2777
2789
خیلی خیلی مبارک نیایش جان ♥️اتفاقا منم عین تو هستم تو خونه میگم این دفعه رفتم پول طلا فروش رو بدم فع ...

معصومه جان شماطلاهاتون نومیخرین؟من اینجایه مغازه هست طلاقسطی بهم میده ولی کمترین اجرتش 5٪یعنی 7٪سودبعلاوه 5٪اجرت که 12درصدولی طلاهاش نوهستن بنظرت براخریداینجوری خوبه منتهاباقیمانده روبه قیمت روزحساب میکنه.طلافروش شماشرایطش چطوریه

من خیلی دلم میخواد هر ماه یه کوچولو هم شده طلا بخرم الان خیلی پول برامون نمی‌مونه قبل خرید خونه هر م ...

من ی پسر سه ساله دارم چند روزی می‌فرستم مهد ، الان هزینه مهدش از خرج خونه و من و باباش بیشتره😂😂 چه برسه بره مدرسه 

اگه مادرم نزدیک بود هزینه مهد و سیو میکردم 

اما فدای تار موی بچم آموزش و تربیتش خیلی مهمتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی یه پولی هست که هنوز برای تبدیل کردنش مردد هستید حداقل بذارید تو یه حسابی باشه که امتیاز وام بهش ...

تو رسالت گذاشتم ولی با خبرهای الان فردا طلا میره رو ۵ 🤣🤣

اخه اینجا اکثر خانمها غذا میذارن برا مدرسه برام سوال بود چرا اینکارو میکنن مدرسه که ۱۲ تموم میش پس ساعت بیشتری میمونن

سلام به گل خانومها🥰امروز سه شنبه و هفته ۳۲ از هفته ۵۲ هستشمبلغ پس انداز ۳۲۰ هزار تومنبا مبلغ چهار م ...

سلام به بانوهای عزیز😍

امروز سه شنبه و هفته ۳۳ از هفته ۵۲

مبلغ پس انداز ۳۳۰ هزار تومن

با مبلغ پنج میلیون و ۳۰۰ هزار قبل میشه:

پنج میلیون و ۶۳۰ هزار تومن

عمرتون و مالتون پربرکت🤩

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
تو رسالت گذاشتم ولی با خبرهای الان فردا طلا میره رو ۵ 🤣🤣اخه اینجا اکثر خانمها غذا میذارن برا مدرسه ...

من ۲۶ سالمه ولی دبستانم ساعت ۲ تموم میشد. بعد ناهار کلاس زبان +موسیقی / نقاشی داشتیم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانومای خوشفکر ..🌱🌱☘️

ممنونم از اطهار نظر همگی دومه دونه تشکر نکردم‌که صفحاتمون بیهوده جلو نره 

من سعی میکنم سپرده رو‌از یجایی جور کنمو النگومو نفزوشم 

یه راهش همون ویپاده برام 

میخاستم بپرسم کسی میدونه وام ۳۵ تومنی پشتوانه رو تا چن ماه مهلت تسویه داریم و‌ماهی چقد میوفته برامون . 

چون تا زمانیکه پولم تو بانکه برای وام )  میخام برش دارم و قسطاشو بدم . 

سلام خانومای خوشفکر ..🌱🌱☘️ممنونم از اطهار نظر همگی دومه دونه تشکر نکردم‌که صفحاتمون بیهوده جلو نره ...

وام پشتوانه ۱۵ میلیون به بالا همشون ۶ ماهه هستن.. هر قسط یک ششم مبلغ تسهیلات هست

خب و اما نشستم برای این هفته هم برنامه غذایی نوشتم از این سه شنبه تا هفته ی بعدی روز دو شنبه بودجه ی ...

سلام معصومه جون لطفا بهم بگم از میلی خرید کنم یا طلاسی و چرا خیلیی ممنون  

کسی دیگم بود کمک کرد ممنون میشم 

masumehjoon@

سلام خانومای خوشفکر ..🌱🌱☘️ممنونم از اطهار نظر همگی دومه دونه تشکر نکردم‌که صفحاتمون بیهوده جلو نره ...

سلام عزیزم وام پشتوانه بعد از مبلغ ده تومن فکر کنم سخت تعلق بگیره من ده تومن رو تسویه کردم با حسابم هم خیلی کار میکنم اما ۱۵ تومن رو متاسفانه برام باز نکرد منم روش حساب کرده بودم که متاسفانه نشد

حالا نمی دونم بقیه دوستان راحت تونستن مبالغ بالا رو بگیرند یا نه

2810