2777
2789
نه عزیزم ۲۰۰ضربدر ۲۳درصد میشه ۴۶یک ساله +ششماه دیگ میشه ۲۳ =۱۸ماهدرکل میشه ۶۹تومن سود کل ۲۰۰ که میشه ...

بااین حساب شما که برای ۵۰تومن باید۶۱۵۰۰پس بدیم ولی ۵۶تومن هستش.اون ۲۳درصد روی باقی مانده پول هستش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سوالاتت ماشاالله زیاد....ولی در یک کلام جواب همش میشه داشتن انگیزه و هدف...❤️وقتی آدم انگیزه و ...

ممنون از راهنمایی کامل و جامع است .انشاا... همیشه توی مسیر زندگیت موفق باشی .

سلام عزیزم خوبی ببخشیداااا من هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن من وقتی شما گفتی باید رو لینک بزنم نمیدونستم ...

آره عزیزم الان با همون شماره برو که باهاش زدی روی لینک موفقیت آمیز بود.

بعدشم دیگه بهمون سیم کارت آخری کار می‌کنه.اگر امتحان کردی نشد باید یکم صبر کنی

سلام دوستان عزیزم روزتون بخیر باشه میخواستم بدونم میتونم غیر از اپلیکیشن بلو خودم بلو همسرم یا مامان ...

اگر گوشیت شیائومی باشه یه آپشن داره که تو تنظیمات سرچ همزاد اونوقت بر داخلش همزاد بلو رو روشن کنی اینجوری دوتا نسخه داری از برنامه🥰

از من نپرسیدند ولی گفتم منم تجربه ام رو بگممن ۱۸ سالگی شاغل شدم طبعا مدرکم دیپلم بودتو ۲۴ سالگی تو ...

خیلی ممنونم ازت که تجربه آت برام گفتی .چشم همین روشی گفتی توی مسیرم انجام میدم که سوخت هستی پیدا کنم 

درود خانوماااا🧡🧡🧡عصر پاعیزیتون بخوشی

من شهریور یه وام پنجاه تومنی بهم داد ادارمون که رفتم باهاش همون النگویی که اینجا عکسشو داده بودم رو‌گرفتم سه درصدی بود ۱۰ گرمو خورده ای نزدیک ۳۷ میلیون شده بود و همه گفتین خوب خریدم‌🥲🥲

حالا میخام بخاطر وام سپه بفروشمش🥲 طلامو و بریزم ویپاد‌و  از ویپاد خودمو مادرم وامای ۳۵ تومنی پشتوانه رو بردارم  و صد میلیون جور کنم بذارم سپه که بتونم وام بردارم

ینی اگه النگومو نفروشم متاسفانه نقدینگی دیگه ای ندارم ( ولی دستبند و یه النگوی اینه ای دیگه دستم دارم بعنوان زینتی ) ولی این سه درصد النگوهم بیشتر بعنوان سرمایه گذاری خریده بودم حالا مطمعن نیستم کارم درسته یا اشتباه .

سپه گفت صد بذاری بعد سه ماه میتونی نزدیکای دوبست تومن برداری ( ینی با پول خودم‌میشن سبصد ) قسطاشم حدودا ۸ میلیون میوفته ماهی و ۳۶ ماهه هست .

تو این فاصله که سپرده میخابه بانک بابد بتونم فیطای ویپادم بریزم تا چهارماه اینا / اونارم نمیدونم ۳۵ تومنی چقدر میشه قسطش البته دوتاست منو مامانم . 😢🥲

اگرم بخام صد بذارم سیصد میلیون بردارم یخورده میترسم چون میشه ماهی ۱۱ تومن / درسته سال بعد حقوقمون یخورده زیاد میشه منم اصافه کاری میرمو بیشتر دارم کار میکنم از طرفی مدرک ازشد هم اعمال کنم حکمم زیاد میشه دو‌ تومن اینا ولی بازم استرس دارم که بردارم سیصدی یا‌همون دویستیو بردارم .

هدفمم بااین وام خرید طلا یا هرچیزی که کمکم کنه که درنهایت بتونم یه واحدخونه یا سوعیت کوچیک برا خودمو اینده خودم بخرم مجرد هستم  الان.  ( ماشینمم حدودا ۳۲۰ همین حدودا میارزه اگه بفروشمش کوییکه) البته برا سرکار رفتن ماشینمو میخام دیگه .

