2777
2789
سلام عزیزم.خسته نباشید گلم. یه سوال داشتم چجوری از ویپاد چک صیادی بگیرم؟ امکانش هست؟

سلام عزیزم دقیق نمیدونم ولی فکر نمیکنم چون باید نوع حساب جاری باشه و از خود شعبه های بانک پاسارگاد باید بپرسید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها میخواستم بگم یه توصیه خواهرانه از من در استانه 40 سالگی به شما.....از منی که تا سالها پی ...

چه جالب من الان در حال خوندن کتاب " قدرت شروع ناقص" هستم!

پیشنهاد میکنم کسانی که کمال‌گرا هستن حتما بخونن

(عکسو از نت گرفتم)

سلام عزیزم ممنونماز طریق آزمون استخدامی اموزگاری ماده ۲۸. دی ماه ۱۴۰۲ ثبت‌نام کردم و ۱۸ اسفند ازمون ...

مرسی عزیزم از راهنمایی دقیقت 

خیلی لطف کردی 

انشاالله همیشه موفق باشی🌸🌸

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

سلام معصومه جانممیگم نظرت درباره خرید زمین خارج از محدوده چیهقیمتش دویست و پنجاه تا سیصد میلیونه . ه ...

عزیزم منظور از هشت قصب رو متوجه نشدم 

ولی فعل حال دست نگه دار ... طلاهات رو بچسب ...تبدیل نکن 

زمین جای پیشرفت بود بله ارزش داشت...طلا هم بالا بود 

برات خوب میشد 

ولی چون میگی زمین ...هیچ امتیازی نداره ....و خارج از محدوده شهری است 

مطمینا .سود طلات خیلی بیشتر از همون زمین برات 

چه خووب رفتم نصبش کردم. برای شوهرم هم گفتم اونم خوشش اومد برای آخر ماه که خالی میشیم به درد میخوره😍 ...

خیلی به درد میخوره

تو فکر منم همین بود

ربطی به قسطای دیگه نداره این یه برنامه مجزاست

خانمامن امروزرفتم همه فاکتورهامو اوردم جمع زدم یادداشت کردم 

عیار هامو نگاه کردم ویادداشت کردم 

لیست پرداخت های ماهانه رو چک کردم 

دیدم بله خداروشکر ۶ ماه اول خرید کردم و وام گرفتم و ۶ ماه دوم باید پرداخت کنم که با توجه با قیمت ها وتورم این کار عالیه

از عملکردم خیلی راضی شدم 

چون هم به خودم رسیدم

کلی لباس خریدم شامپو مارک عالی خریدم هم به خونه رسیدم مبل وتخت خریدم

هم سرمایه گذاری روی طلا انجام دادم 

ازاین به بعدم باید اقساط رو پرداخت کنم...

قرعه کشی نوشتم که ۱۰ ماهه هست ۳ ماهش رفته مونده ۷ ماه هنوز به اسمم درنیومده که امیدوارم زود برنده بشم ...

هرماه اول ماه صدقه میدم

هر ماه بیمه پرداخت میکنم 

هرماه برای خودم خریدمیکنم

و هدف فعلیم اول حفظ دارایی های الانم و بعد پرداخت بدهی و اقساط هست بعد به امید خدا خرید النگو مینا کاری یزدی هست که عکسشو دانلود کردم براتون میزارم جهت انگیزه 

امیدوارم جون و مال همگی پر برکت باشه 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
واقعا همینطوره عزیزم ❤️الان تو این دوره زمونه تنها با قناعت و کم خرج کردن نمیشه به جایی رسید در کنا ...

دقیقا یک منبع درامد جوابگو نیست ...یه خرجای کوچیکی هستن شاید بشه ازشون چشم پوشید ولی اگه باشن تاثیر خیلی مثبتی تو روحیه مون میذارن...۵۰۰ تومن یه  میلیون

تاثیر انچنانی تو روند پس انداز و خرید ملک ندارن ولی اگه اونو خرج زیبایی و لباس و تفریح کنیم انرژیمون برای هدفمون چند برابر میشه...زده نمیشیم از حساب کتاب ...حس اینکه عمرمون گذشت و هیچ کاری برای دلمون نکردیم بمون دست نمیده

مثلا همین لیزر اگه تو جوانی از بدنت حس خوب نگیری لذت نبری از تمیزی دیگه بعدش به درد نمیخوره 

سلام شهزنان عزی م امیدوارم حال گل پسرتون خوب باشه.خداوکیلی فقط اومدم بگم خوشبحال جاریتون😂😂 والا بخ ...

