2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب گلم اینومیتونم فریزر کنم یاتاریخش دیگه گذشته

فریز کن عزیزم

یوقت میبینی گوشت تاریخه همون روزه اما خرابه 

زیاد به تاریخ توجه نکن

گوشت فاسد بوی زننده داره روش حالت کپک سبز میزنه و لزجه

زمان ما خیلی چیزای دیگه هم نبود عزیزم ما بیشترمون نسل کم خرج و کم توقعی بودیم اما درست کردن تغذیه بر ...

حرفت حق ستاره خانم

واقعا باید با شرایط پیش بریم

باید همسو با جهت اب شنا کنیم

گرون شد ارزون شد فقط کاری که میدونیم درسته بکنیم

بدون هیچ استرس و نگرانی از اینده

من معمولا میگم هرچه باداباد

به قول حامد بهداد زندگی میکنم حتی به غلط

پشیمونی یعنی چی زندگی کردم اون لحظه رو حتی به غلط

باید پای تصمیممون وایسیم ...چون هر چی بوده با توجه به شرایط اون زمانمون بوده...بعضی تصمیما هست بعد که ازش زمان میگذره میگی کاش این کارو میکردم بهتر بود...ولی ما که علم غیب نداشتیم ...پس میسپاریم به زمان...اگر خطا بود اشتباه بود اصلاح میکنیم...با چند نفر ادم عاقل مشورت میکنیم...مثل خانمای با درایت تاپیک...و اگر درست بود همون راهو ادمه میدیم سعی میکنیم بهتر از قبل خودمون باشیم

بدون مقایسه ...بدون نگاه به اطراف ...نگاه فقط مستقیم و به هدف در عین لذت بردن از مسیر

@abi_asemani عزیز دلم نیستی دلمون برات تنگ شده ؟انشالله که سرت به دلخوشی گرم شده باشه ❤️ 😘

اتفاقا منم امروز یادشون گردم خواستم احوالشو بپرسم دیگه خودتون ریپ زدین معصومه مهربون😍

حرفت حق ستاره خانمواقعا باید با شرایط پیش بریمباید همسو با جهت اب شنا کنیمگرون شد ارزون شد فقط کاری ...

عالی 💐

چند روز پیش پسرم ازم سالاد ماکارونی میخواست ،توی لیست چیز دیگه ای بود و هیچ کدوم از وسایلشو نداشتم 

اولش گفتم ولش کن ،حالا هفته  بعد درستش میکنم ،بعد گفتم بچه امروز دلش خواسته ،همین امروز ک از مدرسه برگرده و ببینه ک آماده ش کردم خوشحال میشه 

شاید هفته بعد دیگه نخواد  یا اصلا طبق تمام پاییز زمستون و مواقع مدرسه سرما بخوره ،میلی نذاشته باشه 

وقتی از مدرسه اومد و دید ک درست کردم یه ذوقی کرد ک اندازه خرید یه نیم ست کارتیه😁،بهم چسبید 

واقعا گل گفتید ک زندگی طبق میل خودمون پیش بره حتی ب غلط👌👍😃

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
عالی 💐چند روز پیش پسرم ازم سالاد ماکارونی میخواست ،توی لیست چیز دیگه ای بود و هیچ کدوم از وسایلشو ن ...

عزیز دلم چقد خوشحالم که مادرای سرزمینم اینقد با درک و شعور وعاقل و مهربونن...اینکه گفتی اندازه یه سرویس کارتیر بهم چسبید اغراق نکردی ...منم ذوق بچم به وقتش رو ترجیح میدم به کل دنیا...حس بچتو خریدارم😍

سلام دوستای عزیزم

امیدوارم حالتون خوب باشع

من هرروز میخونمتون اما متاسفانه تاندون مچ دست راستم کشیده شده و آتل بستم با دست چپم خیلی سخته تایپ کردن برام

اما گفتم راجب تغذیه ی مدرسه یه نکته ای رو بگم خدمتتون

من واسه پسرم از اکالا دو باکس شیر دومینو و یک باکس شیرکاکائو گرفتم هر باکس با تخفیف ۴۸ تومن شد