تاالان اشتباه زیاد داشتم ممنون میشم برای تصمیم درست کمکم کنین دراین موارد برای جور کردن سپرده وام و‌.. 🩷🩷🩷

@masumehjoon   @مامان_سبحان7   @یاس_بیوتی    

و بقیه مهربوناکه ایدی هارو بلد نبودم دقیق تگ کنم 🙏🏻🙏🏻🩵🩵🩵

گفتم بچه رو بخوابونم نگاه میکنم اطلاع میدم.بچه رو خوابوندم صفحه نتیجه رو باز کردم و در کمال ناباوری ...

عالي بود دختر 👌اشكم در اومد

خدايا عظمتت رو شكر 🤲

هميشه موفق باشي عزيزم 💐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
درود خانوماااا🧡🧡🧡عصر پاعیزیتون بخوشیمن شهریور یه وام پنجاه تومنی بهم داد ادارمون که رفتم باهاش هم ...

من اصلا با فروش طلا برای گرفتن وام موافق نیستم

خورد خورد طلا بخر

ولی یهو میبینی طلا رفت بالا

اونوقت با پول وام و سودش ک هر ماه باید از جیبت بره همون گرم طلای اولیه رو خواهی داشت

اصلا ریسک نکن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
درود خانوماااا🧡🧡🧡عصر پاعیزیتون بخوشیمن شهریور یه وام پنجاه تومنی بهم داد ادارمون که رفتم باهاش هم ...

درمورد اشتباه کردن که تنها نیستی

شخصا صدها بار اشتباه کردم

یه مثال واضحش پارسال یک سااال کامل من پول هام نقد بود

ببین طلا چقدرررر رفت بالا و‌جقدر ضرر کردم😵‍💫😭😁

بنظر من خورد خورد هر ماه هرچقدر میتونی حتی اندازه دو تومن برو طلای کارکرده بخر و جای امن نگهداریش کن

فقط ریال نگه ندار

ضمنا بهویی تند نرو ک بخوای کللل پولهاتو پس انداز کنی چون طولانی مدت خسته میشی

میانه رو باش

یه بخشیش رو خرج خودت کن

یه بخشیش رو‌پس انداز طلایی

با حوصله در طولانی مدت خونه خواهی خرید

کتاب ثروتمندترین مرد بابل.  رو‌ حتما بخون

کوچبک ولی شفاف و پرمحتواست

بعد برای وام سپه چه برنامه ای دارید؟

قصد دارین طلا بخرین؟ماشین بخرین؟

اقسام وام پشتوانه یک چهارم مبلغ تسهیلات هست ۳۵ رو تقسیم بر ۴ کن

شما قصد دارید دوجا قسط بدین..

حساب کنید اگر به جای پرداخت قسط ،دو یا سه گرم هر ماه طلا یا سهام عیار بخرید و به طلاهاتون اضافه کنید در سال چند گرم میشه..طلا صعودی هست ...

در هر حال شما باید خوب حساب کتاب کنید..

سلام دوستان 

منم دارم یه کاری میکنم گفتم اینجا هم بگم شاید ایده شد 

من برا همسرم ویپاد باز کردم دارم با وام پشتوانه جلو میرم 

ولی نه اینجوری که با خودش تسویه کنم 

به نظرم اصلا کار منطقی نیست 

من از یک تومنی که شروع کردم دو سه شب پیش وام ۷ تومنی و گرفتم 

من همونجا که وام و گرفتم تو طلاسی طلا میخرم 

الان طلاسی حدودا ۲۴ اینا دارم که منتظرم برسه به اندازه سکه تمام بعد خارج بشم 

همسرمم خوشش اومد و خودش موجودی اش و چک میکنه 

مثلا الان دیشب دیدم ۱۵ تومن حساب ویپادش موجودی داره 

درسته الان تایم زمانی تسویه وام و برداشتن ولی من دوست ندارم تند تند تسویه کنم همون بین ۸ تا ۱۰ روز زمان میذارم 

از این طرفم سکه ویپاد جمع میکنیم که زمانی لازم بشه بتونیم باهاش وام بگیریم .

وام خودمم هنوز نقدم گذاشتم ویپاد خودم سکه هام امروز ۲۵ هزار تا شده بود 

من از خیر پولش گذشتم مرمری جان فقط نوشتم که کسی از دوستان اشتباه منو انجام نده برای خرید پارسیان تو ...

یعنی اگر پارسیان بخریم زیاد شد ببریم با طلا عوض کنیم هم انجام نمیدن؟؟؟

2810