2777
2789

سلام خانوم های قشنگم خداروشکر که سایت درست شد 

امروز خرید داشتم از ظهر میخواستم بیام بهتون بگم میومدم میدیدم سایت قطعه خیلی ناراحت میشدم یه بیست باری فکر کنم اومدم سر زدم 🥴

جونم براتون بگه که اوایل‌ مهر بود یه قرعه چهار تومنی به اسمم درومد از ماه پیش هم تا حالا حدود سه تومن پس انداز داشتم 

این سه تومن هم اینجوری جمع شده که 

من خرجی خونه دست خودمه فقط یه کرایه تاکسی به همسرم میدم 

برای  رفتن به سرکار حدود دو ماهی میشه تمام تلاشمو کردم که از وسایل داخل خونه استفاده کنم یه روز تمام وسایل فریزر رو ریختم بیرون تمام محتویاتش رو روی کاغذ یادداشت کردم حتی اینکه هر بسته ی اون ماده غذایی چند وعده ای میشه رو هم نوشتم روی کاغذ و هر چی استفاده می‌کردم رو خط میزدم 

و برنامه هفتگی برای خودم گذاشتم و حتما حتما طبق اون درست میکنم 

من پارسال فریزر پر کردم خیلی استفاده نشد حالا امسال میخوام تا عید کلا پاکسازیش کنم که مواد غذایی تازه خریداری کنم 

به خاطر همین دیگه نیاز نبود خیییلی خریدی انجام بدم و پولم سیو‌شد 

یکی دیگه هم اینکه یه کتاب از دوران دانشجویی داشتم اونو امروز توی دیوار فروختم پولش رو گذاشتم روی پس اندازم 

فقط اشتباه من این بود که همون یکم دوم مهر نرفتم تبدیل کنم همش صبر کردم که طلا پایین تر بیاد که متاسفانه این اتفاقات پیش اومد و طلا بالا کشید 

دیگه خلاصه بگم براتون که امروز با مادرم راهی طلا فروشی شدم یه انگشتر خریدم به وزن ۱،۵۴ که شیش درصد برام حساب کرد تقریبا شد ۶ و ۶۰۰ همونجا هم دادم مادرم برام نگه داره چون پس انداز مخفی خودم هستش 

ولی نکته مثبتش این بود که این هفت میلیون تمام این مدت روی حساب ویپادم بود و امتیاز جمع میکردم برای وام 

انشالا بیشترش نصیب شماها بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز ،از خداوند برای همگی حال خوب و دلخوشی میخام 🥰

برگردیم سر حساب کتاب مالی و پس انداز خودمان 

من ب خاطر جراحی ک داشتم شرایط مالی م سخت تر شده و فعلا نمیتونم پس انداز کنم.

تا اسفند ماه 6 مونده میانگین حساب کردم 160 میلیون پول لازم دارم تا بتونم خودمو رو به عید برسونم برای عید هم با حساب تعطیلات و هزینه ها حداقل 40 میلیون،،اینجا مینویسم تا عملی کنم .بنویس تا اتفاق بیافتد💥🌻

سلام عزیزم وام پشتوانه بعد از مبلغ ده تومن فکر کنم سخت تعلق بگیره من ده تومن رو تسویه کردم با حسابم ...

ویپاد مثل اینکه شرایط وام گرفتنش رو سخت کرده

برای جلب مشتری اولش خوب بود الان داره بازی درمیاره

کارمزد تسهیلات و کارت به کارتم خیلی بالاست

سلام خانمادوتا قسط از وام ویپادم مونده که قسطش حدود ۶ونیم وام برآیندمم تا سی تومن میتونم بردارم،حالا ...

۶ تومنو زود بدی که ۳۰ بگیری نمیصرفه

بعدم اگه ۳۰ تومنو بگیری تا ۱۲ ماه وامهای دیگه برات مسدود میشه

فکراتو بکن اول

@abi_asemani عزیز دلم نیستی دلمون برات تنگ شده ؟انشالله که سرت به دلخوشی گرم شده باشه ❤️ 😘

سلام معصومه جان  خوبی عزیزم 

بدی نیستم ولی خوبم نیستم سعی میکنم همچنان اوضاع مالی و‌خوب پیش ببرم 

ولی کلا حو تاپیک مدتی بد بود یه دوست عزیزی هم شعور و بیشعوری و باهم قاطی کرد منم تصمیم گرفتم کامنتی نذارم 

میخونمتون عزیزم موفقیتاتون شادم میکنه و‌ انرژی مثبت‌زیادی میده بهم 

سلام دوستان این سکه های بانکی که مال سال ۸۶هستن ممکنه تو سال های اینده قدیمی بشن؟منظورم کسی که سکه میخره برا پس انداز خب سال ۸۶رو میخره و بالاتر ۸۶ ندیدم تا حالا ایا ممکنه تو سال های اینده این سکه ها هم جز سکه قدیم حساب بشن؟

من دوران هنرستان تا ساعت 2 مدرسه بودم ولی بازم غذا نمیبردم انقد تباه بودیم تازه من دهه 70 هستمآخه کی ...

پسر من کلاس چهارمه 

مدرسه غیر انتفاعی می‌ره تا ساعت دو و نیم مدرسه است 

تایم ناهار دارند و سالن غذاخوری هم دارند 

خوب بچه تا ساعت دو و نیم گرسنه میشه 

صبح هم غذای همه رو میگیرن از این فر گرمکن بزرگ ها دارند تو اون میزارند که غذاشون گرم بشه تایم ناهار بهشون تحویل میدن 

خوبیش اینه که تا اون ساعت هستن هر روز زنگ زبان هم دارند دیگه نیازی نیست بیرون بره کلاس زبان کلاس شطرنج و کلاس ایروبیک هم دارند 

تازه کیف در مدرسه هم دلخواه میتونن بمونن که تا ساعت چهار و نیم تو مدرسه هستن تمام تکالیفشون رو زیر نظر دو سه تا معلم انجام میدن کلا بدون تکلیف میان خونه همون جا درس هم میخونن معلم کار در کلاس ازشون درس می‌پرسه دیکته هم بهشون میگه 

من دیگه کیف در مدرسه نزاشتم چون با خودم میاد خونه بعد هم شهریه همون دو ساعت اضافه موندن ماهی ۱۳۰۰ 

به نظر من خیلی زیاد ولی برای اونایی که مادرشون تا چهار و پنج سرکار هستن عالیه 

2810