2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا با فروش طلا برای گرفتن وام موافق نیستمخورد خورد طلا بخرولی یهو میبینی طلا رفت بالااونوقت با ...

مرسی که نظرتو گفتی مرمری جان نتونستم تگت کنم ولی نظرتو میخاستم‌

عزیزم کلا ده گرم طلاست 

و اینکه من دویست میلیون میتونم باهاش وام بردارم یه سه ماهی هم باید بخابه تو بانک

حقوقم کلا ماهی ده تومن نه تومن برام‌میمونه که خرد خرد بخام بخام خیلی زمان میبره 

ضمنا دوستان من اصلا شرایط خوبی ندارم درسته مجردم‌ولی حتی یه اناق شخصی خونمون ندارم  پر از تنش و اختلاف پدر مادرمه خونمون و اصلا جایی برای پیشرفت نمیبینم تو این خونه و دوست دارم جم کنم اینطوری و‌یواشکی مستقل شم 

بنظر من خورد خورد هر ماه هرچقدر میتونی حتی اندازه دو تومن برو طلای کارکرده بخر و جای امن نگهداریش کن ...

و‌ اینکه عزیزم انقد تا الان ولخرج بودم‌مجبورم‌خودمو جمو جور کنم و نباید خستم کنه 🥲

بعد برای وام سپه چه برنامه ای دارید؟قصد دارین طلا بخرین؟ماشین بخرین؟اقسام وام پشتوانه یک چهارم مبلغ ...

برای وام عزیزم میخام همون یکجا بدم طلا هم اون ۲۰۰ وام هم اون ۱۰۰ رو‌( که با فروشطلا یه بخشیش‌دستم اومده انگار ) 

ینی مجموعا ۳۰۰ تومن میدم ب طلا 

این النگوعه هم بهش وایسته نیستمو میخام بدم بره 😁

بعد بااین طلاها میخام نگهداریش کنم بموقع برای نبدیل به خونه . 

اشکار هم‌نمیخام جلو خونوادم بندازم‌میخام مخفیشون کنم طلاهارو‌

چون خونه همش گفتم قسط ماشین و اینا میدم‌

البته خونوادم کاریم ندارم‌ولی خاهر متاهل دارم اون از روی حسادت مداخله گره و‌طلاهای منم انگار حساب کتاب میکنه و میخام کاملا ساکت و اروم به هدفم برسم ان شالله 

من حتی با پدرم درمیون گذاشتم گفتم شاید کجبور شم ماشینو تا اید یا بعد عید بفروشم بذار در حریان باشه ولی متاسفانه بابام برداشت به این خاهرام‌و‌خونه گفت نقشه هامو دیگه ازینجا به بعدشو‌نمیذارم هیچکس بفهمه من چقد وام برمیدارم قسط میدم یا طلا دارم چون عجیبه ها ولی خونوادمن و خاهرای متاهلم‌چون زود ازدواج کردن و‌مث‌من شاغل نشدن حسادت میکنن و‌ممکنه مشاجره های الکی ایجاد کنن و‌منو از هدفم بخان دور کنند .. 🥲🥲🙏🏻

بعد برای وام سپه چه برنامه ای دارید؟قصد دارین طلا بخرین؟ماشین بخرین؟اقسام وام پشتوانه یک چهارم مبلغ ...

برای وام عزیزم میخام همون یکجا بدم طلا هم اون ۲۰۰ وام هم اون ۱۰۰ رو‌( که با فروشطلا یه بخشیش‌دستم اومده انگار ) 

ینی مجموعا ۳۰۰ تومن میدم ب طلا 

این النگوعه هم بهش وایسته نیستمو میخام بدم بره 😁

بعد بااین طلاها میخام نگهداریش کنم بموقع برای نبدیل به خونه . 

اشکار هم‌نمیخام جلو خونوادم بندازم‌میخام مخفیشون کنم طلاهارو‌

چون خونه همش گفتم قسط ماشین و اینا میدم‌

البته خونوادم کاریم ندارم‌ولی خاهر متاهل دارم اون از روی حسادت مداخله گره و‌طلاهای منم انگار حساب کتاب میکنه و میخام کاملا ساکت و اروم به هدفم برسم ان شالله 

من حتی با پدرم درمیون گذاشتم گفتم شاید کجبور شم ماشینو تا اید یا بعد عید بفروشم بذار در حریان باشه ولی متاسفانه بابام برداشت به این خاهرام‌و‌خونه گفت نقشه هامو دیگه ازینجا به بعدشو‌نمیذارم هیچکس بفهمه من چقد وام برمیدارم قسط میدم یا طلا دارم چون عجیبه ها ولی خونوادمن و خاهرای متاهلم‌چون زود ازدواج کردن و‌مث‌من شاغل نشدن حسادت میکنن و‌ممکنه مشاجره های الکی ایجاد کنن و‌منو از هدفم بخان دور کنند .. 🥲🥲🙏🏻

برای وام عزیزم میخام همون یکجا بدم طلا هم اون ۲۰۰ وام هم اون ۱۰۰ رو‌( که با فروشطلا یه بخشیش‌دستم او ...

آفرین👍🏻 

عالیه ولی درنظر بگیر که تا حداقل یکسال آینده جای تکون خوردن نداری.اگر میتونی با اون ۳۰۰وفروش ماشین یه جایی بگیری بگرد یه وام ازدواج بخر هم قسطاش کمه هم سودش اگر۳۵۰تومنی بگیری عالیه 👌🏻

یکی از دوستام با شوهرش دوتاوام ازدواج خریدن برایه زوج بوده.فک کنم قسطاش ماهی ۶تومن باشه تقریبا ۶۰۰دستشون اومده ۴۰۰هم وام گرفتن و یه خونه گرفتن که ۲۵۰رهن داشته حالا من نمیدونم دقیقا لوکیشنش کجاست ولی خوب بازم خونه ست و تقریبا با ماهی ۱۲ملیون خونه خریدن که دوتومن اجاره داره دارن ۱۰تومن قسطشو میدن خیلی خوشحال شدم براشون خیلی زحمت میکشن.انشالله شماهم میتونی حالا عجله نکن❤️این حرکت خوبیه درصورتی که اینو در نظر بگیری که سال آینده باز بخوای وام بگیری موقعیتشو داشته باشی.به جای طلا ایندفعه تحقیق کن و سکه بگیر یا آبشده بگیر هم درصد کمتری میدی هم میتونی وزن بیشتری بگیری.حواست باشه بااین آدمای اطرافت که کجا مخفی میکنی خیلی مواظب باش❤️

برای فروش پارسیان صحبت دوستان درسته از قدیم همینطور بوده خیلی سخت میخرن ( خواهرم کادوی عروسیش بود و برای خرید خونه سال ۹۶ میخواست بفروشه )

الان هم تقلبیش زیاد که کارو سخت تر کرده

منم منتظرم وام قرض الحسنه ۲۰ تومنی محل کارمو بگیرم حدود ۱۲ گرم پارسیان دارم بفروشم و همه رو تبدیل به طلا کنم

برای فروش پارسیان صحبت دوستان درسته از قدیم همینطور بوده خیلی سخت میخرن ( خواهرم کادوی عروسیش بود و ...

من همیشه پارسیان خریدم براحتی فروختم مشکلی نداره

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810