2777
2789
سامیه جون یجوری همون اول حقوقتو خرج کن که پول نمونه تو دستت مثلا واسه خودت قسطی ماشین شیک خارجی مدل ...

همین کار رو هم کردم 

الان ماشین بدی زیر پام نیست 

ولی اون مدت پدرم دراومد و فقط فشارش رو من بود 

تازه باعث شد که دیگه فکر عوض کردن ماشین خودش هم نیافته میگه با ماشین خودم که میرم اداره و میام در حد همین خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیزم اصلا ناامید نشو به تلاشت ادامه بدهمن از سال ۹۲ازمون میدادم اوایل قبول نمیشدم اصلا کت ...

اتفاقا منم این روزا دارم میخونم واسه استخدامی 

من دونه دونه منابع پرینت میگیرم .یک منبع میخونم تموم شد تستهای سال پیش زدم میرم سراغ منبع بعدی فقط یک مسئله ای هست من هر کتابی سه دور میخونم ولی میام تستهاش میزنم خیلی کم بلدم  بقیه مطالب از ذهنم رفته .

برم منبع بعدی بخونم  یا باز همین منبع بخونم اگه بخوام این منبع بخونم که میبینی یک ماه گیر کردم روی یک منبع اگم برم بعدی فکرم درگیر همین منبعست .به نظرتون من چیکار کنم ؟ بعد من بیشتر از شیش ساعت نمیتونم زمان بزارم با این ساعت مطالعه و این مسئله ای که بالا بهتون گفتم منم شانس قبول شدن دارم ؟. من تخصصیم مشکلی ندارم ولی  عمومی و اختصاصی تمام از ذهنم مطالب می‌ره با اینکه هر منبع سه دور و با دقت میخونم .

از تمام خانمهای اینجا معذرت می‌خوام چون خیلی خیلی این مسئله برام مهمه و کسی نبود ازش سوال کنم اینجا سوالم پرسیدم . 

یک ماهه عزیزم هستش.البته من ریسک نمیکنم سکه هام رسید به ۱۰۰ملیون دوباره با حساب یه نفر دیگه کار میکن ...

ویپاد شرایط وام ۲۰۰میلیونی رو اعلام کردن؟؟ضامن میخواد؟و اینکه قسط و اینا چی

اتفاقا منم این روزا دارم میخونم واسه استخدامی من دونه دونه منابع پرینت میگیرم .یک منبع میخونم تموم ش ...

زمانتو تقسیم کن در روز هم اختصاصی بخون هم تخصصی هم عمومی. 

در ضمن تست خیلی مهمه فقط ب تستهای سال قبل اکتفا نکن. کانالهای رایگانی هستن در ایتا یا تلگرام ک تست گذاشتن از دروس. 

یادمه یک کانال بود ک تست طراحی شده میفروخت ولی حقیقتا اصلا یادم نیست تستهاشو خریدم یا ن ک بهت بگم. سرچ کنی توی فضای مجازی تست فراوونه. 

بنظرم مشکلت اینه منبع رو چند دور میخونی باید تست بیشتری بزنی به جای سه دور خوندن منبع یکبار بخون مطالب مهم و نکات تستی رو هایلایت کن به جای اون دو دور اضافه خوندن فقط تست بزن یا خودت از متن کتاب تست طراحی کن. 

۱۲سوت طلا  از میلی گلد خریدم به قیمت ۴۸۸۰۰ 😁

البته خواستم فقط کار باهاش رویاد بگیرم ازفردا دارم براش🤭بودن تواین تاپیک نمیذاره آدم دمی به سکون بگذرونه ‌الحمدلله کما هوأهله

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم اشکال نداره عزیزم برای همه امون پیش میاد یه وقتهایی دل و دماغ هیچ کاری ...

قریونت برم معصومه جون که بمب انگیزه هستی😍😍😍😍

راجب قفل یه دوست دیگه هم گفتن،تا حالا برام پیش نیومده بود نمیدونستم،ولی حتما دقت میکنم به این مورد میرم چیزای دیگه میخرم.مرسی که یادآوری کردید🌷🌷

به طلاسی و میلی اصلا اعتماد ندارم راستش

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
عزیزم داخل قفل ها فنر اهنی هست حتما موقع خرید چک کنید اون فنرها خارج شده باشند

ممنون عزیزم که گفتی

من نمیدونستم الان متوجه شدم،چقدر خوبه اینجا و شماها را دارم🌷

اینا طلافروشیای آشنام هستن ولی نپرسیدم،حالا چجوری باید چک کنم؟

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
رابطمون خیلی خوبه باهاش صحبت کرده ولی حرف اون رو هم گوش نمیده من حتی پیش مشاوره بیرون هم رفتم پیش زو ...

سامیه جون ی راه حلی به ذهنم رسید 

تو پستهات اشاره کردی که همسرت اهل سفر و تفریح هست. به نظرم حالا که پولش رو خرج درست حسابی نمیکنه برای مسافرت برنامه ریزی کن و از طرفی خودت هم خالی کن که پولی نداشته باشی که بخوای بذاری وسط . با پول اون سفرهای داخلی و خارجی برید .

