2777
2789
20 تومن پول دارم که از گرمی 3700 خواستم بخرم و نشد و الانم گرون شده زورم میاد از طرفی همسرم میگه بذا ...

زمان ما خیلی چیزای دیگه هم نبود عزیزم ما بیشترمون نسل کم خرج و کم توقعی بودیم 

اما درست کردن تغذیه برای بچه ها هم از لذتهای زندگیه سخت نگیر 

من اصلا دلم نمیاد بقیه غذا بخورن بچه هام اونجا دلشون بخواد 

با پولت برو طلا بخر عزیزم مگه طلا قراره ارزون بشه؟

یا مگه برای طولانی مدت نمیخری ؟

یادمه روزایی که طلا شد 1/5من رفتم یه زنجیر 5گرمی خریدم بهم میگفتن اشتباه کردی 

گرمی 2/5شد خیلی از خانمهای فامیل طلا فروختن من همون روز نزدیک 50تومن طلا خریدم 

همین 3ماه پیش همشونو گرمی 3450فروختم برای خونه

هفته پیش با 6تومن رفتم طلای گرمی 3800و خورده ای خریدم 

همین الان هم پول داشته باشم میخرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@autumnalrain عزیزم نیستی ♥️ دلمون برات تنگ شده

بعد از ظهر پاییزی همگی دوستان پر از عشق و آرامش🫶

در ضمن تولد مهر ماهی های عزیز  هم مبارک من  متولد مهرم  و عاشق  پاییز😊🤭🧡💛🧡

ممنون مستانه عزیزم مامان نمونه و مهربون 😘😍😍😍😍

دختر کوچولو چطوره امیدوارم همگی خوب و خوش باشید😇😍

ممنون که به یادم بودی🙏 راستش از اون وقت که تاپیک چند باری تعطیل شد کمتر میام و یکم مشغلم  تابستونا بیشتره 😊

فرصتی  داشته باشم دلم میخواد کنار شما و دوستان بزرگوار دیگه باشم از تاپیک کلی عقبم و خبرهای جدید رو ندارم مثلا نمیدونم کیا بچه دار شدن🤭 یا خونه خریدن 🤑مزدوج شدن🙃 شاغل شدن 😉و الی آخر 😜😎

الانم مشغول درست کردن ترشی مشهدی هستم یا همون سالاد آب گوجه ولی دیدم مستانه جان صدام زده دستامو شستم و گوشی به دست شدم 😇🤭 🤗😋

مهرتون پاینده دوستان پرمهرم❤️

برای خورشید پس از شبهای طولانی

سلام خواهرا. دیشب همسرم میگفت به تمام بنگاهی های اینجا بخشنامه دادند که حق اجاره دادن به هیچ افغانی رو ندارند. اگه اینجوری بشه فکرکنم قیمت خونه پایین تر بیاد. برادرشوهرم توی شهرداری هم همینو میگفت؛ میگفت افغانیا رو بندازن بیرون قیمت خونه میاد پایین. فکرکنم بهترین فرصت برای خرید ملک هست

زمان ما خیلی چیزای دیگه هم نبود عزیزم ما بیشترمون نسل کم خرج و کم توقعی بودیم اما درست کردن تغذیه بر ...

من دوران هنرستان تا ساعت 2 مدرسه بودم ولی بازم غذا نمیبردم انقد تباه بودیم تازه من دهه 70 هستم
آخه کی غذا میخورن ؟ یعنی تایم ناهار دارن ؟ یا تو کلاس میخورن ؟

نه کاری به ارزونی ندارم ولی برای طولانی مدت نیس نهایت 6 ماه

درسته خرید طلا هیچوقت ضرر نبوده 

من دوران هنرستان تا ساعت 2 مدرسه بودم ولی بازم غذا نمیبردم انقد تباه بودیم تازه من دهه 70 هستمآخه کی ...

