2777
2789
من ۲۶ سالمه ولی دبستانم ساعت ۲ تموم میشد. بعد ناهار کلاس زبان +موسیقی / نقاشی داشتیم

شما خیلی باکلاس هستید ما جنوب شهر بودیم و از این چیزا نداشتیم

همسرم دبیرستان نمونه دولتی خونده میگه ناهار بهشون میدادن فقط همین

سلام دوستان ، مثل همیشه ممنون از بودنتون ، اینجا مثل یه دانشگاه بلکه کاربردی تر هست و به لطف خدا همه در کنار هم به اندازه فهم و دانش و تلاش و پشتکار خودشون رشد میکنند ، ممنون که هستید🙏 الهی همتون تنتون سالم و دلتون شاد و لبتون خندون و روزیتون افزون باشه🤲 

یه سوال داشتم از دوستان لطفأ هر کس اطلاع داره دریغ نکنه🙏 

عزیزان من یه زمین مسکونی تو روستا دارم ، برای اینکه مسکوت نمونه و بشه ازش استفاده کرد اگه خدا بخواد میخوام اقدام به ساختش کنم با وام ۳۵۰ میلیونی مسکن روستایی ، تا حالا کسی تونسته این وام رو برداره؟ آیا واقعأ میشه روش حساب کرد چون فعلأ نقدینگی چندانی ندارم و فقط به امید این وام میخوام اقدام کنم ، لطفأ راهنماییم کنید و شرایطش رو هم اگه براتون مقدوره بهم بگید🙏 پیشاپیش ممنونم از همگی🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ، مثل همیشه ممنون از بودنتون ، اینجا مثل یه دانشگاه بلکه کاربردی تر هست و به لطف خدا همه ...

سلام عزیزم من این وامو ندیدم کسی بگیره ولی چیزی که زیاد شنیدم و دیدم جهاد سازندگی هست برای روستا.

میری مثلا میگی میخوام تو زمینم یه کارگاهی، گلخونه ای چیزی راه بندازم بهت وام میدن ولی تا یه جایی باید پیش بری بیشتر برا کسایی که باغ دارن خوبه. وامش هم چهار درصد هست.

سلام عزیزم من این وامو ندیدم کسی بگیره ولی چیزی که زیاد شنیدم و دیدم جهاد سازندگی هست برای روستا.میر ...

سلام گلم ممنون از پاسخگوییت عزیزم🙏 به نظرت برا زمین مسکونی که قصد ندارم تجاری و کارگاهی بسازمش این وام شدنیه؟ اول وام رو میدن یا میان تجهیزات کارگاه رو میبینند؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام مهر ماهی جان 😍تولدت مبارک 😍منم متولد مهرم 🥰 و عاشق پاییز 😚🍁🍁واییییی گفتی سالاد گوجه، دلم ...

به به چقدر عالی مثل همیشه 😘

تولد شما هم مبارک💝 پاینده و مانا باشید🩷 سالیان سال کنار همسر و فرشته های زندگیتون🤲

چشم حتما گلم ☺️کلم همیشه زیاد میریزم و البته فلفل و سیر تند و تیز درست میکنم جاتون خالی معرکه میشه😎😊

البته شما که کدبانوی تمام عیاری و میدونم بهترین ترشی ها رو درست میکنی عزیزم😇😋

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام دوستان ، مثل همیشه ممنون از بودنتون ، اینجا مثل یه دانشگاه بلکه کاربردی تر هست و به لطف خدا همه ...

سلام عزیزم 

تپ شهرستان ما ک همه فامیلامون با همین واک استارت خونه سازی رو میدن 

ولی مث اینکه مرحله  ب مرحله ریخته

⚡️من امید دارم روزای خوب تو راهه⚡️

سلام خانما روزتون بخیر الهی روزگاری بروفق مرادتون.دیروز رفتم صندوق امانات بانک ملی گفتن یا باید ۲۰میلیون بلوکه کنی دست نزنی بمونه .صندوق برای شما  وگرنه صندوقو میگیریم چند روز به وقت دادن .من همینطور موندم طلا دارم صندوق، نگهداریش خونه ممکن نیس شما میگید چی کنم؟۲۰تومن ندارم .شما طلارو کجا نگه می‌دارید؟ی راهیب ذهنم رسید بزارم کارگشایی وام بگیرم جاشم آمنهراجبع کارگشایی کسی وام گرفته بگه میگن با برنامهبله باید نوبت گرفت شرایطش چیه چقد زمان بره؟ اول باید طلا گذاشتبعد نوبت گرفت یا چی؟.میشه همه راهنمایی کنید .@masumehjoon 

مامان صبحانه و بقیه دوستان

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

سلام عزیزم برادر شوهرم داره توی روستا خونه میسازه و این وام رو گرفته فقط می‌دونم دوتا ضامن برده یکیش همسرمه که کارمند رسمیه یکیش هم با جواز کسب مغازه

