2777
2789

دخترا همه بیاید مشورت

معصوم مامان سبحان و بقیه عزیزان

بلدنیستم تگ کنم بچها لطفا تگ کنید هرکی بلده رو

من ی کارگاه کیف چرم دوزی بهم پیشنهاد داده کیف بهت میدم بفروش مایه رو بده سودتو بردار

پول اولیه رو نمیگیره تابفروشم

حالامن ن اینستا دارم ن دوست ن فامیل ن ارتباطات شغلمم معاون ی شرکت خصوصیم نائب رییس هم هستم خیلی درست نیست از پرسنل بخوام خرید کنن

بنظرتون میتونم غریبه رد ترغیب کنم بفروش مثلا کیفی کبیرون 5تا6میلیونه من 3تا4میل میفروشم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان شبتون بخیرو خوشی باشه🌹

سوال داشتم راجب وام ویپاد.. من میتونم ۷ تومنی رو توی دو مرحله یعنی دو ماه پرداخت کنم ؟

و مبلغ قسطاش چقد میشه ؟ تقسیم بر دو کردم خب میشه ۳۵۰۰ ولی نمیدونم دقیق با کارمزد و اینا چقد میشه 

و برا ۴ مرحله ای هم همین طور

ممنون میشم کمکم کنید🙏🌹🌹🌹

⚡I have myself
زندگی الان نسبت به ۱۰ سال پیش و قبلتر خیلی ساده تر بودهپسر بزرگه من ۱۶ سالشه..دوره دبستانش با دبستان ...

چه خواهرشوهر خوبی😁

ولی موافقم باهاتون واقعا سرعت پیشرفت و رسیدن به خواسته هامون خیلی کم شده،همین فکر و خیالا هم باعث میشه ناامیدی تزریق بشه به ادم😢مخصوصا جوونا،،منم بعضی  وقتا فکر میکنن چقدر باید تلاش کنیم و از خودمون بزنیم چقدر باید بدوویم و نرسیم😮‍💨

و تفاوت نسل ها هم خیلی زیاد شده،

حتی در نمیارم که نشون بدم میپرسن پارسیان خرید دارین میگن نه

شما پاساژ قائم تجریش که هفته ی قبل براتون نوشتم ، رفتید؟؟؟

من همین پنجشنبه ی گذشته، اونجا یه دونه پارسیان یک و نیم گرمی که داشتم فروختم، و همونجا سریع مبلغ رو برام کارت به کارت کردن.

صددرصد عزیزمکاملا حرفتون درستهمن این حرف شما رو پارسال تجربه کردمملک خریدیم پارسال حتی یه ریالم قیمت ...

عزیزم فکرکنم الان همه چیز تو رکود هست ،اگه احتیاج ندارید صبر کنید،

ماهم پارسال ابان یا اذر ماه ماشین خریدیم ،و از خرداد امسال که خواستیم بفروشیم حتی از قیمت خرید خودمون کمتر میخوان😅بازم میگم اگه احتیاج ندارید نفروشید و صبر کنید 

درود خانوماااا🧡🧡🧡عصر پاعیزیتون بخوشیمن شهریور یه وام پنجاه تومنی بهم داد ادارمون که رفتم باهاش هم ...

سلام عزیزم ، من بودم به احتمال زیاد طلا رو نمیفروختم و همون وام های ویپاد و پس انداز ۲ الی ۳ ماه رو جمع میکردم و میگذاشتم سپرده بانک سپه یعنی حساب رو باز میکردم و خورد خورد پول واریز میکردم .

دخترا همه بیاید مشورتمعصوم مامان سبحان و بقیه عزیزانبلدنیستم تگ کنم بچها لطفا تگ کنید هرکی بلده رومن ...

عزیزم ۳ تا ۴ میل برای فروش کیف زیاده.

میدونم چرمه اما قدرت خریدا کشیده پایین.

خودم یه کیف ۴۳۵ تومنی گرفتم عذاب وجدان دارم چون اندازه ی پولی که دادم کیفیت نداره 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
عزیزم فکرکنم الان همه چیز تو رکود هست ،اگه احتیاج ندارید صبر کنید،ماهم پارسال ابان یا اذر ماه ماشین ...

