2777
2789
حسابی مخفیشون کردم ولی ....میگم بزارم بانک خیالم راحت بشه یه مسافرت میخوام برم ...

دوربین برای داخل واحد 

روشن گذاشتن یک چراغ زمان سفر 

بستن حفاظ در ورودی 

گذاشتن حفاظ برای بچره ها 

خیلی مهمه 

به نظر من مدت سفر طلاها رو به یک آدم مطمئن بسپارید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم انشاالله موفق باشی تو این دوره از زندگیت میشه لطفا یکم راهنمایی کنید چطوری باید آزم ...

سلام عزیزم ممنونم

از طریق آزمون استخدامی اموزگاری ماده ۲۸. دی ماه ۱۴۰۲  ثبت‌نام کردم و ۱۸ اسفند ازمون دادم

همه رشته ها میتونستن ثبت‌نام کنن

با هر مدرکی از لیسانس به بالا

تا سقف سن ۴۵ سالگی ( با امتیاز تاهل و فرزند)

منابع هم دو سال هس عوض شده و پکیج خلاصه دروس بهمراه تست رو تهیه کردم و از زمان ثبت‌نام تا زمان آزمون بکوووب خوندم ( حدودا  ۲ ماه فرصت داشتم و حدودا ۲۵ تا منبع بود)

فقط نیخوندم و از خونه بیرون نمی‌رفتم مگر ضروری باشه

یعنی درروز نهایت ۷ الی ۸ ساعت استراحت و خواب و کارای منزل و...  انجام می‌دادم

بقیه ش فقططط میخوندم.  حدودا روزی ۱۶ الی ۱۷ ساعت میخوندم و 

بعد که اوایل برج ۲ نتایج کتبی را قبول شدم

و با اراده و انرژی زیاد خودمو آماده کردم برای مصاحبه و حدودا فقط ۳ هفته مهلت داشتم و به شدت استرس و اضطراب داشتم

چون سال اولم بود و زیادم هزینه کرده بودم میخاستم صد خودمو بزارم و به نتیجه برسم و این استرس و بی خوابی ها و کم حوصلگی ها را تموم کنم

متاسفانه در مرحله اول با اختلاف ۵ نمره رد شدم ولی امیدوار به  تکمیل ظرفیت بودم و میدونستم خدا زحمات و تلاش منو دیده و جوابمو میده

که به لطف خدا اول مهر توی تکمیل ظرفیت پذیرفته شدم و تموم خستگی های خودمو و خانوادم رو شست برد😉😘❤️

سوالی بود در خدمتم💙❤️

معصومه عزیزمبنظرت می ارزه من حجم کارمو کم کنم دو سال و درامدمم کم بشهبجاش درس بخونم؟؟؟مدرکم بالا بره ...

آره عزیزم شما دختر زرنگی هستی 

تحصیلات علاوه بر درآمد داشتن برای شما 

اعتماد به نفس و جایگاه بهتری همراه داره

آره عزیزم شما دختر زرنگی هستی تحصیلات علاوه بر درآمد داشتن برای شما اعتماد به نفس و جایگاه بهتری همر ...

ممنون عزیزدلم

لطف دارین

همین الان هم تحصیلاتم بالاست ولی اگه مجدد بخونم کلا متمایز میشم ولی حیفم میاد پولم کم شه یمدتی😂😂😂

عادت دارم به درامد خوب 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام عزیزم ممنونماز طریق آزمون استخدامی اموزگاری ماده ۲۸. دی ماه ۱۴۰۲ ثبت‌نام کردم و ۱۸ اسفند ازمون ...

عزیزم ۲۵ تا منبع هر کدوم حدودا چند صفحه بود؟

از قبل به منابع اشنا بودین؟

یکبار میخوندین بعد تست میزدین؟

یکمی درمورد نحوه مطالعه هم بفرمایین لطفا

چون منم بعد سالها میخوام مجدد بخونم

البته مال من استخدامی نیست ولی در کل ازمون و تست و اینهاست

دراخر هم تبریک میگم بابت نتیجه خوبی که گرفتین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
میبخشیدمن نظرم ومیگم ولی خونه وماشین که ازنظرسرمایه گزاری اصلن قابل قیاس نیستن ماشین اصلن سرمایه حسا ...

با شما موافقم. بازار ماشین و ملک تو رکود عمیق و سنگینی فرو رفته ... و از طرفی فروششون سخت و راکد شده....اگر برای سرمایه مازاد ادم بخواد بهترین چیز همون سکه و طلا هست و قدرت نقد شوندگی اینها بالاست....باز قدرت نقد شوندگی ماشین از ملک و زمین بیشتره....وقتی ملک مبلغش بره بالا سخت ت ر هم فروش میره....من خودم مثلا مبلغ کمتری مثلا 1 یا 2 میلیارد داشته باشم فقط باهاش سکه میخرم و میگذارم کنار. البته توجه کنین مکان نگهداریشم مهمه دیگه

سلام عزیزم ممنونماز طریق آزمون استخدامی اموزگاری ماده ۲۸. دی ماه ۱۴۰۲ ثبت‌نام کردم و ۱۸ اسفند ازمون ...

مبارکه ارمغان جون ❤️

حالتو خریدارم😍

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
شیراز گرونه؟ شیراز نسبت ب تمام کلان شهرهای دیگه عالی هست‌ .... ی سر بیا بندر عباس میفهمی گرونی ینی چ ...

یعنی میای شیراز خرید می‌کنی میری بندر ؟خب کرایه و بنزین و ....که برات بیشتر در میاد 😅😅😅

عزیزم ۲۵ تا منبع هر کدوم حدودا چند صفحه بود؟از قبل به منابع اشنا بودین؟یکبار میخوندین بعد تست میزدین ...

مرمری جون  آدم کنجکاویش گل میکنه بپرسه ازتون سوالایی رو ولی ادب حکم میکنه نپرسم.

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
ممنون از دوست خوبمون @ارشیدا90 که منو با تارا اشنا کرددوستان ازش قافل نشید که خیلی به درد من یکی خو ...

عزمزمه میشه در مورد تارا توضیح بدید؟؟

فقط برای ارگان خاصی هست؟ یا همه ؟ 

ممنون میشم راهنمایی ام کنید

خانما یه خانمی هست در نزدیکی ما این هروقت میبینه یه لباس جدید خریدی یا قشنگه لباست میگه این کهنه شد ...

راستش من ترجیح میدم هزار سال با این روش پولدار نشم آدم خونه و ماشین خوب داشته باشه اما عزت نفس نداشته باشه به چه درد میخوره؟

قضیه قناعت و پرهیز از مصرف گرایی با کاسه گدایی دست گرفتن و از این اون و اون مطالبه کردن خیلی فرق داره 

چند روز پیش مامانم ازم میپرسید مادر خونه خریدین دستت تنگ نباشه یه وقت ؟پول لازم نیستین ؟

گفتم مادر جان خداروشکر همه چی هست 

گفت می‌دونم که دستت هم  تنگ باشه نمیگی ولی من مادرم و به این قضیه فکر میکنم 

تا حالا تمام این سالها حتی مادر وخواهرم از من نشنیدن که بگم نداریم 

خداروشکر سرمون بالاست با همه سختی ها و مشکلاتی که گاهی هست 

2810