2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین👍🏻 عالیه ولی درنظر بگیر که تا حداقل یکسال آینده جای تکون خوردن نداری.اگر میتونی با اون ۳۰۰وفر ...

قربون شما برم عزیزم

یمدت اتفاقا دنبال وام‌مهر و ازدواج و‌چهاردرصدیا بودم ولی پیدا نکردم یا مثلا اعتماد نکردم و اینا تو شهرما‌شهرستان‌کوچیکیه معمولا نمیفروشن به اگهی هام بسخیال شدم 

این سپه ۳۶ ماهه هست برای‌دویست تومن میوقته ۷۷۰۰ هرماه 

رییسش گقت من بااستان صحبت میکنم بیینم ۴۸ ماهه هم داریم یا نه ولی اونو امید ندارم و‌کاری ندارم 

الان ماهی ۷۷۰۰ برام‌خوبه چون من تا سال بعد  احتمالا بجز این قسط یه ۵یا ۶ تومن و شاید ۷ میلیون دیگه بعد از افزایش ها بخاد از حقوقم بمونه و میتونم باهاش از وام های اداره بردارم یا همون جاهای دیگه ان شالله . 

درحال حاضر شاید تا خرداد یکم اذیت شم ، ولی درنظر میگیرم که ۴ ماه اینا‌ باید پول بخابه و تااون موقع ویپاد هارو میدم و فک‌کنم بهمن یا اسقند موعد دریافت وامم باشه و خرداد هم یه وامم که ۱۳۰۰ هست تموم میشه و بعد عیدم یخورده حقوقم میره بالا ، توکل بر خدا 

من ادمی ام‌که تا قسطای فشرده ندم پول جمع نمیکنم 😬

باشه عزیزم مواظبم‌حواسمم‌جمع میکنم ❤️❤️‍🩹هرچی خدا برام درنظر گرفته باشه راضی ام‌، من رنج زیادی دیدم میدونم خدا ارزوهامو براورده میکنه همونطور که تالان حواسش بهم یوده و خاسته هامو براورده کرده 🤗🥹

درمورد اشتباه کردن که تنها نیستیشخصا صدها بار اشتباه کردمیه مثال واضحش پارسال یک سااال کامل من پول ه ...

منم یکی از کارهای که باید می کردیم( که خوب واقعا اصلا بازار قابل پیش بینی نیست) 

پارسال با طلاهایی که داشتیم واحد ۶۰ متری خریدیم در صورتی که با همون حجم از طلا امسال میشد واحد ۸۰ متری محله‌ی بهتر خرید 

درود خانوماااا🧡🧡🧡عصر پاعیزیتون بخوشیمن شهریور یه وام پنجاه تومنی بهم داد ادارمون که رفتم باهاش هم ...

عزیزم برای وام سپه اایا ضامن میتونی اوکی کنی؟

بانکها سخت وام میدن

یوقتی به هوای وام طلاهاتو نفروشی بعدم بگن بودجه نداریم یا ضامنت باید کسر از حقوق بیاره یا ………

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
منم یکی از کارهای که باید می کردیم( که خوب واقعا اصلا بازار قابل پیش بینی نیست) پارسال با طلاهایی که ...

امسال کلا رشد طلا زیاده

ولی در طی پنج یا ده سال ملک رشد خیلی خوبی خواهد داشتش

دوستان همکار من یه واحد خونه درکه ده سال پیش خریده ک میگه دوسش دقیقا همون سال همزمان با همون مقدار پول به خونه ااگه اشتباه نکنم دوبی خریده

میگه من الان ملکم نسبت به ملک دوستم رشدش ده برابر بوده

رشد ملک در ایران کلا خیلی خوبه

و اینکه بله بازار هیچیش معلوم نیست

دقیقا همینه

ولی امن ترین گزینه بازم ملک بنظر من

واقعا مرسی عزیزم 💖

قربانت😊

اگه خرید میکنی جنسو اشتباه میفرستن یا قیمتاش باروی کالا تفاوت داره یا انقضاش کمه تماس بگیرین هزینه رو واریز میکنن و میگن اون جنسی که دستتونه یا استفاده کنین یا دور ریز کنین

