2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میتونی یک ماه امتحانی مهد ببری بچه اتون رو ببینی خودش ارتباط میگیره یا نه،و بقول کاربر لیلیثث ...

واقعا مهد اینقدر واجب نبست که بخوای صبح تا ظهر رو توی پارک یه جای دور باشی 

اخه مگه یه روز دو روز هست که میگی 

واقعا توی شهرتون اگر کلاس زبان و موسبقی و نقاشی و سالن ورزشی هست که خیلی بهتر میتونی در هفته برنامه ریزی کنی و هر کدوم رو که میشه خیلی جدی تر از نهد اموزش ببینه و توی تمام کلاسهای مربوط به خردسالان آموزش با تفریح و سرگرمیه 

این آموزشها از سه سال شروع میشه و عالی تر هست

سی میلیون شهریه مدرسه البته من چون فرهنگی هستم یه کم بهم تخفیف دادن سی و دو تومن بود شهریه بعد هم یه ...

سامیه جون شما کدوم شهری ؟؟، تهران کلاس اول زیر ۵۰ ۶۰ ت نیست

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم میتونی یک ماه امتحانی مهد ببری بچه اتون رو ببینی خودش ارتباط میگیره یا نه،و بقول کاربر لیلیثث ...

عزیزم کتابخونه های بعضی از شهرها دیدم که یه بخشی مجزا مخصوص بچه ها دارن که اونجا با هم نقاشی میکشن یا بازی میکنن، مراکز فرهنگی هنری شهرداری یا حتی در خیلی از شهرها مساجد هم کلاسهایی برای بچه ها دارن، شاید بتونی یه همچین جاهایی داخل شهر خودتون پیدا کنی که نیاز نباشه شهر دیگه برید 

سلام خانما روزتون بخیر الهی روزگاری بروفق مرادتون.دیروز رفتم صندوق امانات بانک ملی گفتن یا باید ۲۰می ...

منم خیلی دلم میخواد در مورد وام گارشایی طلا چیزی بدونم 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
😅پس خلاصش کنیم عجب نسخه ای

خب هرکدوم یه جور دید منفی دارن 

اگر اقای پدر از نظر ظاهری تابلو نیست موجه هست و هرکسی متوجه نمیشه بهتر از جدا شدن هست 

اگر وضعیت جسمی روحی روانی و مالی رو بهمریخته و باعث خجالت دوربریا میشه باید با ترک دادنش کمک کرد ....طلاق همچین هم اسون نیس 

ولی بهبود اون معتاد تقریبا اسونتره

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810