عزیزی بااین انرژی دادنت..🥰😍
والا ماکه انقدر چک وقسط داریم من فقط دارم بدون اینکه فعلا شوهرم بدونه نقدی جمع میکنم ....فعلا به خریدطلا فکرنمیکنم چون این روزا خیلییی شلوغیم..یه موقع ۲۰هزارتومنم شده بزارم رو پس انداز نقدی خداروهزار بارشکر میکنم...
وازطرفی خیلیی گ ر و ن ی هستش...
ودرآخرای ماه اگربتونم یه پارسیان درحد ۱تومنی بگیرم چون به امیدخدا این ماه وام ویپاد خودمومیخوام بگیرم وماه بعد برای همسرمو بگیرم که حدودی ۸تومنی به اقساط اضافه میشه..
خداروشکر یه چک ۶۰تومنی جوره پولش...مونده اون۷۵تومنی که حدود۴۰تومنش جوره ..۳۵بایدتاماه بعدجمع کنم..ازطرفی مستاجرمون میخوادبلند بشه پول اونم بایدبدیم که رو وام ویپاد همسرم حساب کردم ولی بهش نگفتم که جوره خیالش راحت بشه تلاش نکنه..
اقساط روهم حدود۱۱ملیون رو تابه امروز بودکه تسویه شد تاآخرماه تقریبا ۱۸ملیون دیگه مونده ...بایدپرداخت بشه...
خریدای خونه رو هم روزانه انجام میدم..برای تغذیه مدرسه آلو ورقه ای خشک شده وکیک خونگی ولقمه میزارم...درهفته ۱روز پول میزنم به کارتشون ومیگم پول هفتگیتونه خودتون مدیریت کنید...ووسعی میکنم اکثر روزها بدون خرج باشم .برای دخترا باید پالتوبخرم ..دوتا...یجا رو دیدم قیمتش خوبه حالا بایدبرم دوباره یه سربزنم...
یه مهمونی هم که باخودمون ۱۱نفرست بایدتااخرماه بدم..
اینم گزارش من از دهه اول مهرماه...
دوست عزیز ببخش رو پستت ریپلای کردم ...ناخودآگاه یه گزارشی هم دادم...