عزیز دلم محبت داری حالمونو میپرسی

خداروشکر بهتره این هفته گچ پاشو باز میکنیم انشالله

نظر لطفته به من ...بخدا اگه بدونی چه کارا که براشون نکردم

تعریف از خود نباشه ...از نگهداری بچه بگیر تا مشاوره خانواده و  شوهرداری و روحیه دادن و درس بچه هاشون ...همراه بیمار تو بیمارستان و اووو 

کارایی که خواهر براشون نکرده....خیر خواه همشونم چون انرژی مثبتش بر میگرده تو زندگیم....به فکر جبرانشون نیستم....دلی بوده ...خدا به وقتش یکی مثل خودم سر راهم قرار میده

سلام بچه ها میخواستم بگم یه توصیه خواهرانه از من در استانه 40 سالگی به شما.....از منی که تا سالها پی ...

نگین عزیزم‌در بهترین‌زمان سخنان گهربار شما رو خوندم. با تمام وجودم حرف هاتون رو تایید میکنم. به نظر بنده هم، با احترام به نظر بقیه اعضا، نمیشه با کم خرج کردن و مدیریت سفت و سخت منزل که فشار روانی زیادی به آدم وارد میکنه، بخوایم زندگی‌رو مدیریت کنیم. ما جانشین خداوند بر روی زمین‌هستیم، قطعا خداوند ما رو به این‌زندگی دعوت نکرده که همش بدویم‌دنبال پول و خونه و ماشین‌و طلا و مدام به فکر‌مدیریت خرج و خوراک و پوشاک خودمون باشیم. ما اشرف مخلوقات هستیم، باید عزتمندانه زندگی‌کنیم و از نعمت هایی که خداوند برامون مهیا کرده استفاده کنیم.

به نظرم ما به این‌دنیا اومدیم‌که عشق بدیم‌و با عشق زندگی‌کنیم و از کار کردن و‌خوردن و پوشیدن و انجام کارهای روزمره لذت ببریم. وقتی همش میخایم مخارج رو مدیریت کنیم ذهن ما عادت‌میکنه به کم خواستن، کم پول ساختن، به کم قانع شدن، ندیدن و نخریدن بعضی چیزها که الان آرزومونه و‌چند سال دیگه عقده میشه برامون... زندگی مثل بستنی میمونه، باید در لحظه ازش استفاده کرد... کسی از فرداش خبر نداره... نمیگم پس انداز خوب نیست، اتفاقا عالیه، منو‌همسرم ماهی ۵۰ میلیون قسط میدیم، سه تا خونه و فعلا یه ماشین‌و طبق نیاز معقول ام طلا دارم. الحمدلله... خدا رو شکر... هذا من فضل ربی... همانا این از فضل پروردگار‌من است.

اما اینکه بخوایم قرون قرون پول جمع‌کنیم جواب نمیده، باید ثروت خلق کنیم. همه ی ما استعداد های نهفته و پنهان داریم که اگه بتونیم اون ها رو بشناسیم و شکوفا کنیم، جریانی از ثروت و شادی وارد زندگی‌هامون میشه، فقط کافیه خودمون رو دست کم نگیریم و به قول شما اهداف رو، روی کاغذ بیارم‌و‌حتی ناقص شروع کنیم. متاسفانه مشکل بالای ۹۵ درصد ما اینه که اصلا شروع نکرده پشیمون میشیم و قید اون کار‌ رو‌می‌زنیم.

. متشکرم بابت حرف های امیدبخشتون.

مهم اینه اولین قدم برداشته بشه، اولین‌قدم سخت ترین‌قدمه...

زندگی الان نسبت به ۱۰ سال پیش و قبلتر خیلی ساده تر بودهپسر بزرگه من ۱۶ سالشه..دوره دبستانش با دبستان ...

هیچ وقت نتونستم حال اینهایی ک انقور تو حساب کتاب سخت میگیرن رو درک کنم.خب اخرش ک چی بشه 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
2810