خانوم گل 🌺
من به شما پیشنهاد دادم که پاساژ قائم تجریش برای فروش پارسیان برید.
سکه ی شما سالم؟؟ وکیوم و خود شکل و شمایل اون؟؟ هولوگرام داره؟؟ منظورم اینکه میگین هرجا میبرین، نمیخرن، سکه مشکل داره؟؟
چون من الان یک سال و نیم هست که حدود ۲۵ گرم فقط پارسیان خریدم، یعنی حدود ماهی دو گرم پارسیان خریدم، از همون پاساژ قائم خریدم، حتی از چند مغازه ی مختلف توی پاساژ خریدم. و چند ماه پیش هم برای ماشین فروختمشون.
یه دونه پارسیان یک و نیم گرمی فقط برام مونده بود، که اونم همین پنجشنبه گذشته همون پاساژ قائم فروختم، و همون لحظه برام کارت به کارت کردن.
نمیدونم چرا انقدر به در بسته خوردی برای فروش این یک دونه سکه ☹️ برای همین میپرسم، که مطمئنی سکه ات سالمه؟؟
و اینکه دوستان من خودم خرید پارسیان رو برای خودم مناسب دیدم، چون فقط ۵۰ هزارتومن طلافروش از من سود میگیره، حتی پارسیان دو گرمی را فقط ۷۰ تومن سود گرفت و از طلای کم اجرت هم به صرفه تر برام درمیاد.
برای همین زیاد میخرم، و البته چندبار هم به ۶ یا ۷ گرم میرسه میبرم میدم و یه تیکه طلا میخرم. و اینجوری موقع فروش اون طلای حاصل از پارسیان هامو میفروشم.
فقط اینکه موقع خرید پارسیان این سه تا مورد رو رعایت کنید، انشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اول اینکه سعی کنید پارسیان طرح هخامنشی بخرید ( همون چند ضلعی ها )
دوم اینکه وکیوم و بسته بندی کاملا سالم باشه و هولوگرام داشته باشه حتما، یه سری اطلاعات مثل وزن، کد استاندارد، و اون برند یا شرکت سازنده یا نهایتا اسم خود اون طلافروشی روی اون باشه.
سوم اینکه حتما سعی کنید از یک سکه فروشی یا طلافروشی خرید کنید و باهاش طی کنید که به خودتون میام میفروشم و یا با طلا باهاتون معاوظه اش کنم.
چون تجربه ی خرید و فروش پارسیان در تهران رو زیاد داشتم، این موارد رو نوشتم.
ولی باز هرکی هرچی به دلش هست، و به صلاحش هست و راحت تره همون نوع سرمایه گزاری یا خرید رو انجام بده
تندرست و پر رزق و روزی باشید انشالله 🌺
یاس خانوم هم انشالله براش خیر و خوب پیش بره و بتونه بفروشه🌺