2777
2789
خانما من دوماهه ویپاد نصب کردم همش میزنه شماره کارت ملی دوباره بزنید و خطامیده چکارش کنم.بعد خانما و ...

با پشتیبانی تماس گرفتین؟ همین ویپاد فک میکنم ده بزاری دو ماهه ده میده ،بلو هم سه ماه ده بزاری ده وام میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلممن اومدم با یک خبر عالیبه لطف و یاری خدا و تلاش های خودم و خانواده ام، توی ازمون است ...

یعنی میشه فردا منم بیام بگم قبول شدم خدا میدونه از پارسال دی ماه من درگیرم برام دعا کنید فردا نتایج میاد قبول شده باشم ❤️

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

milli-hddkw

این کد دعوتمه تو میلی بزنید تا بهتون طلا هدیه بده

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
که ببینم کمبود ویتامینی دارم یا چه مکملی بخورم، که پزشک برام با توجه به جواب آزمایشاتم تجویز کنه، و ...

عزیزم اگر امکانش هست در مورد تجویز پزشک در مورد روتین پوستی دور همی توضیح میدید؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام دوست عزیزم اصلا ناامید نشو به تلاشت ادامه بدهمن از سال ۹۲ازمون میدادم اوایل قبول نمیشدم اصلا کت ...

سلام ببخشید برای استخدامی بانک‌ها تاچه سنی هست؟ شماچندسالتونه؟چه رشته هایی میخوان

ممنون میشم راهنمایی کنی

ویپاد شرایط وام ۲۰۰میلیونی رو اعلام کردن؟؟ضامن میخواد؟و اینکه قسط و اینا چی

نه عزیزم هنوز مشخص نیست ولی براساس همون جدول قدیمی احتمالا حدود ۱۸۰هزارتا بخواد برای ۲۰۰تومن یکساله حالا برای ۱۸ماهه بنظر من ۲۷۰هزارمیخواد و اقساط یکساله حدود۱۸ میلیون‌و اقساط ۱۸ماه حدود ۱۳ملیون.حالا چک الکترونیکی و شرایطشو هنوز اعلام نکردن

خانوما من معدل حساب بانک مهرمو گرفتم ، ۹۸ ملیون بهم۱۸ ماهه وام میده ،الان رفتم درخواست وام امتیازی د ...

بخاطر اینکه مهرایران دیگ وام ۱۸ ماهه و ۲۰ ماهه نمیده 

یعنی از ۲۴ ماهه تا۶۰ ماهه داره...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
وقتی باخواهرتون انقدراختلاف سلیقه داریدبه نطرم باهم مسافرت نرید ماامسال تابستون بایه خانواده همسفرشد ...

من نمیدونم اونا چطور بودن عزیزم ولی ما خسیس نیستیم بهترین خرج رو میکنیم فقط برامون مهمه که غذای رستوران نباشه 

چون باب میلمون نیست 

من نمیدونم اونا چطور بودن عزیزم ولی ما خسیس نیستیم بهترین خرج رو میکنیم فقط برامون مهمه که غذای رستو ...

همسفرای ماهم میگفتن رستوران اصلا ولی چون ازقبل میشناختیمشون میدونستیم خسیسن باورت میشه سوسی تخم مرغ واملت میخوردیم تازه توحجم کم

2810