2777
2789
عزیزم رژا نسبت به جاهای دیگه گرونه حتی با تخفیف فلان درصدی عزیزم من بندرم ک اجناس از دبی میاد باز چی ...

پس چیکار کنم ؟ 

دفعه پیش از تهران یه پاساژ نزدیک خریدم از تاثیری که روی پوستم داشت راضی بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برین دکتر پوست بهتر بر تساس پوست تون می ده

والا قبلا خیلی دکتر رفتم اکثرا با داروخانه ها قرارداد دارن و الکی کلی پول میدی اخرم هیچی .

از اسفند یسری محصولات که خیلی تبلیغات دارن و از یه جا مطمین خریدم و شکر خدا پوستم عالی شد . درسته پوله زیادی دادم اما چند ماه واسه من کار میکنه الانم اون مغازه جابه جا شده دنبال جاییم که امتحانش پس داده باشه .

والا قبلا خیلی دکتر رفتم اکثرا با داروخانه ها قرارداد دارن و الکی کلی پول میدی اخرم هیچی .از اسفند ی ...

چه برندی بود عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
همین الان چک کردم...چهارملیونوچهارده

خیلی ناراحتم یه مقدار پول داشتم گذاشته بودم هیجانات بازار کم بشه برم طلا بخرم .

این هیجاناتم گویا تمام شدنی نیست ....

معصومه جون راست میگه به تابلو نگاه نکن فقط بخر....

دوست عزیزم شوهر من اعتیاد داره و بعد کلی تلاش جنک خواهش التماس دادنش به کمپ وقتی دیدم ترک نمیکنه و خ ...

چرا احساس دین میکنی نسبت به خواهرات؟؟شما یک خانواده اید ...یه بار تو محتاج اونایی یه بار اونا محتاج تو...اگه دوست داری براشون جبران کن ولی نه به قصد دِینی که گردنتِ

این جوری روابط بده بستون میشه نه روابط محکم عاطفی 

داستان زندگیتو خوندم ...اینقد مهربونی که اصلا دلت نمیخواد مدیون کسی باشی ...ولی اینجوری خودتم اذیت میشی،خودت کلی دغدغه فکری داری که باعث مریضی جسمی و روحی میشه

فقط با اجازت من یه چیزی بگم شاید کمک کرد بهتر تصمیم بگیری

من چون خواهرم طلاق گرفته و شرایطش شبیه شماست

سالها تلاش کرد که اون زندگی درست بشه از جونش مایه گذاشت ولی نشد که نشد...چون تلاشش یک طرفه بود ...ادم مقابلش وقتی احضاریه اومد دستش تازه به خودش اومد که ای وای فلانی تصمیم طلاقش جدیه ...خودشو کشت تا اوضاع درست کنه ولی خبر نداشت که خانمش اخرین فرصت رو بهش داده بود ولی اون جدیش نگرفته بود...خواهرم تو اون دوره با خودش در حال جنگ و جدل بود که میتونم ؟؟طاقت میارم ؟؟با دوریش چه کنم؟؟بچه ام چی؟؟ولی با مشاور صحبت کرد و به این نتیجه رسید که تموم کنه

شما هم بشین با عقل و منطق فکراتو بکن یا اره یا نه؟؟

و اگه تصمیم بر طلاق گرفتی دست دست نکن چون  روحیه ات  بدتر میشه...وابستگیت بیشتر میشه و تردید میکنی

اگه تصمیمتو گرفتو روز بعدش برو پیش یه وکیل که کارتو بکنه

حتی خودت نرو که اذیت نشی

یه خانمی تو فامیلمون هست شوهرش معتاد و توهمی 

تمام وسایل رو برای اعتیادش فروخت حتی فرش زیر پاشو

الان چند ساله داره میگه طلاق ولی هیچ تکونی نخورده

تا اینکه شوهر دیگه اوضاعش خرابتر شد ...توهم میگیره با چاقو میفته به جون بچهاش 

بعد این درخواست طلاق داده ولی با شوهرش تو همون خونه داره زندگی میکنه

از قبلم وابسته تر شده...همه بش میگن بکن ازون خونه دیگه اون پدر و همسر نمیشه براتون ولی نمیره ...درسته سخته دل کندن ولی اگه تصمیم قطعیه یه بار برای همیشه باید جدیش کرد

انشالله شما بهترین تصمیم رو میگیری...امیدوارم ازمن نرنجی ❤️

خیلی ناراحتم یه مقدار پول داشتم گذاشته بودم هیجانات بازار کم بشه برم طلا بخرم .این هیجاناتم گویا تما ...

من همین صبح خریدم طلا ٣٩٨٠ بود الان رفت بالای ۴

هروقت پول داری سریع تبدیل کن اصلا نگاه نکن هیچوقت ضرر نمیکنی

اصلا نسبت به ریال کینه‌ای شدم دوست دارم پول همه رو تبدیل به طلا کنم😂😂

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
یعنی 370 بریزی همون اول، بعد چقد نفعشه؟ منکه ماشین برام دراومده قبلا میتونم شرکت کنم؟

باید4سال از ماشین قبلی بگذره منم سال1400یبار گرفتم امسال هم یکی دیگه.

این مدل تحویل کوتاه مدت ها یکم گرونه به درد استفاده شخصی میخوره با بیرون 50تومن یکم بیشتر یا کمتر فرقشه ولی تحویل 9ماهه که برا خودم دراومده340تومن که تفاوتش 100تومن اون بهتره و فرصت بیشتری برای فراهم کردن قسط دومش داری.معمولا تحویل 3ماهه باید همه شو اول بدی بازم بستگی به طرحش داره.

الان نیسان فقط قسطی میده سایپا

2810