دو روز شیر میبره یه روز شیرکاکائو

که هم سالمه هم خیلی دوس داره

ده دقیقه ی اول کلاسشون تایم صبحانه س و به جز اون دوتا زنگ تفریح دارن

نون تست جو خریدم گذاشتم فریزر با نون باگت کوچیک

هرروز یدونه تست در میارم ده دقه بمونه نرم میشه

یه روز کره عسل 

یبار کره مربا

یا شکلات صبحانه  میریزم رو تست برای تایم صبحانه

بعضی روزا هم که کتلت یا کباب تابه ای یا کو کو داریم براش تو باگت ساندویچ میکنم

یا تخم مرغ ابپز و خیارشور

ناگت و فلافلم خوبه اما چون رفلاکس داره زیاد نمیدم

یه زنگ میوه میبره

آلو نارنگی انگور سیب گلابی و...

یه زنگم شیر با کیک یا کلوچه

البته خیلی وقتا شیر خالی میبره چون ساندویچو میخوره سیر میشه

ولی میاد خونه هم ده دقه ی اول ناهار میخواد بس که تحرک دارن گرسنشون میشه😍

مدرسه شونم بوفه نداره

یه ظرف پلاستیکی کوچولو هم تو کیفش گردو بادوم کشمش پسته هم همیشه هست گفتم اگه گرسنه ت میشه بخور که زیاد اهل اجیل نیس

اگر ممکنه بفرمایید که آیا با سابقه ۱۰ سال بیمه هم میشه از تامین اجتماعی حقوق گرفت؟؟البته سن ۴۲ سالمم ...

سلام .

نخیر نمیشه .

۴۲ سال به شرط سابقه بیست سال هست برا خانمها .

اگر ده سال سابقه دارید تو سن ۵۵ برا خانم میشه حقوق گرفت 

بچها من دوستم زنگ زد دوماه پیش که قرعه دارم بیا شرکت کن شرکت کردم خودم که عاشق قرعه و پول 🥰

الان واقعا پشیمونم کاش وام ویپاد و میگرفتم خدا میدونه تا 20 نفر دیگه اسمم دربیاد یا نه. چه اشتباهی کردم 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلام به زنای زندگی خانومایی که مثلش پیدا نمیشه

باید بگم درامد من نا چیزه. چون دانشگاه میرم وقتم کمه اما خداروشکر که شکرش برکت میبخشد.

گزارش من:

دخترا من تصمیم گرفتم هر ماه از خانومی با اسنپ پی لوازم ارایشی بهداشتی میگیرم که ماهی ۴۰۰تومن میشه

ضمنا از یه فروشگاه که نزدیک خونه خاله هست و آشناست اقساط لباس وشال برمیدارم که ماهی ۴۰۰هم اونجا پرداخت میکنم

فروشگاهه خوبیش اینه که همه چی میاره از جوراب گرفته تا لباس

مثلا چندروز پیش بلوز بافت خارجی اورد دوتا گرفتم...

اینجوری هم مرتب هستم هم به روز حالا نمیگم خیلی انچنانی ولی همیشه خصوصا تو مهمونی و دورهمیا شیک و اراسته.

۲۰۰تومن هم میذارم برای تولد دوستان  یا عزیزان چون کادو میدم همیشه هم کادو میگیرم مثلا برای بازگشایی مدرسه پسرخالم که میرفت کلاس اول ۱۸۰تومن لوازم تحریر گرفتم که بماند چقدر خوشحال شدن و خالم یه باوز مشکی مجلسی برام گرفته بود که خیلی زیباست. مادرم معتقده کادو دادن یک جور پساندازه  که شادی بخشه ویه روز به خودمون بر میگرده

این شد یک میلیون از درامد یکماهم.

دومیلیون هم از منبع درامد دیگه ام دریافتی دارم که وام بلو رو گرفتم و مبلغ کمی ازش میمونه برام

درآمد خانواده من هم مثل خیلی از عزیزان اینجا کمه ولی از وقتی با شما قشنگا آشنا شدیم حتی با پول کم طلا گرفتیم.

من دلم میخواد ماشبن بخرم و معصومه جون و مامان سبحان و زهرای عزیزم راهنماییم کردن درسته زمان میبره ولی شدنیه

باورم نمیشه اما از فروردین تا مهر حدود ۱۱گرم طلا خریدیم

که قبلا اصلا ممکن نبود.

