2777
2789
سلام بچه ها یه چیزی هست ذهنمو مشغول کرده شوهرم مرد خوبیه و خداروشکر دل بزرگی داره پول دوست هم نیست ...

سلام عزیزم شمامیتونی بهشون بگی دلت طلابخری بعدبفروشی ویه ماشین برای خودت بخری...

واگر رانندگی دوستداری میتونی هرازگاهی حرفوپیش بکشی که چقدر رانندگی دوستداری چقدر دوستداری برای خودت ماشین داشته باشی و....

وام پشتوانه ۱۵ میلیون به بالا همشون ۶ ماهه هستن.. هر قسط یک ششم مبلغ تسهیلات هست

مرسی عزیز دلم‌

الان ۳۵ تومن چقدر میشه ؟ 

عاخه دوتام هست 

برا مادرمم میخام برش دارم میخام بیینم میتونم قسطاشو بدم یا نه . 

دو‌تا ۳۵ تومنیه‌درواقع ، ینی تو شش ماه من باید بتونم ۷۵ برگردونم درسته ؟ 

از طرفی وام سپه هم سه ماه دیگه ینی اخر دی ماه دارم برمیدارم اونم ماهی ۷۷۰۰ ایناست 

میترسم بااون به تداخل بخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ياس جان اون زمان كه كلاس فوق داشتي بهت فشار نميومد زده نشدي؟ چه حسي داشتي ؟ باز برگردي عقب همين كلاس ...

نه عزیزم تازه من که مال عهد دایناسورام

الان بچه ها  مهد کودک دوزبانه و کلاس موسیقی میرن بنظرم اگه نرن عقب میمونن از بقیه

همین باشگاه که میرم همه کلاسا فوتبال و تنیس و اینا اکثرا مال بچه هاست از ۴ سالگی میان

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما برنامه ی ویپاد شما هم باز نمیشه ؟ یا برا من اینجوری شده فقط ؟🥲

سلام ...برنامه ویپادمن باز میشه همین امروز صبح وام پیش درآمد روگرفتم...

بعضی وقتها اینطوری میشه..چندساعت بگذره درست میشه.

منم چند وقت پیش برای همسرم میخواستم وام بگیرم تومرحله اعتبار سنجی گیرمیکرد ۱روز بعدش درست شد

رویای عزیزم ببخش اینجا مطرح میکنم  میدونم باید تاپیک جدا بزنم ولی چون با اینجا انس گرفتم و نظر دوستای اینجا برام مهم و ارزشمنده اینجا مطرح میکنم    دخترا به نظر شما وجود یه پدر که اعتیاد داره چقدر تو سرنوشت دخترش تاثیر داره ؟ چقدر تو دیدگاه خواستگار تاثیر داره ؟ اگه مادر و دختر شخصیت موجهه و جایگاه اجتماعی خوب با وضعیت مالی متوسط داشته باشن  ، جدایی و طلاق میتونه این ننگ رو کمرنگ کنه ؟ یا طلاق هم خودش وضعیت رو بدتر میکنه 

سلام خوب هستید ♥️♥️♥️♥️

اومدم با خبرهای خوب 

تو این چند روز دوباره به صورت غیر مستقیم تو خونه حرف خریدن طلا رو کشیدم وسط مثلا با تلفن داشتم حرف میزدم به همکارم می گفتم هر چی از حقوقت میمونه رو تبدیل به طلا کن ببین من چند سال بهت میگم پارسال هم گفتم بهم گفتی طلا می‌خوام چیکار پارسال طلا دو و دویست سیصد بود الان چهار تومن 

حداقل پس اندازت ارزشش رو از دست نمی‌داد 

یا میومدم می گفتم از این به بعد طلا بگیرم مصرفی برنمیدارم میخرم میدم اجاره هم سود میگیرم هم ارزش پولم حفظ شده 

الان مگه بانک سود هجده درصد نمی‌ده میشه ماهی یک و نیم درصد خوب اجاره طلا هم همین دیگه 

جلوی همسرم به پسرم گفتم ببین این انگشتر که پارسال با پول های عیدیت گرفتیم شد سه پ خورده ای الان پنج تومن شده 

گذاشته بودیم تو کمد همون سه تومن می‌موند 

همون روزی که طلا اومد رو ۳۹۰۰ و خورده ای نشسته بودیم گفت به نظرت بخرم گفتم آره بخر پایین تر از این نمیاد 

