2777
2789
سلام عزیزم من شاغلم اما بچم رو نزاشتم مهد تهران هم هستم تا زمانی که بچه نمیتونه فرق خوب و بد رو متوج ...

عزیزم بخاطر همین تاکید کردم که مهد کودکی انتخاب کنید که از همه نظر خوب باشه،بعضی مهد کودک ها هم دوربین دارن که رو گوشی مادر نصب میشه و خیال ادم راحت تره داخل مهد رو کامل میبینی

عزیزم بخاطر همین تاکید کردم که مهد کودکی انتخاب کنید که از همه نظر خوب باشه،بعضی مهد کودک ها هم دورب ...

اتفاقا این مهد کودک هم از همه لحاظ خوب و عالیه و مطرح و شناخته شده ست

اما همه جای مطرح و برند هم مسلما نشانه خوب بودن مهد نیست

امسال پیس دبستانی اش رو بردم فرهنگسرا شهریه اش از مدرسه بیشتره اما از همه لحظه های کلاس و کارایی که انجام میدن فیلم و عکس میگیرن میفرستن خودشون 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم نظرتون رو گفتیدلیلیثث جون بعضیا میگن سه سالگی زوده،به خاطر این کمی ترس دارم که نکنه زود ...

عزیزم من بچم رو از ۳ سالگی مهد گذاشتم خیلی هم راضی ام واقعا روی روحیش تاثیر خوب داشت خیلی شاداب تر شده بود ساعت خوابش خوب تنظیم شده بود البته من شاغلم هم شیفت خودم میبردمش ولی توفیق اجباری بود امسال هم سومین ساله که میره و پیش دبستانی دو شده دیگه 

به نظرم جای خوب و مناسبی پیدا کنید و با توکل بر خدا ببریدش

سلام بچه ها یه چیزی هست ذهنمو مشغول کرده 

شوهرم مرد خوبیه و خداروشکر دل بزرگی داره  پول دوست هم نیست که هم خوبیشه هم بدیش

به این دلیل خوبی محسوب میشه چون هیچ وقت منو برای پول ناراحت نکرده و به طور واقعی پول رو درخدمت خانواده میبینه و بدی پول دوست نبودنش اینه که یهو ممکنه انتحاری بزنه و یه پولی رو کلا ببخشه 

تا قبل خرید خونه من اینجوری کنترلش میکردم که ببین ما هنوز خونه نداریم سر پناه نداریم اونم یه کم چونه میزد بعد چون حرفم منطقی بود مشکلی نداشت و خداروشکر مسیر خوبی با هم طی کردیم و هدف چند سالمون محقق شد 

این از این 

حالا بعد خونه و بعد عید که اقساط سبک میشه من از این حرکات انتحاری میترسم😁

چند بار تا حالا گفتم ماشینو سال دیگه تعویض کنیم  ماشین بهتر بخریم به مذاقش خوش نیومد و گفت تا 10سال آینده ماشین همینه🙁

یا میگم قسطا کم شد پس انداز کنیم باغ بخریم اونم خیلی جدی نمیگیره 

خودم که باید به روشهای مختلف ازش پول بگیرم طلا بخرم به همین علت گاهی میگم چقد دلم میخواد طلا بخرم یا گرم طلاهامو بهم برگردون که اونم میزنه به شوخی 

شما برای در امان موندن از این حرکات انتحاری پیشنهادتون چیه؟

سلام بچه ها یه چیزی هست ذهنمو مشغول کرده شوهرم مرد خوبیه و خداروشکر دل بزرگی داره پول دوست هم نیست ...

من بودم خودمم میزدم تو کار حرکات انتحاری مثبت مثلا یه قرعه کشی گنده شرکت میکردم از روی زرنگی هم میگفتم‌به اسم‌خودت نوشتم این اسم خودت انگار تاثیرش بیشتره 

یا طلای اقساطی میارم و موظف میشه قسطاشو‌بده شمام‌بزن‌توکار انتحاری وتوهم انجام‌شده قرارش بده

من ۲۶ سالمه ولی دبستانم ساعت ۲ تموم میشد. بعد ناهار کلاس زبان +موسیقی / نقاشی داشتیم

ياس جان اون زمان كه كلاس فوق داشتي بهت فشار نميومد زده نشدي؟ چه حسي داشتي ؟ باز برگردي عقب همين كلاسارو ميري؟

براي پسرم اين روش خوبه؟ 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
من بودم خودمم میزدم تو کار حرکات انتحاری مثبت مثلا یه قرعه کشی گنده شرکت میکردم از روی زرنگی هم میگف ...

آره این خوبه البته با قرعه مخالفم ولی این طلای قسطی خوب بود 

پارسال هم گاهی از طلا فروش آشنا طلا برمیداشتم میگفتم اینقدش موند تو بده انصافا مشکلی هم نداشت و پرداخت می‌کرد 

ولی من دلم میخواد یه جوری نامحسوس  براش هدف بذارم مثل قضیه خونه تا بدون خون و خونریزی همراهی کنه😁

ویپاد مثل اینکه شرایط وام گرفتنش رو سخت کردهبرای جلب مشتری اولش خوب بود الان داره بازی درمیارهکارمزد ...

دقیقا خیلی اوایلش اسون گرفت.....من امتیاز برای وام ده تومنی ۶ ماهه گرفتم دقیقا روزی که اومدم وام رو فعال کنم دیدم که ۶ ماهه رو برداشت.....الانم که ۱۵ تومنی رو نمیده 

پیش درامد هم که دیگه همزمان با بقیه وامها نمیده

ماشین داریم ،یکساله ام گواهینامه گرفتم ولی ترس رانندگی دارم😭😭😭

الان بهترین فرصت هست که بشینی عزیزم یه مربی بگیر همین مسیر رو باهاش برو یک ماه نشده راه میوفتی❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم من شاغلم اما بچم رو نزاشتم مهد تهران هم هستم تا زمانی که بچه نمیتونه فرق خوب و بد رو متوج ...

واااای چقدر بد 

من ازش میپرسم چی شد چه فعالیتی انجام دادی خوراکی هاتو خوردی و...

بگرد ی مهد خوب پیدا کن 

من نزدیک خونم میبرم اما دلم نبود اینجا ببرم 

چون شوهرم و ب زور راضی کردم بذارم مهد قبول کرده نزدیک بذاریمش 

بعد خداروشکر بچه من اضطراب جدایی و اینا نداشته تا اینجا انشاالله از این ب بعد هم خوش بگذره بهش راضی باشه

اتفاقا این مهد کودک هم از همه لحاظ خوب و عالیه و مطرح و شناخته شده ستاما همه جای مطرح و برند هم مسلم ...

من این مهدی که میبرم پسرمو میگن خوب نیست اما ب قول ی دوستمون سلیقه و تجربه هر کس فرق می‌کنه بهم گفت ببر شایدخوب بود 

منم فعلأ راضی ام 

دی وز همسایه مون میگه کجا میری ب پسرم، گفتن میذارمش مهد اینجا گفت خوب نیست و ..منم گفتم چطور گفت سر شهریه و دبه کردن مدیرش باهاش بحثشون شده دیگه پسرشو آورد بیرون از اونجا کلا وگرنه می‌گفت پسرم راضی بود خوب بود براش دوست داشت

2810