ی چیز دیگه هم اینکه تشویقش کن که پولهاش رو حداقل تبدیل به دلار کنه. 

بعضی بانک‌ها حساب ارزی میشه باز کرد . تشویقش کن که بره حسابش رو از ریالی تبدیل به ارزی کنه. اینطوری دیگه حداقل پولش بی ارزش نمیشه. و از طرفی هم برای ایشون که ریسک ناپذیره خوبه ، پولش تو بانکه اما به صورت ارزی🙂

و دیگه اینکه ی چیزی از معصومه جون امروز یاد گرفتم که با صبوری چند روز تحمل کرد تا بالاخره شوهرش فرشهاش رو بشورع😁 تو هم چند روز تحویلش بگیر و تو عمل انجام شده قرارش بده و بکشونش بانک و براش حساب باز کن. 

منم امروز از ترفند معصومه استفاده کردم و همسرم رو ترغیب کردم برام ظرف بشوره که موفقیت آمیز بود 😁

سلام عزیزمدختر حدود ۲سالشه اینایی که میگم برای این حدود سن هستن من برای سوال های تربیتی و مشاوره از ...

مرسی از جوابت

اتفاقا دختر بزرگم دو ساله و کوچیکه 6ماهه س

خیلی بدردم میخوره.

فقط این دوره ای که گفتین شرکت کردین ایرانیه ؟

آخه اسمش خیلی خارجکیه

سلام عزیزم بهتون تبریک میگمچه خاطره ی قشنگ و پر از تلاشی درسته که برای آزمون اصلی نخوندید اما قبل تر ...

سلام عزیزم.ممنونم🌷🌷

آموزش و پرورش بهترین شغل برای خانم هاست به همه توصیه میکنم.انواع شغل هارو خودم تجربه کردم.و اینو به جرات میگم روابطی که توی محیط کاری آموزش پرورش وجود داده خیلی بیشتر از سایر ادارات بر پایه احترامه.اینجا هم زیرآب زنی و این موارد هست اما خیلی کمتر.

براتون آرزوی موفقیت میکنم.امیدوارم توی آزمون دی ماه امسال شما هم به جمع فرهنگیان بپیوندید.🙏🌷

زنی به مشاور خانواده گفت:

من و همسرم زندگی کم نظیری داریم؛ همه حسرت زندگی ما رو می‌خورند. سراسر محبت، شادی، توجه، گذشت و هماهنگی.

اما سؤالی از شوهرم پرسیدم که جواب او مرا سخت نگران کرده است.

پرسیدم اگر من و مادرت در دریا همزمان در حال غرق شدن باشیم چه کسی را نجات خواهی داد؟

و او بی‌درنگ جواب داد: معلوم است مادرم را؛ چون مرا زاییده و بزرگ کرده و زحمت‌های زیادی برایم کشیده!

از آن روز تا حالا خیلی عصبی و ناراحتم به من بگویید چکار کنم؟

مشاور جواب داد:

شنا یاد بگیرید! همیشه در زندگی روی پای خود بایستید حتی با داشتن همسر خوب!

به جای بالا بردن انتظار خود از دیگران، توانایی خود را افزایش دهید...

✍🏻#کاترین_پاندر

دوستان عزیز فکر کنم خوندن متن بالا خالی از لطف نباشه...

برای عزیزانی که همسرشون همراه نیستند...

البته یادمون باشه مردا دوبار تربیت میشن یه بار توسژچط مادرشون بار دوم توسط همسرشون...

دیر نشده عزیزان  در سکوت تغییر کنید بدون دعوا و تشنج...مشت آهنین دستکش مخملین...

اینم یادتون باشه وقتی کفه ترازوی خودمون رو سنگین میکنیم کفه ترازوی همسرمون سبک تر میشه...

سامیه عزیز سعی کن روالت رو تغییر بدید

کلاساتون پیامکی هماهنگ کن

وقتایی که میری تدریس دروغ مصلحتی بیار که میرم برای دوره...

کلا همسرت رو رفته رفته کمتر در جریان زمانبندی کلاسات قرار بده

یادت باشه مردا یه زن سالم و سرحال میخان

تو واقعا خیلی عالی پیش رفتی ولی همسرت چراغ خاموش و محافظه کاره...سعی کن یه مدت تغافل کن و مسایل مالی رو زیاد بروز نده

مثلاً فقط جمع کن بعد چند سال یه حرکت جدی بزن و این مدت حواست باشه ببین به خودش میاد یا به روال قبل ادامه میده...

سامیه۱۸@

خانما من دوماهه ویپاد نصب کردم همش میزنه شماره کارت ملی دوباره بزنید و خطامیده چکارش کنم.

بعد خانما وامی سراغ ندارید ۱۰ تومن بزارم یکی دوماه بهم وام بده باهاش

ب امید رسیدن ب هدفم.  
2810