2777
2789
سلام روز همگی بخیر و خوشی 🌺 تو جهت پس انداز مقداری طلا و سکه خریدم که بنا به دلایلی تا اخر سال نمی ...

ولله من به بانکم اطمینان دارم 

طرف کمد نرو که اول اونجارو میگردن دزدا 

بذارش جایی که سخت باشه پیدا کردنش مثلا ما یه انباری بالای حمام داریم که باید پله بذاری بری بالا دستمون اصلا نمیرسه

تو یخچالم یکی گذاشته بود لای مرغا و رفته بود مسافرت 

اشناشونم که کلید داشت اومد به خونه سر بزنه دیده برق قطعه و جنسای فریزر گندیده ...نیم کیلو طلارو با اون جنسای گندیده انداخته دور...صاحب خونه اومده دیده هیچی تو فریزر نیست سکته رو زده😀😀خلاصه که حواستون باشه

خیلی ناراحتم یه مقدار پول داشتم گذاشته بودم هیجانات بازار کم بشه برم طلا بخرم .این هیجاناتم گویا تما ...

بنظرم هروقت ادم پول نقد داشت سریع تبدیل کنه

اخه ماها ک بلد نیستیم تحلیل کنیم

تازه اونا ک بلدن هم نمیدونن

من پارسال عید نوروز یک کانال تلگرامی خیلی خیلی پرطرفدار ک تحلیل و پیش بینی میذاشت عضو شدم

خیلی دلم میخواست یکبار امتحان کنم ببینم چی میشه

بخاطر عید اف خورده بود و ارزون شده بود

منم وسوسه شدم و گفتم یبار تست کنم

مثلا تحلیل گره میگفت اگه فردا بالای این قیمت بمونه میره بالا

اگه نتونه بشکنه میاد پایین😂😂😂

خب اینو همه کانالها میزاشتن

بعد من میرفتم خصوصی میگفتم من خانگیم بخرم یا نه

برای طولانی مدت

میگفت ارره بابا

این که تحلیل نمیخواد 

بالای شی ماه همیشه میره بالا

بعد میگفتم کی بخرم

میگفت تحلیل ها رو بخون😁😁😁

خودت تصمیم بگیر وگذنه پول وی ای پی بده

من جات تصمیم بگیرم😵‍💫😵‍💫😂😂😂

دیگه گفتم توبه 

هیچکککککس نمیدونه چه خواهد شد

باید ریسک کنیم و بخریم

خودم هفته پیش روی ۳۹۰۰ خریدم

حدس میزدم این هفته اصلاح بده ولی انقدر اوضاع جنگ خرابه ک فعلا پایین نیومده

ولی پیش بینی همه اینه نیمه دوم سال خیلی از این قیمتها بالاتر میره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کجا هر شهری خونه 700 ، 800 هست؟؟؟؟؟ من شیرازم و با دو تومن هم نمیشه خرید مگر بیرون از شهر که ج ...

عزیزم من همین الان دیوار رو نگاه کردم

سوییت ۴۵ متری با یک اتاق خواب در شهرک نواب صفوی شیراز هست ۸۷۰ تومن

تاره دیوار گرون میده. 

شاید خونه مد نظر شما در محله خوب با این قیمت وجود نداره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ولله من به بانکم اطمینان دارم طرف کمد نرو که اول اونجارو میگردن دزدا بذارش جایی که سخت باشه پیدا کرد ...

حسابی مخفیشون کردم ولی ....

میگم بزارم بانک خیالم راحت بشه یه مسافرت میخوام برم ...

