2777
2789

دوستان برنامه شهر پلاس بانک شهر رو دانلود کنید و به صورت رایگان افتتاح حساب و درخواست کارت بدین (هواداری استقلال و پرسپولیس هم داره)

بعد با کد خودتون اطرافیان را دعوت کنید به برنامه 

هدیه نقدی 70 تومن میده

و هم به اونی که کد رو بزنه 30 تومن هدیه میده

(به هر دوطرف هدیه میده 

ممنون میشم با کد من وارد بشید

cg2gpd7y
کد معرف شهر پلاس

چه خوب نوشتین🥰صندوق بورسی کااااش منم میتونستماموزش ببینم فکرکنم خیلی بهش نیازدارم

اگر دوست داری شروع کن و بیا تاپیک آخرم کمکت میکنم که چ جوری بخری اما تو هر صندوقیم سرمایه گذاری مطمئن نیست مرد بازار پیشنهاد صندوق درآمد ثابت افران دارن و طرح حامی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما تو خرید عیارنهارت دارید میشه راهنمایی کنیدچطوری بایدخریدبزنم؟چه اپلیکیشنی نصب کنم؟

کد سجام بگیرید احراز هویت کنید کارگزاری مفیدروانتخاب کنید ایزی تریدر نصب کنید ساعت12:۳۰تا۱۵ میتونید خرید و فروش کنید از ۱۰۰ هزارتومن به بالا بدون اجرت ومعاف از مالیات روزهای تعطیل وجمعه ها هم تعطیل هست 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
معصومه جون گلم من منظورم بدون اجرت بود فقط هفت درصد سود داره؟الان نظرتون چیه بین دست دوم و پارسیان و ...

اون موقع با هفت درصد زیاد ...همون از میلی یا طلاسی بگیر 

منتها به گرم یا نهایت دو گرم رسید تبدیل کن 

ببین میتونی اعتمادتو جلب کنه ؟

اگه اکی بودی بگیر 

اگه دو دل بودی همون پارسیان 

سلام معصومه جون من دوساله تاپیک رو هرازگاهی میخونم اما صددرصد اجراش نمیکنم ولی سعی میکنم مدیریت اقتص ...

عزیزم میتونی از بانک مسکن وام زوجین  بگیری 

خوبیش به اینکه نصف نصف میشه بنامتون 

دوسال پیش ما چهار صد تومن گرفتیم 

امسال بالاتر 

و علاوه بر بانک مسکن 

میتونی پول بخوابونی تو سپه و صادرات یه برابر پورتو بگیری 

دوماه می‌خوابونی یه برابرشو میگیری 

عزیزم میتونی از بانک مسکن وام زوجین بگیری خوبیش به اینکه نصف نصف میشه بنامتون دوسال پیش ما چهار صد ...

ممنون عزیزم برای بانک مسکن باید سپرده داشت یا نه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ممنون عزیزم برای بانک مسکن باید سپرده داشت یا نه

نه عزیزم سپرده لازم نیست فقط باید اوراق بگیرین 

ما هشتاد ملیون داده بودیم اون زمون 

الان نمی‌دونم شرایط چه طوری 

از نزدیکترین شعبه اتون بپرسید راهنمایی میکنن 

سلام خانما اومدم تجربه خریدم از اکالا رو بگم شما هم دقت کنین من ک‍د تخفیف داشتم رفتم چند قلم خرید کردم وقتی وسایلم آوردن با فاکتوری که داده بودن چک کردم قیمتا تو سایت گرون تر از خوده فروشگاه بود جمع که کردم اگه از فروشگاه خرید میکردم به صرفه تر بود

من اگر جان بودم ویپاد نصب میکردم اول 100 میلیون که تو مهر داشتم رو انتقال میدادم ویپاد خودم تا وقتی ...

شوخی میکنی، میدونی چقد قسطش بالاس، 200 تومن وام بده احتمالا ماهی 20میلیون قسطشه حتی بیشتر 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

خانما ی کمکی هم به من کنین من چطور شوهرمو راضی کنم وام ویپاد بگیره طلا بخریم هزار جور دلیل آوردم که خوبه بخر آخرش گفت الان که دیگه فایده نداره طلا خیلی گرون شده😒وایسا میاد پایین شوهر من عادت داره باید هر چیزی میخوای ازش با زور بگیری😑 بعد من ی مقدار خیلی کم پول دارم مخفی بخوام با طلاسی و میلی مثلا خرید کنم یا عیار بخورم چطور مخفیش کنم ما گوشیمون مشترکه☹️

2810