2777
2789
واقعا؟؟؟ نمیدونستم چقدر بد

بله چند ماهی میشه

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
۱۲سوت طلا از میلی گلد خریدم به قیمت ۴۸۸۰۰ 😁البته خواستم فقط کار باهاش رویاد بگیرم ازفردا دارم براش ...

آره والله، منم تا میام اینجا میرم یه حرکت میزنم، جدیدا هم هی از اسنپ سکه پارسیان قسطی ورمیدارم جای نفس کشیدن نمونده 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای وامای ۲۴ ماهه هم راضیم میزنم مینویسه امکان ثبت در خواست وام وجود ندارد ! کسی میدونه چیکار ک ...

اس ام اس بانکت فعاله؟

اگر بله،پس ی سر برین شعبه

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
راستی یه سوال ازت داشتم عزیزم من خونه پیش فروش کردم بعد قرار طلا هام رو تقریبا ۵ ماهه دیگه بفروشم قس ...

عزیزم از معصومه جون پرسیدی ،ببخش من جواب میدم

اما طلا رو همون وقتی ک احتیاج دارین بفروشین

حالا دوسه روز جلوتر ..

بعدم خدا رو چه دیدی شاید در رحمتی برات باز شد اصلا احتیاج نبود بفروشی طلات رو....

موفق باشید🌺

همسرم‌میخاد یکاری کنه منتظر جواب از طرف منه واقعا موندم کاره عقلانیه یا نه ما یه وسیله لازم داریم خی ...

آره عزیزم انجام بده

هم لپتاپ خریدی هم وام گرفتی

در اصل شما انگشترت رو به سود رسوندی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دیجی هم ۲۳درصد یکساله هست از اونطرفم ۲میلیون پول پیش میخاد برای اینکه میگ باید اشتراک بخری اسنپ هم ا ...

2 تومن و قرض کن

لپ تاپ مد نظرت قیمتش چند ؟
اسنپ پی ببین کسی اعتبار داره بتونی استفاده کنی 

2 تومن و قرض کنلپ تاپ مد نظرت قیمتش چند ؟اسنپ پی ببین کسی اعتبار داره بتونی استفاده کنی

خب گفتم که سال دیگ پول لازمیم اگ لپ تاب بردارم ماهی ۱۵۰۰باید قسط بدم دیگ تا یکساله نمیتونم وام گرفت چون قسط نداریم

عزیزم از معصومه جون پرسیدی ،ببخش من جواب میدماما طلا رو همون وقتی ک احتیاج دارین بفروشین حالا دوسه ر ...

خیلی ممنون دوست عزیز که وقت گذاشتی اره شایدم تا اون موقع باز افزایش قیمت داشت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نفرما بانووو 😍تو خودت عشقی عشق انشالله تو هم به زودی نیمه ی گمشده ات رو پیدا کنی 😍در کنار هم جووون ...

عزیزم من اولین باره از شما سوال می‌کنم میشه راهنمایی 

همسرم‌میخاد یکاری کنه منتظر جواب از طرف منه واقعا موندم کاره عقلانیه یا نه ما یه وسیله لازم داریم خیلی فوری هرجا رفتیم بیرون ۴میلیون میخان سود بگیرن تازه پیش پرداختم میخان اصلا ندارم

از اون طرفم سال دیگه نزدیک به ۱۰۰م پول برای یکاری لازم دارم اگه برم بیرون وسیله رو بردارم تا یکسال درگیر قسط اون هستیم و ۱۰۰میلیون سال دیگه نمیشه وام گرفت 

ما یه صندوق سپرده بانکی داریم اگه وامی که روش گرفتیو تسویه کنی بهت دوباره وام با سود ۱۸درصد اینا میده حالا وامه ۱۰میلیونش مونده شوهرم میگه بیا بریم انگشتر طلا رو بفروش این وام رو تسویه کنم بجاش‌۵۰میلیون وام بگیرم از این ۱۵میلونی که لازم‌داشتیو برو نقد وسایلتو بخر ۳۵میلیون مابقیو دوباره یکماه بزارم بانک ۵۰م وام ۲۳درصد بگیرم بعدش طلا بخریم 

بنظر شما ۳۵میلیون یکماه کدوم بانک بزاری چن ماهه و و قرض الحسنع جایی میده ؟

بنظر شما کار عقلانیه ؟؟؟؟یااین روند افزایشی طل

2810