2777
2789
پکیج نوین استخدام از دکتر مهدوی خریدمفکر کنم توی نت هم بزنید میاد اسمش. من از طریق ایتا

چطوری خودتون مجاب می‌کردید که این ساعت طولانی بشینین و درس بخونین ؟ بعد دو ساعت آدم یادگیریش میاد پایین شما چطوری ادامه می‌دادید ؟ بعد شام نهار بچه ظرف خونه زندگی چطوری مدیریت می‌کردید ؟از همه مهمتر چطوری خوبتون نمی‌گرفت ؟  بعد منابع یک دور میخوندید تست کار می‌کردید ؟ اگه منبع تست‌هاتونم بگید ممنون میشم .

سلام خانمای عزیز صبحتون بخیر

طلایی که از میلی یا طلاسی یا کلا ازین برنامه ها میگیریم جای دیگه به راحتی میشه فروخت؟ اصلا کسی تا حالا طلای فیزیکی تحویل گرفته ازشون؟ ممنون میشم جواب بدید چون قصدم خرید فیزیکی طلا هست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام باجی بشله طلاهاتو از کجای تبریز میخری جیرانیم

سلام گوزلم ❤️ از پاساژ قدیم تربیت 

و طلای کهن رو از اینستا پیجش رو فالو کن ....اونم تو خیابان جدیری هستش ...درصد هاشون خوب 

من اکثرا از این دوتا میگیرم 

برای پارسیان هم از پاساژ ابوریحان میگیرم ...آقای میلانی 

آدم منصفی 

عزیز دلم محبت داری حالمونو میپرسیخداروشکر بهتره این هفته گچ پاشو باز میکنیم انشاللهنظر لطفته به من . ...

ایشالله خیلی زود سلامتی کاملشونو بدست میارن 

چقد شما خوبید😍❤❤❤ امیدوارم هزاربرابرش به زندگیتون برگرده   قطعا هم برگشته 

خوشحالم روزم با خوندن پیام شما شروع شد 😊

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
چطوری خودتون مجاب می‌کردید که این ساعت طولانی بشینین و درس بخونین ؟ بعد دو ساعت آدم یادگیریش میاد پا ...

عزیزم سوالاتت ماشاالله زیاد....

ولی در یک کلام جواب همش میشه داشتن انگیزه و هدف...❤️

وقتی آدم انگیزه و هدف داشته باشه با تمام موانع مبارزه میکنه...

من چون زمان کم داشتم خواب و اشتهام تقریبا کم شده بود به جز صبح زود که پا میشدم یکم خوابالو بودم که باز به خودم امید میدادم

البته اگر صبح ها خیلی خوابالو میشدم بعد از چند ساعت مطالعه یک ساعتی ساعت کوک میکردم میخابیدم و باز دوباره با علاقه شروع میکردم.‌‌

همونطور که گفتم فقط نهایت ۲ ماه فرصت داشتم

روزهای اول کمتر مطالعه میکردم ولی وقتی دیدم منابع بسیار زیاده ساعت مطالعه م را افزایش دادم به روزی ۱۶ الی ۱۷ ساعت حدودا 

چون تایم صبح زمانی بود که بچه هام مدرسه بودن....

باید از فرصت استفاده میکردم....

۴ صبح تا ۷ میخوندم... 

لابلاش صبحانه شون میگذاشتم   شایدم نیم ساعتی چرتی بودم....

ساعت ۷ بیدارشون میکردم  میبردمشون مدرسه توی مسیر هم صوتها را گوش میدادم

تا ساعت ۸ و ربع که بر میگشتم خونه و زود شروع میکردم تا ۱۲ که همسرم میرفت بچه ها را می‌آورد.....

من سریع میرفتم تو اشپزخونه تا زمانیکه بچه ها میرسن زووود ناهار و چای آماده میکردم

و صوتها در حال پخش بودن تا زمانیکه بچه هام میرسیدن خونه

به محضیکه میرسیدن قطع میکردن چون دیگه یادگیری انجام نمیشد بخاطر صدا و....

سفره مینداختم سریع ماها. می‌خوردیم ک میرفتم توی اتاق دنبال مطالعه تا زمانیکه خسته بشم  

حدودا ساعت ۵ و ۶ میومدم بیرون درس پسر کوچیکم باهاش کار میکردم...   و یه فکری برا شام‌میکردم. البته بیشتر اوقات حاضری بود....

و باز مثلا ۸ تا ۹ بر میگشتم تو اتاقم و ادامه میدادم تا ۱۱....

میومدم بیرون بچه ها را خواب میکردم و در حینی که خواب میرفتن زیر پتو که نور گوشی مزاحمتون نباشه

دو سه ساعتی همون تو رختخواب تست میزدم یا مباحثی مطالعه میکردم تا زمانیکه واقعا دیگه خسته بشم و نا نداشته باشم....