من فقط این بک جمله از معصومه جون رو گوش کنم کل روند زندگیم عوض میشه

همیکنه همیشه میگن به قیمت تابلو‌نگاه نکن

فقط بخر

پارسال روی گرمی دو‌ و نیم خریدم

یهو چندین ماه طلا اوند روی دو و دو‌و سیصد و ثابت موند

دیگه لج کردم و پولهامو نقد نگه داشتم😭😭😭😭

اصلا حرصم گرفته بود

بعد یهویی طلا رفت بالا

منم مصمم شدم یه خونه بخرم 

وللللی ولی اگه از همون اول سال با خودم لج نمیکردم و هی طلا میخریدم خیلی سود میکردم

تجربه شد 

انشالله دبگه نقد نگه ندارم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
بنظرم هروقت ادم پول نقد داشت سریع تبدیل کنهاخه ماها ک بلد نیستیم تحلیل کنیمتازه اونا ک بلدن هم نمیدو ...

اوضاع از پیش بینی و تحلیل گذشته

همه چی مشخصه دیگه

انچه که عیان است چه حاجت به بیان است

بنظرم هروقت ادم پول نقد داشت سریع تبدیل کنهاخه ماها ک بلد نیستیم تحلیل کنیمتازه اونا ک بلدن هم نمیدو ...

اره همین تحلیل ها منو بیچاره کرده ..‌

هر دفعه میگم دیگه نمی خونمشون ولی تا پول دستم میاد یسر میزنم بهشون ...

انقدررررر مطمئن یسریهاشون میگن میاد پایین که ادم ناخوداگاه باورش میشه ..‌.

یکی دو روزم صبر میکنم کاهشی نشد میرم خرید ...

حسابی مخفیشون کردم ولی ....میگم بزارم بانک خیالم راحت بشه یه مسافرت میخوام برم ...

مسافرت رفتنی تو خونه نذار اصلا 

بذار پیش مادری کسی

گاهی دزدا اشنا درمیان 

غریبه چه میدونه شما خونه ای یا مسافرت؟؟

ولله من به بانکم اطمینان دارم طرف کمد نرو که اول اونجارو میگردن دزدا بذارش جایی که سخت باشه پیدا کرد ...

اصلا خوب نیست اطاعلت جای طلاهارو میدید شاید دزد اینجا باشه و یاد بگیره. البته ببخشیدا کافیه چهار تا دزد سرچ کنن  جاهای قایم کردن طلا . بعد اطلاعات شپا بیاد بالا. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
عزیزم من همین الان دیوار رو نگاه کردمسوییت ۴۵ متری با یک اتاق خواب در شهرک نواب صفوی شیراز هست ۸۷۰ ت ...

شهرک نواب صفوی سند نداره . به هیچ وجه جای مناسبی نیست و اصلا پیشرفت نداره . صاحب اول و آخرش خودتون هستید و خیلی از خونه هاش بدون مجوز ساخته شده.حتی خیلی از جاها آب برق هم نداره و باصطلاح امامی هست. هرجایی که آدم برای زندگی و حتی سرمایه گذاری انتخاب نمیکنه .

حسابی مخفیشون کردم ولی ....میگم بزارم بانک خیالم راحت بشه یه مسافرت میخوام برم ...

ببین ی جاهایی هست ک هیچ وقت دزدا بهش دسترسی ندارن بالاخره. اونجاها قایم کن . بانک ک دیگه چ بهتر 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
اصلا خوب نیست اطاعلت جای طلاهارو میدید شاید دزد اینجا باشه و یاد بگیره. البته ببخشیدا کافیه چهار تا ...

اره درست میگی

من خودم همیشه توصیه میکنم نگید 

ولی دوستمون راهنمایی خواست

امیدوارم نیان لای حرفامون رو بگردن دزدای بیکار😀

عزیزم من همین الان دیوار رو نگاه کردمسوییت ۴۵ متری با یک اتاق خواب در شهرک نواب صفوی شیراز هست ۸۷۰ ت ...

شیراز کلا شهر گرونی هست و اصلا با اون مقداری که شما میفرمایید خونه پیدا نمیشه. حالا شاید شهر شما اینجوری نباشه و چقدر خوب

2810