2777
2789
دخترا همه بیاید مشورتمعصوم مامان سبحان و بقیه عزیزانبلدنیستم تگ کنم بچها لطفا تگ کنید هرکی بلده رومن ...

عزیزم شغل خوبیه بدلیل اینکه بعد فروش، پول کیفارو میدین به اون شخص.

حالا هر جا که راحتین تبلغ کنین

دوست و آشنا یا اگر اپلیکیشن خاصی دارید

یا به مغازه دارها و کیف فروشیها

البته اینا مستلزم اینه علاقه به بازاریابی داشته باشید و روحیتون سازگار باشه.

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
عزیزم من عاطفه هستم باید از آگهی ها یا خانواده و آشنا ها همکار ها پیگیر باشین.کافینت ها هم بعضی ها ا ...

میبخشید عاطفه جان

ممنون از جوابت❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی قابل پیش بینی نیستمن الان چند ماهه منتظرم یه واحد موقعیت خوب پیدا کنم بخرماز طرفی ام میگن دوران ...

اتفاقا خونه خیلی خوبه سالی حداقل ۵۰یا صد میآید رو رهن خونه یا یک تومن رو اجاره از طرفی بعداز چندین سال استفاده از رهن و اجاره هم رو قیمت خونه میاد❤️👌🏻

خیلی هارو دیدم به شخصه که بعداز خرید خونه همیشه گفتن پول رهن خونه ها کمک به حرکت بعدیشون بوده🌹

میبخشید عاطفه جانممنون از جوابت❤️

خواهش میکنم 😘 

باید ضامن خودتون ببرید پس قبل از خرید حتما مطمعن شید ضامن هاتون قبول میکنم.

اگر چک یا سفته دادین باید پشتش ذکر کنید که فقط بابت ضمانت پرداخت اقساط وام هستش.

البته معمولا چون ضامن خریدار می‌بره نیاز به چک و سفته نیس

دخترا همه بیاید مشورتمعصوم مامان سبحان و بقیه عزیزانبلدنیستم تگ کنم بچها لطفا تگ کنید هرکی بلده رومن ...

پیج اینستا بزنید کم کم رشد میکنه

در مورد محل کار چون سمت بالایی دارید درست نیست وارد معامله با زیر دستاتون بشین

ولی میشه غیر مستقیم وارد شد

یه کیفی ببرید بگید تولیدی یکی از دوستامه اگه خواستین برای شما هم سفارش میدم

ولی در کل تو محل کار ممکنه  حاشیه ایجاد بشه

پس همون اینستا میتونه خیلی بهتر باشه

دوستان شده از پس انداز زیاد حس کنید خودتون نادیده بگیرید من بس راجب پس انداز خوندم و عمل کردم حس میک ...

ماهانه  یه مبلغی  برای دل خوشی های خودت در نظر بگیری

همین انگیزه میشه

یکی مانتو دوست داره

یکی ظرف و ظروف

ببین کدوم حالت رو خوب میکنه همونو انجام بده

دخترا ی تولیدی میگه بیا جنس ببر بفروش بعد مایه منو بده ولی من اصلا مشتری پیدا کردن بلد نیستم

منم انقد دوس دارم ی درآمد کوچیک داشته باشم اکثرا میگن آنلاین شاپ بزن ،من خانومایی میبینم میان دم مدرسه دنبال بچشون نمونه کار میارن نشون میدن ،ولی من خودم خجالتیم

منم انقد دوس دارم ی درآمد کوچیک داشته باشم اکثرا میگن آنلاین شاپ بزن ،من خانومایی میبینم میان دم مدر ...

بار اول خجالت میکشی 

کم کم آدم راحت تر میتونه 

هر کاری شروعش سخته 

اما وقتی لذت پول درآوردن رو چشیدی دیگه انگیزه ات چند برابر میشه

بار اول خجالت میکشی کم کم آدم راحت تر میتونه هر کاری شروعش سخته اما وقتی لذت پول درآوردن رو چشیدی دی ...

درسته ،ولی باید اول تولیدی اینا پیدا کنم که اگه فروشم نرف جنسو پس بگیره

2810