجر ...

ممنون معصومه جان خیلی خوشحال شدم،من چند وقت تاپیک خاموش دنبال میکردم نمی‌دونستم چه طوری عضو بشم ،باعث شد ویپاد بلو  نصب کنم به عنوان پس انداز طلا شکسته میگیرم حالا نمی‌دونم طلا شکسته خوب هست یا نه،،،،،

2810