قانونمند تر از اکالا و کوروش فروشگاهی نیس

من ۶ساله یه ادامسم از سوپر نگرفتم صفر تا صد خریدم با اکالاس😊

و‌ اینکه عزیزم انقد تا الان ولخرج بودم‌مجبورم‌خودمو جمو جور کنم و نباید خستم کنه 🥲

عزیزم منم خیلی ولخرج بودم

خیلی زیاد

ولی یهویی خیلی زیاد تغییر کنی اذیت میشی و یهو دلسرد میشی

مراقب باش اهسته و پیوسته

ضمنا من خودم فرزند طلاقم

جو‌ متشنج فقط خانواده ما بود😂😂😂😂

فکر نکنم دعواهایی ک من دیدم شماها دیده باشین

ولی خب در نهایت ما ادم های خودساخته ای شدیم

شخصا کتابهایی ک خوندم ذهنمو خیلی متحول کرد

در همه زمینه ها

سعی کردم کنترل ذهنمو دستم بگیرم

شما هم خودت کم کم مسیرتو پیدا میکنی

مدتها ازمون و خطا کنی کم کم دستت میاد

اهدافت رو کتبی بنویس

مطمعن باش در طی یه بازه پنج ساله بهشون میرسی

دوست عزیز ممکنه پیشنهاد هاتون رو مطرح کنید شاید بدرد یه نفری بخوره

دیجی کالا یه طرح دارهرکه شما ثبت نام میکنی حضوری با مدارک ماشینتون بعد وارد سایت میشی بازده زمانهای مختلف داره با ۲۰تا کالا

که توی یه منطقه توزیع میشه

مثلا ساعت ۸ تا ۱۱ یا ۱۲ تا ۳ و....

شما یه تایم رو رزرو میکنی و میری بسته هارو از انبار تحویل میدیو به مقصد میرسونی

بابت هر بازده پارسال ۴۰۰ تومن میداد امسالو نمیدونم

سلام عزیزم‌چه کتابایی خوندی

بابد کتابخونمو چک کنم دقیق تر بگم 

ولی تو سن های مختلف و‌براساس نیازم خرید میکردم

بیست سالگی چهاراثر از اسکاول شین دیدمو به زندگی عوض مرد

شاغل ک شدم کتاب راه های جذب پول در ایران ک پنج جلد داره رو خریدم اسم نویسندش یادم نیست ولی پرطرفداره و کلی سمینار برگزار میکنه

بعد هم کتاب های پایولو‌کویلو‌ 

کتاب خاصی رو توصیه نمیکنم 

هرکس با توجه به نیازش باید خرید کنه

سال ۱۴۰۰ توی کرونا و ناامیدی ها من کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد رو خریدم ک به زندگیم هدف و نشاط داد

تو دوره هایی ک تو خونمون تنش بود کتابهای ک بهم ارامش بده حتی رمان میخوندم

والدین سمی خیلی خوب بود😁😁😁

یاد گرفتم قرار نیست به بهانه والد بودنشون بهمون تاابد اسیب بزنن

هرزمان حس کردم در یک بعد ضعیف‌عمل میکنم یه کتاب خریدم

حتی دردهای عضلانی ک داشتم یه کتاب برای اموزش حرکات کششی در منزل خریدم و باهاش نرمش کردم

من لایف استایل کل خانواده رو عوض کردم

با شروع تغییر از خودم

من دیروز از اسنپ پی رسید دستم ماه پیشم یکی خریدم ک 3روز پیش اونوفروختم پول لازم بودم مشکلی نبود

ادرس میدین جایی که فروختین عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
قربانت😊اگه خرید میکنی جنسو اشتباه میفرستن یا قیمتاش باروی کالا تفاوت داره یا انقضاش کمه تماس بگیرین ...

ولی من هفته قبل ژامبون کاله خریدم از اکالا ، بچه هام باز کردن و یه مقدارشو خوردن، بعدا که من رفتم وسایلو چک کنم دیدم تاریخ مصرفش دقیقا همون روز تموم میشد،

زنگ زدم اکالا و گفتم که این محصول انقضاش دقیقا امروز بوده ،

اونام زحمت کشیدن فقط عذر خواهی کردن و گفتن به فروشگاه مربوطه تذکر میدن ، فقط همین😐😐

2810