تو قرعه کشی خونگی هم شرکت کردم که ده نفریم ماهی دو میلیون تا قسط بلو تموم بشه اونم به نامم دراومده که دوباره تبدیلش میکنم

هدفم اینه که تا اخرسال/۲۰/۲۵گرم طلا خریده باشم

تنها پناه امن من مادرمه که در خرید طلا کمکم میکنه درسته که کمه ولی دستش برام برکت میاره.

متاسفانه در شرایط بدی هستیم ولی چاره ای نیست به قول معصومه جون حتی یک ریال هم نباید نگهداشت 

خانومای زندگی من از شما خیلی یادگرفتم اسم قشنگ خیلی از شماهارو یادم نمیاد اما همیشه دوستتون دارم و براتون آرزوی های خوب میکنم شاد باشید و پرروزی و لطفا  در دعاهاتون منو فراموش نکنید گلهای من

@masumehjoon  

@مامان_سبحان7    

بعد از ظهر پاییزی همگی دوستان پر از عشق و آرامش🫶 در ضمن تولد مهر ماهی های عزیز هم مبارک من متولد ...

سلام مهر ماهی جان 😍

تولدت مبارک 😍

منم متولد مهرم 🥰 و عاشق پاییز 😚🍁🍁

واییییی گفتی سالاد گوجه، دلم ضعف رفت 😋لطفا گل کلم و کرفسش بیشتر باشه 😎😋

نوش جانتون، به خوشی بخورید عزیزم♥️

راستی میدونستی این سالاد مخصوص مشهده و شهرهای دیگه ندارن؟ 🤕

تا اینجا اومدم گزارش ااین چند روز هم بدم 🍁😍

خوب از اول پاییز، تقریبا فصل مهمان و مهمان بازی های ما تمام میشه 😅

چون همه میدونن بچه های من باید 9 شب خواب باشن و خیلی خوشایندم نیست وسط هفته کسی بیاد خونمون، خودم هم خونه ی کسی مهمان نمیرم😊 جز آخر هفته💜

الان تازه شب های ما خنک شده و غالبا آخر هفته خودم ساندویچ درست میکنم میریم پارک 🍁 هم بچه ها بازی میکنن هم هزینه ی رستوران نداریم دیگه

روالمون همینه تا زمستون که برنامه از شام 5شنبه به ناهار جمعه تغییر پیدا میکنه ☺️

🍁🍁🍁🍁🍁

چند روز پیش از باغ دوستم لیمو ترش قیمت مناسب خریدم هم ارگانیک هم آبدار

مقداری رو آب گرفتم و تو قالب های یخ گذاشتم تو فریزر، یخ بست دراوردم بسته بندی کردم تو زیپ کیپ

مرتب و منظم 

اینجوری دیگه تلخ هم نمیشن 🍋

یه مقدار دیگه هم موند که گذاشتم تو آفتاب خشک بشن برای لیمو عمانی قرمه سبزی 😊

خاله جونم زحمت کشیدن یه عالمه گشنیز و جعفری پاک شده برای سوپ نینی برام فرستادن 

دو بسته به اندازه یک ماه فریزر گذاشتم

بقیش هم تو دستگاه گذاشتم چند ساعته خشک شدن 😋

پریشب شام فلافل داشتیم، از موادش به اندازه ی 5 بسته کوچیک جدا کردم، برای تغذیه مدرسه بچه ها 🌹

همچنین خرما گردو، ناگت خام، گبه عربی هم به صورت خام توفریزر گذاشتم برای تغذیه مدرسه 😍🍁

یکی از اقوام هم فوت کردن که یک تومان هم اونجا تقدیم کردم (ان شاالله دیگه غم نبینن 😍) 

ما رسم داریم هر کس که از نزدیکان به رحمت خدا بره، به اندازه وسع مالی مبلغی تقدیم میکنیم تا کمک هزینه باشه براشون

نزدیک ها و بزرگ های خانواده مبالغ بالاتری میدن ♥️

و از همه مهمتر سه ماهی میشه که دوباره ورزشم رو شروع کردم

و سعی میکنم حداقل هفته ای دوبار برم استخر

همونجا هم دوش میگیرم و سشوار میکشم موهامو که زمانم مدیریت بشه و وقتی میرسم خونه، به کارهام برسم 😍

ممنون از @goli8080   گلی جون که این مهم رو همیشه تاکید و یاداوری میکنن 😊

2810