2777
2789

خانوما من میخوام محصولات مراقبت پوست بخرم قبلا از یه مغازه می گرفتم  دیروز رفتم جا به جا شده رفته از اونجایی که محصولات مراقبتی خیلی گرونه اگه جایی می شناسید که مطمئنید اصل هستش معرفی کنید ؟ 

خانوما من میخوام محصولات مراقبت پوست بخرم قبلا از یه مغازه می گرفتم دیروز رفتم جا به جا شده رفته از ...

روژاشاپ هم سایت داره هم تو مرکز خریدا شعبه داره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظر من نخرید ما الان تو کشوری نیستیم که بخوایم صبر کنیم شاید تا ده سال دیگه نیاد تو طرح۳۰۰ ...

منم دودل بودنم بخاطر همینه که یه سند واحد داره و هنوز تفکیک نشده و در واقع سندی به نامم نمیشه فعلا و اینکه قراره واسش طلا بفروشم. حیفم میاد.  بازم خیلی ممنونم از نظرت عزیزم

ممنون عزیزم . خودتون خرید کردید ازش؟ محصولاتش اصل دیگه

عزیزم رژا نسبت به جاهای دیگه گرونه حتی با تخفیف فلان درصدی 

عزیزم من بندرم ک اجناس از دبی میاد باز چیز اصل خیلی کم گیر میاد 

اکثرا فیک ان  و خیلی کم میشه تشخیص شون داد 

من حتی اونایی ک مستقیم از دبی وارد میکننن هم میگم اصل نیستن چون قیمت سایت محصولات با قیمت بیرون تفاوت زیادی داری هر چند اونا عمده بخرن باز خیلی تفاوتته

واقعا بستگی به جاش داره گاهی یه منطقه ست که داره ویلا سازی میشه وبالاخره آباد میشه ولی گاهی وسط بیاب ...

ماشین سایپا بی قرعه کشی میشه اسم نوشت؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
از دوستان عزیزم خیلی خیلی ممنونم که راهنمایی هایی کردند. اولش خواستم بگم دوستان قضیه همسرم را بکل فر ...

دوست عزیزم شوهر من اعتیاد داره و بعد کلی تلاش جنک خواهش التماس دادنش به کمپ وقتی دیدم ترک نمیکنه و خودم دارم نابود میشم به حال خودش گذاشتمش ،رفته رفته درآمدش داره به صفر میرسه ،من خودم کار میکنم چون برای خانواده ام کار میکنم هوای منو دارن وگرنه که بیشتر از این تحت فشار بودم.من درک میکنم تورو با اینکه میخام کاری نداشته باشم باهاش اما میبینی بحثی پیش میاد،الان سه سال هست موضوع رو ب خانواده ام گفتم اوایل باهاش خیلی محترمانه برخورد میکردن اما واقعا دیگه میبینم ارزشی که داشت رو از دست داده و اینجاست که میگن خود کرده رو تدبیر نیس،برای سرپا شدن از تراپیست یا همون روانشناس کمک گرفتم انرژی م رو گذاشتم صرف پیشرفت خودم و دخترم که هنوز ابتدایی میخونه،برای خودم کلی قسط وام و قرعه دارم که همه شون رو بع نوعی تبدیل کردم طلا بعد از طلاها استفاده کردم مثلا برای ارتقای ماشین و ...بارها گفتم لطف خداست که خانواده حامی دارم البته که فقط پدر و مادر بی منت دست گیر هستن برای خواهر و برادر متقابل جبران میکنم و چون ی مدتی بیمار بودم و پرستاری کردن از من با اینکه به زبان نیاوردن منم سعی کردم جبران کنم اما این حس که زیر دین هستم آزارم میده ،متاسفانه هنوز یک ماه نشده دوباره کار دکتری داشتم و بستری و...در تمام این مدت یکی از خواهرها که خانه دار هست بهم رسیدگی کرد منم براش یک کادوی مناسب در حد 10میلیون خریدم اما بازم میگم مزاحمش شدم ناراحتم ،گاهی زیر غصه و فشار له میشم همش چرا من چرا من ،بعد به خودم میام نمیزارم غم ها منو دفن کنن ،به دخترم نگاه میکنم میگم مسول زندگی ش هستم به خانواده ام که حامی هستن (ک صد البته لطف هست)و انرژی میگیرم،شرایط طلاق رو دارم تصمیم گرفتن واسم سخته،اما میخام جزو اهداف شش ماه دوم سال باشه برای من دل کندن و ترک کردن این رنجی که وابسته شدم بهش.... 

عزیزم کدوم شهری؟هر شهری جز تهران خونه های ۷۰۰ ۸۰۰ میلیونی هستاگه بتونی مثلا یکی از خونه های ارزون رو ...

عزیزم کجا هر شهری خونه 700 ، 800 هست؟؟؟؟؟ من شیرازم و با دو تومن هم نمیشه خرید مگر بیرون از شهر که جای پیشرفت نداره اونم باز با این مبلغی که میفرمایید نمیشه .

بله همین چندروز پیش طرح فروش عادی کوییک بود تحویل ۳ماهه قیمت۳۷۰ تقریبا

یعنی 370 بریزی همون اول، بعد چقد نفعشه؟ 

منکه ماشین برام دراومده قبلا میتونم شرکت کنم؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام به همگی من دیروز حدود ۷ نفر رو( یک خانواده) دعوت کردم خونه بعد گفتن نه بریم تو طبیعت ( شب نشینی ...

سلام ب همه دوستان 

واقعا درسته 

ماهم داریم خانواده ای ک تا جمع میشیم میگن بریم فلان جا یا بیاید باغ ما بیاید دور هم باشیم و .... 

ولی وقتی بهشون زنگ میزنی همیشه همیشه بهانه میارن و کنسل میکنن 

جدا از بحث هزینه اش خیلی کار زشتیه 

تا حالا چهار پنج بار من امتحان کردم و هربار گفتن نه 

ولی بگی بیاید خونمون یا باغ ما یا مهمان ما باشید تشریف فرما میشن😑

2810