دیگه معمولا ۱ونیم ۲ میخابیدم تا ۴ الی ۴و نیم صبح  و باز همون اش و همون کاسه

شاید باورتون نشه تنها سرگرمی و استراحت من ، انجام کارهای خونه مثل شستن ظروف. و تمیز کردن آشپزخونه و تهیه ناهار و گاااهی شام بود. که یک دقیقه ش هم هدر نمی‌دادم در حین انجام کارهام مدام  صوتهای آموزشی را  گوش میدادم و برای اینکه مزاحم بقیه نباشم از ایرپاد استفاده میکردم 

چون دیگه واقعا اهل خانواده ام از شنیدن صداها خسته شده بودن😁

عاشق این بودم که کمی به آشپزخونه م برسم. دلم برای انجام کارهای روزمره لک زده بود و مواقع استراحت برای رفع خستگی میرفتم کابینت دستمال بکشم صوتها را با علاقه و جالب اینکه با یادگیری خیلی بهتر دنبال میکردم

فقط جارو برقی نمی‌کشیدم چون دیگه نمیشد صوت گوش داد...😁

و در آخر اینکه همسرم و بچه هام پابه پای من اومدن تا من به نتیجه برسم... همه راهی باهام اومدن.  واقعا خدا خیرشون بده و نگهدارشون باشه هوای منو داشتن و هر کوتاهی و بلایی سرشون آوردم اعتراض نکردن😁

خصوصا همسرم که  خییلی زیاد میخاست من معلم بشم و خودش منو تو این مسیر هل میداد...

و بچه ها را قانع می‌کرد تا حمایتم کنن

برای غذا و نظافت خونه خیلی باهام راه اومدن. هرکار کردم شاکی نمیشدن. البته منم سعیمو میکردم اذیت نشن

که خدا را هزار بار شکر هوامو داشت و نذاشت خجالت زده زحماتشون بشم❤️❤️ 

حالا دوست عزیزم مطالبی که نوشتم مخصوص زمان کتبی بود

بعد از کتبی زمانی حدودا ۲ ماه گذشت تا نتایج اومده وقتی دیرم کارنامه سبزم با انرژی و امید چندین برابر و با پشتکار و حمایت بیشتر خودمو برای مصاحبه آماده کردم

۲۵ روز مهلت داشتم که دیگه زندگیم به معنای واقعی آشفته شده بود مثل خودم😁

بدشانسی و متاسفانه همون اول زمانی که خودمو برای مصاحبه آماده میکردم پدرشوهرم فوت شد 

همسرم و پسر کوچیکم که دیگه مدرسه ش تعطیل شده بود حدودا ۲ هفته کامل خونه پدرش پیش مادرش موند

و من یک هفته باید روزی چند ساعت میرفتم مراسم شرکت میکردم و زود بر میگشتم خونم

خدا میدونه چه استرسی متحمل میشدم

نه میتونستم نرم نه میتونستم برم...‌چون تیکه  مینداختن کنایه میزدن و فقط چون همسرم هوامو داشت جیم میشدم زود برمیگشتم خونه و به درسم می‌رسیدم

استرس مصاحبه چندین برابر بیشتر از کتبی بود

چون دفه اولم بود که تجربه میکردم و هیچ اطلاعی نداشتم

و خدارا هزار بار شکر توی مصاحبه هم روسفید شدم❤️❤️

ببخشید زیاد شد چون دیگه میخاستم کامل همه چی را بگم تا سوالات دوستان حای کسانیکه پی وی پیام دادن پاسخ بدم💙💙❤️❤️

ایشالله خیلی زود سلامتی کاملشونو بدست میارن چقد شما خوبید😍❤❤❤ امیدوارم هزاربرابرش به زندگیتون برگرد ...

قربونت برم قطعا شما هم خیلی خوش قلبی که حس خوب گرفتی❤️❤️❤️❤️یکی از دوستان منو به راه راست هدایت کردن بعد این پست ...قرار شد با تامل بیشتری بشون محبت کنم

هر چند این قلب من حالیش نیست به وقتش یادش میره 

سلام 

دخترهای اقتصادی ی سوال داشتم

اگ من توی بانک ملی حساب داشته باشم بخوام پول جابجا کنم 

حتما باید همون شعبه ک حساب باز کردم برم برای شبا و ساتنا؟

یا هر شعبه ملی میشه ؟؟

سلام دخترهای اقتصادی ی سوال داشتماگ من توی بانک ملی حساب داشته باشم بخوام پول جابجا کنم حتما باید هم ...

سلام همه شعبه ها میشه از طریق اپلیکیشن  بام هم میشه

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
سلام گوزلم ❤️ از پاساژ قدیم تربیت و طلای کهن رو از اینستا پیجش رو فالو کن ....اونم تو خیابان جدیری ه ...

فدات ممنونم آره پیچ طلای کهن رو دارم منم میرفتم اکثر منطقه ی منبع اونم طلاهاش اکثرا تو و با 7 درصد میخریدم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
2810