سلام عزیزم 

نه احتیاج نداریم ولی گفتیم بفروشیم باهاش طلا بخریم که دوستان گفتن صبر کنیم

آفرین👍🏻 عالیه ولی درنظر بگیر که تا حداقل یکسال آینده جای تکون خوردن نداری.اگر میتونی با اون ۳۰۰وفر ...

عطیه جان وام ازدواج رو کجا میفروشن؟ چجوریه❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
حتی در نمیارم که نشون بدم میپرسن پارسیان خرید دارین میگن نه

خانوم گل 🌺

من به شما پیشنهاد دادم که پاساژ قائم تجریش برای فروش پارسیان برید.

سکه ی شما سالم؟؟ وکیوم و خود شکل و شمایل اون؟؟ هولوگرام داره؟؟ منظورم اینکه میگین هرجا میبرین، نمیخرن، سکه مشکل داره؟؟

چون من الان یک سال و نیم هست که حدود ۲۵ گرم فقط پارسیان خریدم، یعنی حدود ماهی دو گرم پارسیان خریدم، از همون پاساژ قائم خریدم، حتی از چند مغازه ی مختلف توی پاساژ خریدم. و چند ماه پیش هم برای ماشین فروختمشون.

یه دونه پارسیان یک و نیم گرمی فقط برام مونده بود، که اونم همین پنجشنبه گذشته همون پاساژ قائم فروختم، و همون لحظه برام کارت به کارت کردن.

نمیدونم چرا انقدر به در بسته خوردی برای فروش این یک دونه سکه ☹️ برای همین میپرسم، که مطمئنی سکه ات سالمه؟؟

و اینکه دوستان من خودم خرید پارسیان رو برای خودم مناسب دیدم، چون فقط ۵۰ هزارتومن طلافروش از من سود میگیره، حتی پارسیان دو گرمی را فقط ۷۰ تومن سود گرفت و از طلای کم اجرت هم به صرفه تر برام درمیاد.

برای همین زیاد میخرم، و البته چندبار هم به ۶ یا ۷ گرم میرسه میبرم میدم و یه تیکه طلا میخرم. و اینجوری موقع فروش اون طلای حاصل از پارسیان هامو میفروشم.

فقط اینکه موقع خرید پارسیان این سه تا مورد رو رعایت کنید، انشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد. 

اول اینکه سعی کنید پارسیان طرح هخامنشی بخرید ( همون چند ضلعی ها )

دوم اینکه وکیوم و بسته بندی کاملا سالم باشه و هولوگرام داشته باشه حتما، یه سری اطلاعات مثل وزن، کد استاندارد، و اون برند یا شرکت سازنده یا نهایتا اسم خود اون طلافروشی روی اون باشه. 

سوم اینکه حتما سعی کنید از یک سکه فروشی یا طلافروشی خرید کنید و باهاش طی کنید که به خودتون میام میفروشم و یا با طلا باهاتون معاوظه اش کنم.

چون تجربه ی خرید و فروش پارسیان در تهران رو زیاد داشتم، این موارد رو نوشتم. 

ولی باز هرکی هرچی به دلش هست، و به صلاحش هست و راحت تره همون نوع سرمایه گزاری یا خرید رو انجام بده

تندرست و پر رزق و روزی باشید انشالله 🌺

یاس خانوم هم انشالله براش خیر و خوب پیش بره و بتونه بفروشه🌺

منم یکی از کارهای که باید می کردیم( که خوب واقعا اصلا بازار قابل پیش بینی نیست) پارسال با طلاهایی که ...

هیچی قابل پیش بینی نیست

من الان چند ماهه منتظرم یه واحد موقعیت خوب پیدا کنم بخرم

از طرفی ام میگن دوران ملک تموم شده و اون سودی که یکباره بعضیا رو پولدار کرد تموم شد.

الان فقط بدلیل اینکه خونه داشته باشیم‌میخریم نه سود.

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
عطیه جان وام ازدواج رو کجا میفروشن؟ چجوریه❤️

عزیزم من عاطفه هستم باید از آگهی ها یا خانواده و آشنا ها همکار ها پیگیر باشین.کافینت ها هم بعضی ها اطلاع دارن حضوری یا تلفنی بپرسید🌹

2810