2777
2789
سلام خانما روزتون بخیر الهی روزگاری بروفق مرادتون.دیروز رفتم صندوق امانات بانک ملی گفتن یا باید ۲۰می ...

۲۰تومن برای یک سال هست عزیزم؟؟

بعد یک سال بیست تومن رو‌به ما میدن؟؟

نمیشه ماهانه بهشون یه اجاره ای داد؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ، مثل همیشه ممنون از بودنتون ، اینجا مثل یه دانشگاه بلکه کاربردی تر هست و به لطف خدا همه ...

بله برادرشوهر من گرفت 

دو سه سال پیش البته 

ضامنتش زنجیره ای بود فک کنم 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
سلام دوستان ، مثل همیشه ممنون از بودنتون ، اینجا مثل یه دانشگاه بلکه کاربردی تر هست و به لطف خدا همه ...

سلام عزیزم من خیلیارو دیدم که این وامو گرفتن

مبلغ وامو تو سه مرحله میدن،یعنی تا ساختمون رو تکمیل نکنی کل پولو بهت نمیدن،مثلا برا اسکلت یه مقداری میدن برا کارای گچ کاری و اینا یه مقداری و برا نما ساختمون هم یه مقداری

و قسطش خیلی خیلی کمه

واینکه من دیدم که ضامن نمیخواست بلکه صامنش کسی که مثلا قبلا این وامو گرفته،ضامنش زنجیره ایه

چقدر خوب میشوی متاسفانه شیائومی نیست و آ۵۲ هس سامسونگ نداره از این برنامه ها؟

نه ولی برنامه کلون ساز برنامه هستش ولی برای برنامه بانکی پیشنهاد نمیدم چون باید همه اطلاعات رو توی اون وارد کنید.

بازم خواستید سرچ کنید زیاده❤️

سلام دوستان این سکه های بانکی که مال سال ۸۶هستن ممکنه تو سال های اینده قدیمی بشن؟منظورم کسی که سکه م ...

خوب باید سکه جدید ضرب بشه 🤔

فک نکنم بزنن چون کلا سکه مثل پول هستش اگر ضرب بشه ارزشش از بین می‌ره.

و اینکه سکه هم خریدنش حدی داره و کاملا جریان خرید و فروش زیر نظر هستش اگر سکه کم بشه تو بازار میگردن ببینم مشکل کجاست. مثل زمانی که سلطان سکه همه رو خریده بود تا کم بشه و گرون بشه که گرفتنش و حکمش هم سنگینه چون جرمش اقدام علیه آرامش عمومی و اقتصادی هستش.پس احتمالش خیلی کمه الان ۲۰سال از ضرب آخرین سکه ها میگذره فقط چندبار مشکل پیش اومده که حلش کردن و اینکه سکه چیزی هستش که اگر حکومت هم عوض بشه سکه ارزشش از بین نمیره مثل الان که سکه طرح قدیم هم هستش ولی دلار اینجوری نیست و سکه هارو حتی اونایی که باز هستش ذوب نمیکنن و وکیوم میکنن میفروشن. 

یه چیز دیگه اینکه من شنیدم طلای آبشده هر کشوری فقط در کشور خودش اعتبار داره ولی سکه و شمش همه جا معتبر هستش.

شما خیلی باکلاس هستید ما جنوب شهر بودیم و از این چیزا نداشتیمهمسرم دبیرستان نمونه دولتی خونده میگه ن ...

نه عزیزم اتفاقا دبستانم تو خیابون انقلاب تهران بود که مرکز رو به پایین محسوب میشه😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

روستای پدری من همه ساختن سمت خراسان رضوی هستن نمیدونم به روستای شما به چه شرایطی و چه مقداری تعلق میگیره💚

سلام خانمای عزیز اگه میشه ی مشورت هم ب من بدین ما ی وام بانک مهر هست ی سیصدو خورده میخایم بگیریم ی چن تا وام دیگه هست معلوم نیس اوکی بشه یانه اگه یکیش اوکی بشه میزاریم رسالت واسه وام میخایم خونه بخریم بنظرتون واسه تابرج ده یا یازده تا بقیه وامو بگیریم ای سیصد رو طلا بگیرم خوبه یا ممکنه ضررکنم

دوستان ممنون از همگی خیلی لطف کردید ، چون دوستان زیادی لطف کردند و پاسخ دادند بنا به قوانین گروه تک تک پاسخ ندادم تا تاپیک به بیراهه نره ، از همگی ممنون و سپاسگزارم ، انشاالله به لطف خدا و دعای شما عزیزان میریم برای انجام کارهای زمین و اگه خدا بخواد تا عید شروع به ساختنش میکنیم ، خدا کنه بتونم وام رو بردارم و هزینه خیلی زیادی نداشته باشه ، اگه به لطف خدا از عهده اش براومدم میام اینجا عکسای کلبه کوچیکمو باهاتون به اشتراک میذارم ، این زمین تو روستای پدری منه و پدرم لطف کردند این زمین رو بهم هدیه دادند ، خدا سایه همه پدرومادرا رو روی سر فرزنداشون نگه داره و روح پدرمادرای آسمانی هم قرین رحمت الهی باشه ،  این روستای ما چسبیده به شهره و اینقدر قشنگه که وقتی میشینیم تو باغش یه تیکه از بهشته و بخاطر قشنگی و گردشگری بودنش نمیارنش به حومه شهر و اکثر خونه ها بسیار مدرن و ویلاییه ، دخترم هم خیلی دوست داره یه ویلا مدرن با طراحی جدید توش ساخته بشه ولی من خودم عاشق خونه روستایی کاهگلی ام و دوست دارم بین اینهمه ویلا یه کلبه کوچولو داشته باشم با یه تنور قشنگ و وقتی میرم و تو ایوونش میشینم کل دنیا و مدرنیته از ذهنم خارج بشه و بوی نون محلی و صدای مرغ و خروس بشه موسیقی خوشبختیمون ، فقط یه مشکل بزرگی که وجود داره ما  خیلی خیلی تنبلیم و این زمین هم مثل سایر زمین های پدرم و خانواده پدریم راکد مونده و هیچکی حوصله ساختش رو نداره  اگه من بخوام شروع به ساخت کنم فکر کنم اولین نفر از کل خاندان باشم که داره ساخت و ساز میکنه ، ایده پردازیم عالیه ها اگه خدا بخواد و بتونم عملیش کنم که عالی تر میشه ، از شنبه برم دنبال کارهاش تا به لطف خدا تا عید بتونم بسازمش🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
2810