2777
2789
رویای عزیزم ببخش اینجا مطرح میکنم میدونم باید تاپیک جدا بزنم ولی چون با اینجا انس گرفتم و نظر دوستا ...

هفته پیش یه عروسی رفتیم وضعیت خانواده وظاهروتحصیلات عروس قابل مقایسه بادامادنبود ازلحاط طاهری وخانوادگی ومالی وهرچیزی که فکرشوبکنید داماد چندین درجه بهترازعروس بود پدردامادعروسی افتخاری گرفته بود باچندین مدل غداودسر توبهترین تالارشهر خلاصه میخوام بگم قسمت هرچی باشه همون میشه اونی که بخوادبه خاطراعتیادپدرعروس پاپس بکشه همش بهانس

تاپیک مدیریت تبدیل شده به مشورت کردن برای مهد و مدرسهاز ۲۰۷۱ تا ۲۰۷۷ دقیقا دارم تند خوانی میکنم و هم ...

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

متاسفانه همینطوره 😔😔

منم هی میخونم هی تذکر نمیدم هی هیچی نمیگم ببینم بالاخره این صحبت ها و مباحث متفرقه که مسایل مربوط به مدرسه یکی از اوناست کی تموم میشه و آیا دوستان درک خواهند کرد که تا‌پیک تاپیک  اقتصادی هست ؟؟؟!!🤔🤔🤔

گویا دوستان اینجا رو با تاپیک دورهمی اشتباه گرفتن🙄🙄🙄😡😤

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

اندکی درکم آرزوست 🥺

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته پیش یه عروسی رفتیم وضعیت خانواده وظاهروتحصیلات عروس قابل مقایسه بادامادنبود ازلحاط طاهری وخانوا ...

دخترا لطفااااا دورهمی 🙏🏻🙏🏻⛔️⛔️⛔️⛔️😫😫😫

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
پس کتاب های بازار مثل کتابایی که مدارس میدن نیستببین مگه شما ثبت نام نکردی؟ من شنبه مدرسه رو رو سرشو ...

🔹همکاران محترم
برای خرید کتاب تک جلدی به این سایت https://Azad.Irtextbook.ir مراجعه کنید

هر ساله تاریخ ثبت سفارش تک جلدی در مهرماه اعلام م‌شود.
#سفارش_کتاب_معلم

اینو مدرسه ما گذاشته بود گروه

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️متاسفانه همینطوره 😔😔منم هی میخونم هی تذکر نمیدم هی هیچی نمیگم ببینم بالاخره این صح ...

رویا جان عزیزم شما باید زحمتش رو بکشید بهشون تذکر بدین

حیفه این همه از اولش رعایت کردیم الان باشلوغ شدنش حسابی بهم خورده 

خانمهای عزیز لطفاً رعایت کنید و قوانین رو بخونید 🙏

سلام خانومهاى عزيز كه دنبال وام بودين 

خواستم اطلاعاتى كه امروز بدست اوردم بهتون بگم 

امروز بانك سپه بودم طرح نگين آتيه و مهر. و اينا جمع شده 

كه قبلا دو ماه پولت رو ميذاشتى بعد معادل مبلغي كه گذاشتى وام ميدادن 

الان نگين پويا اومده كه بايد ٤ ماه بخابونى تا وام ٢٣ درصد بدن٣٦ ماهه 

وام قرض الحسنه هم ٦ ماه بايد پول رو بخابونى و نصف ميلغ سپرده با اقساط ١٢ ماهه وام ميدن 

نكته اينكه مبلغ ثابت نياز نيست باشه و گردش حساب ملاك هست 

شب بر همگى خوش🌸

سلام معصومه جان خوبی عزیزم بدی نیستم ولی خوبم نیستم سعی میکنم همچنان اوضاع مالی و‌خوب پیش ببرم ولی ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

خوبم به خوبیت فدات شم 😘 

دلم برای خودت و گزارشهات تنگ شده بود 😊

خوب که هستی کنارمون 

بیخیال اهمیت نده گلم ❤️ 

ما هدف داریم ....برنامه ها داریم برای زندگیمون 😉

سلام ،دوستان منم دوست دارم عضو تاپیک باشم ولی نمی‌دونم چه طوری تازه عضو نی نی سایت شدم اصلا سر در نم ...

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی 

شما عضو تاپیک هستی و برامون پست گذاشتی 😍

بیا در کنار خوبان باش و تجربه های نابت رو در اختیارمون قرار بده 

خیلی خوشحال میشیم ❤️

دخترا میدونم‌اسم‌ویپاد‌میاد جیغ میکشین ولی خداییش اینو یکی بهم‌بگه وام‌یه‌تومنی روبگیرم مثلا دور روز ...

سلام تجربه من روی ویپاد خپاهرم این بود که اگر تند تند تسویه کنین نهایتا دو سه مرحله براتون باز بشه 

من خودم ماه به ماه یا بیشتر تسویه کردم رسیدم به ده تومن اما ده تومن را دو روزه تسویه کردم ۱۵ رو بهم نداد 

برای خپاهرم ۳ رو تسویه کردیم بعد از یک ماه و چهار رو بعد یک هفته تسویه کردیم و پنج رو گرفتیم اما دیگه بهمون ۷ رو نداد 

پیام میده که باید بهبود رفتار مالی داشته باشین 

نتیجه اینکه اگر تند تند تسویه کنین نمی تونیم به مراحل بالاتر برسید، 

2810