همون لحظه خرید زد حدود شصت و سه گرم که دویست و پنجاه میلیون شد 

البته خرید اینجوری تقریبا بدون درصد حساب میشه فکر کنم بیست تومن از تابلو بالاتر خرید 

برادرم گفت پول رو به حساب من نزنید دیگه مستقیم به خود اون طرف که خودمون هم ازش طلا می‌خریم بزنید که برای من هم مالیات نیاد 

امروز که دید طلا شده چهار و صد گفت تو خیلی شم اقتصادی خوبی داری از همون روز که بهم گفتی بخر باید می‌خریدم 

البته آدم خوشحال نمیشه از گرون شدن طلا چون من اگه می‌تونستم ماهی شش گرم بخرم الان میتونم مثلا ماهی پنج گرم بخرم 

بهم گفت دیگه من هم مثل تو هر ماه پولی که پس انداز می کنم رو طلا میخرم گفتم بهترین کار من هم هر چی خریدم با همین طلاها بوده 

دیگه بالاخره قبول کرد 

ماهی هم سه و هفتصد اجاره طلاش میشه که البته برادرم گفت به صورت ماهانه نمی‌دیم حالا من خودم بهش بگم شاید بده بهش میگم همون سود رو هم تبدیل به طلا کن بزار رو طلاهای دیگه .

حالا خداروشکر فعلا از این حرص و جوش دراومدم 

جزوه امسالم رو هم آپدیت کردم یه سه چهار تا عصر تا ساعت دوازده سرش بودم 

حدود دوازده میلیون هم سود فروش جزوه هام میشه البته دیگه شبیه کتاب شده 

خداروشکر این کار رو هم انجام دادم 

رویای عزیزم ببخش اینجا مطرح میکنم میدونم باید تاپیک جدا بزنم ولی چون با اینجا انس گرفتم و نظر دوستا ...

اگه چند سال پیش بود این نظر و نمیدادم

ولی الان مردم اگاه شدن و دید خیلی عوض شده 

من خودم بچه طلاقم

همسرم و دومادمون اصلا مشکلی با این قضیه نداشتن

البته مادر خیلی خوبی دارم که این قضیه رو پوشش داده

ولی اعتیاد و نمیدونم

خیلی لحظه شیرینیه. من چند سال پیش تجربه کردم. شب قبلش اخبار اعلام کرد فردا نتایج استخدامی میاد. پدرم ...

ای جاااان😍😍.آره شیرینه.من هنوزم عکس کارنامه قبولیمو دارم هرازگاهی نگاه میکنم روحم تازه میشه.انشالله قسمت همه

رویای عزیزم ببخش اینجا مطرح میکنم میدونم باید تاپیک جدا بزنم ولی چون با اینجا انس گرفتم و نظر دوستا ...

سلام عزیزم خوبین؟

من یه دوستی دارم که یه همسایه داشتن آقا معتاد بود

برای دخترش خیلی بد شده بود خواستگاراش کنسل میکردن

تا اینکه پدرش فوت کرد( دور از جون همگی)

دختر خانم خیلی زود ازدواج کرد بعدش.

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
دقیقا خیلی اوایلش اسون گرفت.....من امتیاز برای وام ده تومنی ۶ ماهه گرفتم دقیقا روزی که اومدم وام رو ...

برایند برا منم تا ۲۰ فعال بود یهو ۱۰تارو کرد ۱۲ماهه 

تمام سکه هام بیمصرف شد

سلام خانوما برنامه ی ویپاد شما هم باز نمیشه ؟ یا برا من اینجوری شده فقط ؟🥲

من ویپاد رو تازه نصب کردم و هنوز کارتش رو پست نیاورده 

ولی کلا از روزی که نصب کردم ویپاد باز نمیشه و میزنه استعلام مورد نظر با مشکل مواجه شد 

واااای چقدر بد من ازش میپرسم چی شد چه فعالیتی انجام دادی خوراکی هاتو خوردی و...بگرد ی مهد خوب پیدا ک ...

امسال پیش دبستانی هستش جایی که میبرم راضی ام هر روز فیلم میفرستن عکس میفرستن گروه دارن همه کارها رو میگن توی کاغذ هم همه برنامه هایی که انجام میدن رو روی کاغذ می‌نويسن و میفرستن  قبل خوراکی خوردن حتما دستاشون رو می  شورن تعدادشون هم ۱۵ نفره 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810