و اینکه مرحله ای واریز میشه اول هم باید پی ریزی و بتن ریزی کف رو انجام بدی با هزینه ی خودت بعد از اون درخواست وام بدی( چون مرحله ی اول کار رو باید خودتون پرداخت کنین قانونشه) 

و اینکه مرحله ای واریز میشه یه مقدار کار رو بالا می‌بری بعد باز پول میریزن واسه بقیه ی کار 

قبلا میگفتن میان بازدید که ببینن واقعا داری خونه میسازی یا پول صرف کار دیگه ای شده ولی من ازشون نشنیدم که بگن اومدن بازدید 

شما باید بری مجوز ساخت رو از بنیاد مسکن شهری که روستا تون زیر نظر اون شهره بگیری 

فقط حتما باید کاربری زمین ساخت مسکونی باشه اگه مزروعی باشه مجوز و وام نمیدن

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

سلام برهمگی..دوستان جان عزیزای دل. صبح همگی بخیروخوشی💥💥💫...

خب جونم بگه براتون...

وام ویپادمن تقریبا سکهام ۴روز دیگه به ۴۰ملیونی میرسه ومیتونم بگیرمش..بعدامروز دیدم ۲تومن برام وام پیش درآمدفعال شده..اومدم باخودم فکرکردم گفتم اگر۲۲ام وام روبگیرم میتونم۴۵ملیون بگیرم چون ۲۳ام چک داریم ..۲۰تومنشوبرای چک بزارم بقیش پس انداز...ودرنهایت وام ۲تومنی روگرفتم گذاشتم روپس انداز خودم وگفتم باااایدخودموبه چالش بکشم یه هفته ای هرجوری شده ۲تومنو جور کنم ..من همیشه وام پیش درآمد روبرای خودم یه چالش میدونم واین برای من خیلییی خوب بوده...

واینکه مستاجرمون شکرخدافعلامیمونه وام ویپاد همسرم میمونه برای خودم...خداروشکررر...

ودیگه اینکه ۱۸۰۰هم برای چک ۷۵تومنیمون پس انداز کردم...

خداکمکم کنه من میخوام آبان ماه وام ویپادهمسرمو بردارم چون فکر میکنم ویپاد اگربخواد سقف وام رو به۲۰۰ملیون برسونه باز مثل سری قبل سکه های دریافتی روچندبرابر میکنه..ترجیحم اینه آبان ماه وام روبگیرم وبرای سال بعد رو وام ۲۰۰تومنی ویپادحساب کنم...

ودیگه اینکه من هر پولی جمع میکنم واریزمیکنم بحساب مهربانی بانک ملی میگم اونجام یه امتیازی بشه...بهترازاینه پولم همینجوری بمونه چون فعلا قصدخریدطلا ندارم بنابه شرایط فعلیمون... چون فصل سرما هستش وکار هم کم...

فعلااینارویادمه براتون گفتم..

دوستای گلم شمام گزارش بدین انرژی بگیریم...

سلام گلم ممنون از پاسخگوییت عزیزم🙏 به نظرت برا زمین مسکونی که قصد ندارم تجاری و کارگاهی بسازمش این ...

آها زمینت مسکونی هست. یعنی سند داره و داخلش قید شده مسکونی دیگه درسته؟ نمیشه اونطوری

من دیدم زمین هایی بوده تو روستا اومدن جهاد مثلا گفتن میخوایم کارگاه بزنیم سوله بزنیم بعد طرح دادن و شروع به کار کردن بازرس که رفته بازدید یا باهم صلاح رفتن یا مثلا دیده وسط کار هستن براشون تایید کرده اما ظاهری بوده ها. بعد که وامو گرفتن کار خودشونو کردن مشکلی هم پیش نیومده. ولی اگر زمینت سند داره و مسکونی هست وام های راحت تری میتونی بگیری که انقدرا دردسر نداشته باشه. یه سر برو بانک مسکن

سلام عزیزم 

بله برید بنیاد مسکن شهرتون و صحبت کنید نامه معرفی به بانک بهتون میدن بعد برید همه بانکها شرایطشون رو بپرسید یک سریهاشون اسونتر میگیرن شرایط ضامن و اینها رو بر اساس قوانین خودشون ـ

ما چند مورد پرداخت داشتیم

تیکه تیکه ک میسازن نامه از بنیاد میارن و خورد خورد وامشون واریز میشه. 

دوست خوبم 

اطرافیان ما که این وام رو گرفتن اینجوری هستش که این وام رو مرحله مرحله به شما پرداخت میکنن ،یعنی خودتون هم باید پولی داشته باشید و یه مرحله پیش برید تا پول مرحله ی بعد رو برای شما واریز کنند 

البته حتما خودتون برید و بپرسید 

2810