بله عزیزم تایم ناهار دارن صبح که میرن ظرف غذا رو تحویل میدن ساعت 12/5بهشون میدن سفره می‌اندازن رو میز وغذا میخورن

ساعت 2که خیلیه بچه های منم همین ساعت برمی‌گردن

اگه غذا نخورن صدای معلم هم به گوششون نمی‌رسه چه برسه مطالب به مغزشون😁

واقعا ممنونم ازت وقت گذاشتی نوشتی..من شوهرم یارانه رو میده به من فقط مشکلم اینه همش ازم حساب می‌کشه ...

واااای مثل شوهر من...فقط خرجج کن حتی الکی رسیدشم بذار جلو چشمش ببین چندرغاز یارانه هیچی نیست...حتی شده ی چیزی خریدی بگو زیادتر بکشه بقیه شو پول نقد بهت بده اینجوری شاید تونستی اون پول نقد و مخفی جمع کن حتی ده بیست اومدم شده این کارو بکن

20 تومن پول دارم که از گرمی 3700 خواستم بخرم و نشد و الانم گرون شده زورم میاد از طرفی همسرم میگه بذا ...

وقتی یه پولی هست که هنوز برای تبدیل کردنش مردد هستید حداقل بذارید تو یه حسابی باشه که امتیاز وام بهش تعلق بگیره 

ولیییی  اگه همسرت اوکی داده به تابلو نگاه نکن و بخر تو ۲۰ تومن خیلی تفاوت نداره ✅ به قول معصومه عزیز ✳️ بخر و به تابلو نگاه نکن 

تغذیه بچه ها ،بعضی مدارس ساعت بیشتری تو مدرسه هستند و زنگ ناهار دارن برای همین ناهارم با خودشون میبرن بیشترم تو پایه های ابتدایی مدارس غیر انتفاعی اینجوری هستن 

شامل همه مدارس نمیشه 

من امروز در جهت رسیدگی به خودم رفتم کاشت مژه انجام دادم 

آخر هفته میخام تولد پسرم و بگیرم کل مهمون هام از کوچیک و بزرگ ۳۰ نفر میشن 

ایشالله بعد تولد میام و گزارش میدم

برنامه ام اینه فعلا کمکی برای نطافت خونه نگیرم چون خونه تمیزه و فقط باید این تمیزی رو تا دو روزه آینده حفظ کنم  

غذامم که ۴ مدل هست خودم میخام درست کنم 

کیک به کارگاه شیرینی پزی سفارش میدم که خیلی تازه برام آماده میکنن 

کادو هم میدونم هولدر نگه دارنده دسته ps  میخام بخریم ولی تصمیم  دارم با اعتبار اسنپ پی بخرم و چون تا روز تولد نمیرسه دستم روز تولدش دو تا ۱۰۰ دلاری میدم از طرف خودم و باباش 

مامانمم گفته برو دوچرخه بخر براش از طرف من 

میام دورهمی ازتون مشورت میگیرم برای انتخاب دوچرخه 

بله درسته .طرح جدید رو که میگن ۶۲ سال سن هست گفتن حالا حالا ها اجرایی نمیشه .و اینکه ایشون الان ۳۸سا ...

اگر ممکنه بفرمایید که آیا با سابقه ۱۰ سال بیمه هم میشه از تامین اجتماعی حقوق گرفت؟؟
البته سن ۴۲ سال
ممنونم

طلاها و سکه پارسیان های همگی مبارک دخترا 😍باریکلا بهتون که پول ها رو تبدیل میکنید همین فرمون برین ج ...

معصومه جونم سلام

من یه گزارش بدم این هفته خیلی برام هفته‌ی سختی بود عموم مریض شده بود و من همش بیمارستان همراهش بودم

واقعا سخته

اینجور وقت‌ها همیشه بعد انجامش به خودم جایزه میدم حالا هرچی که اون لحظه دلم بخواد

اومدم برم شکلات مورد علاقه‌ام رو بخرم دیدم شده ٨٠٠ تومن شکلات هم هنوز دارم

بجاش ٢۵٠ صوت طلا خریدم الانم خونه قهوه و شکلات های قبلیم رو میخورم😍😍😂

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810