2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون موقع با هفت درصد زیاد ...همون از میلی یا طلاسی بگیر منتها به گرم یا نهایت دو گرم رسید تبدیل کن ب ...

سلام باجی بشله طلاهاتو از کجای تبریز میخری جیرانیم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
سلام خانما اومدم تجربه خریدم از اکالا رو بگم شما هم دقت کنین من ک‍د تخفیف داشتم رفتم چند قلم خرید کر ...

فروشنده های کوروشم همینو گفتن 

اوکالا همه چیزش مجزاست و یه واسطه بین ما و فروشگاه و سودشو میگیره دیگه

خانما ی کمکی هم به من کنین من چطور شوهرمو راضی کنم وام ویپاد بگیره طلا بخریم هزار جور دلیل آوردم که ...

با گوشی مشترک یه مقدار کارت سخت 

چون پیام تبلیغاتی و اطلاع رسانی و اینا بعضی وقتا میاد ممکنه ببینه و برات بد بشه

با زور نمیشه راضیش کرد اروم اروم اعتمادش رو به خودت و به طلا جلب کن از پارسیان شروع کن ...از خوبیهای سرمایه گذاری رو طلا بگو...از قیمت قدیم که اگه فلان گرم داشتیم الان با فروشش مثلا میتونستیم یه واحد کوچیک بگیریم و ازین حرفا 

زمان میبره ولی با سیاست باشی جواب میگیری

سلام معصومه جون من دوساله تاپیک رو هرازگاهی میخونم اما صددرصد اجراش نمیکنم ولی سعی میکنم مدیریت اقتص ...

بانک ملی طرح مهربانی تا سقف ۳۰۰میلیون مثل اینکه وام میده با توجه به گردش حساب 

اطلاعاتم همین بود فقط😀چون اینجا زیاد خوندم درموردش 

مامان سبحان بهتر میتونن راهنمایی کنن

ولی خدایی شیراز عشقِ ...شده اطراف شهر و خونه نقلی ولی بخر

نه عزیزم سپرده لازم نیست فقط باید اوراق بگیرین ما هشتاد ملیون داده بودیم اون زمون الان نمی‌دونم شرای ...

ممنون

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
شوخی میکنی، میدونی چقد قسطش بالاس، 200 تومن وام بده احتمالا ماهی 20میلیون قسطشه حتی بیشتر

نه عزیزم 

۲۰۰ضربدر ۲۳درصد میشه ۴۶یک ساله +ششماه دیگ میشه ۲۳ =۱۸ماه

درکل میشه ۶۹تومن سود کل ۲۰۰ که میشه ۲۶۹ تقسیم بر ۱۸ماه ماهانه حدود ۱۴/۹۵۰یا همون ۱۵تومن 

مگه میشه برای 200میلیون تو 18ماه ماهی 20تومن قسط باشه؟یعنی چیزی حدود 320میلیون پس میگیره؟

18 ماهه یا 12 ماه. باز خیلی قسطش زیاده 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
نه عزیزم ۲۰۰ضربدر ۲۳درصد میشه ۴۶یک ساله +ششماه دیگ میشه ۲۳ =۱۸ماهدرکل میشه ۶۹تومن سود کل ۲۰۰ که میشه ...

سودشو اشتباه حساب کردین عزیزم

۲۰۰ میلیون سود ۲۳ درصد ۱۸ ماهه کل سودش میشه ۳۶۵۰۰

اگر به روال وام های قبلیش باشه:

قسط ماه اول میشه ۱۴۸۹۰ 

ماه دوم ۱۴۶۸۰

....

ماه اخر ۱۱۳۲۰

18ماهه عزیزم ماهی 13/5میشه به نظرم

قسط 50 تومن یکساله چقد میشه

من الان 20 هزار سکه دارم بنظرت زیادترش کنم وام 50 رو بگیر یم چندماه دیگه یا 30 تومنیو بگیریم آخه قسطش بخوره سنگینه واسم،

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
قسط 50 تومن یکساله چقد میشهمن الان 20 هزار سکه دارم بنظرت زیادترش کنم وام 50 رو بگیر یم چندماه دیگه ...

ببین چقدر میتونی قسط بدی همونقد وام بردار 

ما خودمون از دی ماه  یه کم از افساطمون کم میشه من از الان به فکر اینم یه کم جایگزین بذارم احتمالا در حد 30تومن وام یکساله از ویپاد بردارم برای خودم طلا بخرم بیشتر از این در توانمون نیست 

سلام عزیزم تو تارا طلا فروشیم هست؟ پارسیان چند در صد حساب کرد؟

آره عزیزم روی سه نقطه بزن همه دسته بندی هاش میاد

من دیشب یکی دیگه با گوشی همسر گرفتم.

پارسیان ۲۰۰ سوتی رو ۹۴۰ حساب کرد تقریبا با ارسالش 

اون لحظه طلا گرمی ۳.۹۹۶ بود

انگار صد و خورده ای سر گرفته

2810