2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این خیلی عالیه که بازپرداختاش زیاده خب چیش بده مگه من اتفاقا ۱۸ ماه قسطاش برام زیاد‌میوفنادن

آخه ۱۸ ماهه صد ملیون میداد ولی ۲۲ ماهه ۸۰ تومن میده معدل حساب که زدم اینطور نشون داد 

خیلی دوسش دارم یکم هواش اذیتم میکنه اما ادمای خونگرم و خوبی دارهماخونمون دانشگاهه شما کدوم سمتین الب ...

😂😂😂😂 بالا نشینین. ما پیامبر اعظمیم.🫤🫤🫤🫤 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
اتفاقا پیامبراعظم بدرد غیربومی ها میخوره ولی همسایه و دوست خوب دارید نه؟

اره . ما اینجا اکثرا همکارن  خداروشکر. و با زنهای همکارای هسمرم دوستم. اما خیابان دانشگاه ی چیز دیگس. من خیلی دلم مسحاست اونحا خونه  میخریدبم.

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
اره . ما اینجا اکثرا همکارن خداروشکر. و با زنهای همکارای هسمرم دوستم. اما خیابان دانشگاه ی چیز دیگس ...

عزیزان لطفاً گروه دورهمی صحبت کنید تا قبل اینکه بهتون تذکر داده بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله همینهکلی فروشگاه سوپر مارکتی و کالاهای دیگه داره

چه خووب رفتم نصبش کردم. 

برای شوهرم هم گفتم اونم خوشش اومد 

برای آخر ماه که خالی میشیم به درد میخوره😍

هنوز احراز هویت نکردم که ببینم اعتبار بهم تعلق میگیره یا نه

چون چند تا قسط معوقه دارم

امیدوارم اعتبار بهم تعلق بگیره

مرسی عزیزم

اصلا ب این ربط نداره حالا چون ما ساکنیم. من خیلی از بندیهارو هم دیدم حتی برای دندون پزشیک و اسنها می ...

اتفاقا خیلی ربط داره 😅😅اینو دیگه همه میدونن بخاطر آب و خاک شورش نمیشه کشاورزی کرد و بخاطر همین قیمت بالاست 

چون بندر اصلا شهر خوش آب و هوایی نیست بخاطر همین امکاناتش از نظر پزشکی خوب نیست یعنی کمتر پزشک خوبی حاضر میشه بره اونجا مطب بزنه 

من دوتا دختر عموهام و دوتا دختر عمه هام بیشتر از 10 ساله اونجا زندگی میکنن کاملا اطلاع دارم 

زندگی الان نسبت به ۱۰ سال پیش و قبلتر خیلی ساده تر بودهپسر بزرگه من ۱۶ سالشه..دوره دبستانش با دبستان ...

واقعا همینطوره عزیزم ❤️الان تو این دوره زمونه  تنها با قناعت و کم خرج کردن نمیشه به جایی رسید 

در کنار درست مصرف کردن ....حتما باید درآمدت رو زیاد کنی 

به فکر یه منبع دیگه هم باشیم 👌 

حتی یه شغل پاره وقت 

از بس که واقعا گرونی بیداد می‌کنه 

تبریز هم که واقعااا افتضاح 🙁

قدیم پدر خانواده ....کار میکرد یک شیفت 

چه برکتی در خانه بود 

با حقوق اون یه نفر ...چه پیشرفت ها که می‌کردند 

خونه میگرفتین ...طلا می خریدن ...خوب میخوردن ....مهمونی میدادن ...مسافرت ها می‌رفتند 

الان تمام اعضای خانواده هم کار می‌کنه باز کم میاد

یه جایی لنگ میزنه 🙁

فقط باید توکل خدا کرد و درست مدیریت کرد 

نه اینکه واقعا نخوریم ،نپوشیم ،نگردیم 

من الان کار این خانوم رو نپسندیدم ...یعنی چی که پونصد رو به خودش حروم می‌کنه که همسرم مغازه میخواد بگیره 🙁

چه خوب که شمارو داشتند عزیزم ❤️ که راه جلوش گذاشتی 

ما لیاقتمون بیشتر از این حرفهاست عزیزان ...به خودتون ارزش قایل بشین ...یه بودجه ای شده کوچلو برای خودتون تعلق بدین 

هیچ مدالی آماده نیست براتون ❤️حد وسط رو رعایت کنید عزیزان 

خواهش میکنم عزیزم .من در مورد این سایت اطلاعی ندارم عزیزم . 🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم.خسته نباشید گلم. یه سوال داشتم چجوری از ویپاد چک صیادی بگیرم؟ امکانش هست؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
ارمغان عزیزم تبریک میگم بهت عزیز این پکیج ها رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟منم ۳۹ سالمه به نظرتون دیر ن ...

مرسی عزیزم

من پکیج نوین استخدام از دکتر مهدوی هس خریداری نمودم

عزیزم برای موفقیت و رسیدن به هدف هیچ موقع دیر نیست❤️ اگر علاقه داری با پشتکار و جدیت شروع کن

موفق باشی

خوب راحت نمیشه از کسی که باش خونه زندگی ساختی پدر بچه اته ...باش کلی خاطره داری به راحتی دل کندخواهر ...

فکر کن تا الان جدا نشده بود هزارتا درد و استرس داشت  پس کار درست همین دل کندن هست 

2810