سلام خوب هستید ♥️♥️♥️♥️
اومدم با خبرهای خوب
تو این چند روز دوباره به صورت غیر مستقیم تو خونه حرف خریدن طلا رو کشیدم وسط مثلا با تلفن داشتم حرف میزدم به همکارم می گفتم هر چی از حقوقت میمونه رو تبدیل به طلا کن ببین من چند سال بهت میگم پارسال هم گفتم بهم گفتی طلا میخوام چیکار پارسال طلا دو و دویست سیصد بود الان چهار تومن
حداقل پس اندازت ارزشش رو از دست نمیداد
یا میومدم می گفتم از این به بعد طلا بگیرم مصرفی برنمیدارم میخرم میدم اجاره هم سود میگیرم هم ارزش پولم حفظ شده
الان مگه بانک سود هجده درصد نمیده میشه ماهی یک و نیم درصد خوب اجاره طلا هم همین دیگه
جلوی همسرم به پسرم گفتم ببین این انگشتر که پارسال با پول های عیدیت گرفتیم شد سه پ خورده ای الان پنج تومن شده
گذاشته بودیم تو کمد همون سه تومن میموند
همون روزی که طلا اومد رو ۳۹۰۰ و خورده ای نشسته بودیم گفت به نظرت بخرم گفتم آره بخر پایین تر از این نمیاد
همون لحظه خرید زد حدود شصت و سه گرم که دویست و پنجاه میلیون شد
البته خرید اینجوری تقریبا بدون درصد حساب میشه فکر کنم بیست تومن از تابلو بالاتر خرید
برادرم گفت پول رو به حساب من نزنید دیگه مستقیم به خود اون طرف که خودمون هم ازش طلا میخریم بزنید که برای من هم مالیات نیاد
امروز که دید طلا شده چهار و صد گفت تو خیلی شم اقتصادی خوبی داری از همون روز که بهم گفتی بخر باید میخریدم
البته آدم خوشحال نمیشه از گرون شدن طلا چون من اگه میتونستم ماهی شش گرم بخرم الان میتونم مثلا ماهی پنج گرم بخرم
بهم گفت دیگه من هم مثل تو هر ماه پولی که پس انداز می کنم رو طلا میخرم گفتم بهترین کار من هم هر چی خریدم با همین طلاها بوده
دیگه بالاخره قبول کرد
ماهی هم سه و هفتصد اجاره طلاش میشه که البته برادرم گفت به صورت ماهانه نمیدیم حالا من خودم بهش بگم شاید بده بهش میگم همون سود رو هم تبدیل به طلا کن بزار رو طلاهای دیگه .
حالا خداروشکر فعلا از این حرص و جوش دراومدم
جزوه امسالم رو هم آپدیت کردم یه سه چهار تا عصر تا ساعت دوازده سرش بودم
حدود دوازده میلیون هم سود فروش جزوه هام میشه البته دیگه شبیه کتاب شده
خداروشکر این کار رو هم انجام دادم