2777
2789
عزیزم خب سهم شما ر و میدن و میتونی بری باهاش یه حرکتی کنین دیگه

فکرکنم تاحالا گذرت به دادگاه و پروسه دادخواست، شکواییه و ... نیفتاده خداروشکر. مگه به همین راحتی سهم الارث میدن اونم واسه وراث پرجمعیت  در بهترین حالت ممکن پروسه تقسیم ارث یک سال میکشه. من اصلا به ارث و اینا فکرنمیکنم من تمرکزم رزق و روزی خداست. من الان شرایط تخلیه رو ندارم. از وکیل پرسیدم گفت خودت هم سهم داری . روی سهمت نشستی.  شاکی خیلی احمقه اگه بیفته دنبال تخلیه و اجرت المثل چون هزینه سنگینی باید متحمل بشه و یک سال علافی داره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سامیه جونیعنی کلا ماهی چقد میشه شهریه پسرتون؟

ببخشید ندیدم نوشتید ماهی چقدر میشه 

سالی سی تومن شهریه اش اقساط میبندن تا اردیبهشت سال بعد تسویه. کنیم 

پنج تومن که موقع ثبت نام دادیم بیست و پنج میلیون رو تو هشت ماه میگیرن احتمالا این ماه چهار بدیم از ماه های بعد سه تومن بدیم 

سلام دوستان گلممن اومدم با یک خبر عالیبه لطف و یاری خدا و تلاش های خودم و خانواده ام، توی ازمون است ...

سلام ارمغان جون ، چه قدر عالی . 😍😍😍😍

من از تاپیک عقب هستم الان پست شما رو دیدم ، خیلی خوشحال شدم دیگه با هم علاوه بر دوست همکار هم شدیم . ❤❤❤❤❤

سامیه جون شما کدوم شهری ؟؟، تهران کلاس اول زیر ۵۰ ۶۰ ت نیست

ما کرج هستیم اینجا هم شهریه ابتدایی چهل میلیون 

بعد هم این مدرسه کلا موسسش و حتی تابلو مدرسه عوض شد و خیلی از بچه ها رفتن مدرسه قبلی که آدرسش عوض شده بود و خیلی ها هم اینجا موندن این دو تا مدرسه برای رقابت و از دست ندادن دانش آموز هر دو شهریه ها رو پایین گفتن من هم دو تومن تخفیف گرفتم 

یه جورایی امسال شانس آوردیم وگرنه شهریه پارسالش هم تقریبا همین قدر بود 

ولی اون مدرسه تا ساعت یک و ده دقیقه هست و تایم ناهار و کلاس زبان نداره موسس جدید خیلی شرایط خوبی برای مدرسه گذاشته 

فقط خیلی سخت گیر هستن مثلا بری اعتراض کنی خیلی راحت میگن ناراحتید بچه رو ببرید یه مدرسه دیگه 

اعتراض واقعی رو میپذیرن ولی بری الکی غر بزنی خیلی راحت میگن پرونده بچه تون رو بگیرید برید یه جای دیگه 

سلام خانمای گل من ب دلایلی نمیتونم طلای فیزیکی بگیرم یکیش اینه که همسرم سریع براش نقشه میکشه و...

حالا به نظرتون صندق طلا بگیرم چطوره چقدر فرق میکنه با طلای فیزیکی 

من برا پس انداز میخام به نظرتون مطمعنن؟اگه خدای نکرده جنگ بشه میشه نقدش کرد

ما کرج هستیم اینجا هم شهریه ابتدایی چهل میلیون بعد هم این مدرسه کلا موسسش و حتی تابلو مدرسه عوض شد و ...

ما هم کرج هستیم 

سی تومن شهریه مدرسه س 

بدون هیچ کلاس اضافه یا امکاناتی 

حق هیچ اعتراضی هم‌نداریم فقط و فقط بخاطر معلمایی ک دارن ،مجبوریم قبول کنیم

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

دخترا میدونم‌اسم‌ویپاد‌میاد جیغ میکشین ولی خداییش اینو یکی بهم‌بگه وام‌یه‌تومنی روبگیرم مثلا دور روز بعد تسویه کنم وامای بعدیش به ترتیب فعال میشه؟ بعدپشتوانه تا۳۵ میلیون داره مرحله اخرش این ۳۵ تومن هم بازپرداختش یکماهس ؟؟؟؟

دخترا میدونم‌اسم‌ویپاد‌میاد جیغ میکشین ولی خداییش اینو یکی بهم‌بگه وام‌یه‌تومنی روبگیرم مثلا دور روز ...

من ویپاد دارم به این راحتی نیس عزیززم باید با کارتش تراکنش انجام بدی تا مراحل بعدی واست باز بشه البته تا 3 تومن اوکی هست بعدش

ببخشید ندیدم نوشتید ماهی چقدر میشه سالی سی تومن شهریه اش اقساط میبندن تا اردیبهشت سال بعد تسویه. کنی ...

خواهش میکنم عزیزم،ممنونم

خداروشکر که همسرتون راضی به خرید طلا شدن،بهتون تبریک میگم که موفق شدید 

سلام ارمغان جون ، چه قدر عالی . 😍😍😍😍من از تاپیک عقب هستم الان پست شما رو دیدم ، خیلی خوشحال شدم ...

سلام عزیزم دخترم کلاس اوله کتاب بهش ندادن همه تو کلاس دارن رفتم تهش رو درآوردم دیدم دختر من جشن الفبا غایب بوده کتابشو دادن به یه اتباع که ثبت نامش قطعی نبوده و حتی اجازه مدرسه اومدن نداشته دو هفته دندون رو جیگر گذاشتم مدیر دو هفته امروز فردا کرده قول شنبه رو داده اگه شنبه کتاب بچه منو ندن میخام از مدیر شکایت کنم ولی نمیدونم کجا برم میشه شما راهنماییم کنی ممنون

2810