2777
2789
سلام عزیزم ماهی ۲۲۵۰شهریه ش که همون اول باید تسویه بشه تازه من یک شیفت گذاشتمبعد گفتن میخوای ناهار ه ...

خدا حفظش کنه عزیزم،مبارکش باشه

منم بچم سه سالشه،نمی دونم چکار کنم احساس میکنم زوده بزارمش مهد

البته من خانه دارم عزیزم

شما خیلی باکلاس هستید ما جنوب شهر بودیم و از این چیزا نداشتیمهمسرم دبیرستان نمونه دولتی خونده میگه ن ...

عزیزم منم نمونه دولتی خوندم هم کمد مدرسه داشتیم وسایل رو میذاشتیم توش خونه نمی‌آوردیم هم غذای روز داشتیم روزی دو مدل غذا تا ٣ مدرسه بودیم همه‌ی کلاس‌های ورزش و کامپیوتر هم خود مدرسه برگزار می‌کرد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظش کنه عزیزم،مبارکش باشهمنم بچم سه سالشه،نمی دونم چکار کنم احساس میکنم زوده بزارمش مهدالبته من ...

عزیزم من بچه ندارم اما خواهرزاده‌ام رو نگه میدارم

حتما بذارش مهد بچه خیلی اجتماعی میشه

مهد خوب اصولی با بچه کار میکنن اصلا یسری بازی‌ها و آموزش‌ها رو خونه نمیشه کار کرد

عزیزم من بچه ندارم اما خواهرزاده‌ام رو نگه میدارمحتما بذارش مهد بچه خیلی اجتماعی میشهمهد خوب اصولی ب ...

ممنونم عزیزم نظرتون رو گفتید

لیلیثث جون بعضیا میگن سه سالگی زوده،به خاطر این کمی ترس دارم که نکنه زود باشه و نتیجه عکس بگیرم

ممنونم عزیزم نظرتون رو گفتیدلیلیثث جون بعضیا میگن سه سالگی زوده،به خاطر این کمی ترس دارم که نکنه زود ...

نه عشقم اروپا سن اجباری مهدکودک ٣ سال هست

قبل از اون هم مهد میذارن اما اجباری نیست 

بذار خودت میبینی چقدر بچه‌ات شاد و پرانرژی میشه

ممنونم عزیزم نظرتون رو گفتیدلیلیثث جون بعضیا میگن سه سالگی زوده،به خاطر این کمی ترس دارم که نکنه زود ...

عزیزم میتونی یک ماه امتحانی مهد ببری بچه اتون رو ببینی خودش ارتباط میگیره یا نه،و بقول کاربر لیلیثث مهدی که درست و اصولی باشه و مربی هاش دوره دیده باشن و رفتار درست رو با بچه بلد باشن،و اوایل هم شما حتمااااااا باید مهد باشی تا بچه اتون اضطراب جدایی نگیره،و بعد که کم کم اروم شد و اوکی بود دیگه با خیال راحت میتونه بره مهد و کلی کیف کنه.ولی حتما حواست باشه که چه مهدی رو انتخاب میکنی.

منم دنبال مهد برای پسرم هستم سه سالو نیمشه، اتفاقا میخواستم سوالمو بپرسم ولی نمیدونستم مرتبط به تاپیک میشه یا نه.

پسرم به شدت تنهاس و دنبال یه مهد خوب و اصولی هستم که شهر خودمون نداره😮‍💨و جایی که مهد های مورد نظر من هستن نیم ساعت فاصله رفت و نیم ساعت فاصله برگشت میشه و اگه پسرم در شهر بغلی بره مهد من باید تو بیرون تو پارک یا کافه یا کتاب خونه ایی جایی بمونم تا مهدش تموم بشه و دوتایی برگردیم خونه،و خب الانم فصل پاییز زمستون نزدیکه و منم شهر شمالی ام ،تو بارون برف قطعا سخته برام رفت امد

واقعا این مسئله مهد برام شده معظل بزرگ که نمیتونم تصمیم بگیرم که با این همه سختی ببرمش یا نه،میترسم ببرم پسرم عادت کنه بعد وسط های راه خودم خسته بشم کم بیارم نتونم دیگه مهد ببرمش و پسرم ضربه بخوره.

دوستان شما اگه جای من بودید چیکار میکردید؟

سلام عزیزم ماهی ۲۲۵۰شهریه ش که همون اول باید تسویه بشه تازه من یک شیفت گذاشتمبعد گفتن میخوای ناهار ه ...

سلام عزیزم مهد یا پیش دبستانی ؟؟؟ پیش دبستانی چون لباس فرم دارن 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم میتونی یک ماه امتحانی مهد ببری بچه اتون رو ببینی خودش ارتباط میگیره یا نه،و بقول کاربر لیلیثث ...

سلام عزیزم من شاغلم اما بچم رو نزاشتم مهد 

تهران هم هستم تا زمانی که بچه نمیتونه فرق خوب و بد رو متوجه بشه مهد نزار

من خودم ۴ سالگی بردمش مهد روز اول هم بی احترامی کردن هم از کیفش خوراکی هاش رو برداشتن 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
۲۰تومن برای یک سال هست عزیزم؟؟بعد یک سال بیست تومن رو‌به ما میدن؟؟نمیشه ماهانه بهشون یه اجاره ای داد ...

بله تا وقتی ک صندوق داری دستشون. صندوق رو تحویل بدیم ۲۰تومن رو میدن ن احاره قبول نمیکنن.

خانما هیچکدوم راهی ب ذهنتون نیومد من واقعا استرس گرفتم کسی وام کارگشایی جعاله رو گرفته؟؟؟؟؟؟اگه بله بگید اول باید طلا ببریم بزاریم بانک بعد از برنامه بله نوبت بگیریم یا چجوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
ببخشید شهریه شون در کل سال چقدر میشه

سی میلیون شهریه مدرسه 

البته من چون فرهنگی هستم یه کم بهم تخفیف دادن سی و دو تومن بود شهریه 

بعد هم یه خوبی داره کنار خونمونه سرویس نیاز نداره خودش می‌ره میاد دیگه راحتم‌

2810