2777
2789
و یه ایده برای کسایی که دنبال کار میگردنادمین پیج خیلی شغل مناسبیهو میتونین درآمد خوبی داشته باشینفق ...

میشه لطفا منو راهنمایی کنین از کجا میتونم آموزش ببینم؟ واقعا به پول احتیاج دارم

خانوما من معدل حساب بانک مهرمو گرفتم ، ۹۸ ملیون بهم۱۸ ماهه وام میده ،الان رفتم درخواست وام امتیازی دادم نوشت امکان پذیر نیس ،کسی میدونه چجوری این وامو بگیرم لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما عصرتون بخیر

در مورد وام ویپاد یه نظری دارم ،

بنظرم بهتره بجای وام برآیند که اقساط ۱۲ ماهه داره و بعدش تا یکسال نمی تونیم از وام پشتوانه استفاده کنیم؛ تسهیلات پشتوانه رو سریع فعال کنیم چون اولا ۴ قسطه هستن و سریع تسویه میشن ثانیا می تونیم سریع بعد از ۴ مرحله پرداخت دوباره وام بگیریم

بفرض اگر ۳۵ میلیون وام گرفتیم بعدز ۴ ماه دوباره میتونیم وام ۳۵ م رو فعال کنیم یعنی در ۶ ماه ۷۰ میلیون میاد دستمون...

اگر این روش ایرادی داره که من بش توجه نکردم لطفا توضیح بدید

میشه لطفا منو راهنمایی کنین از کجا میتونم آموزش ببینم؟ واقعا به پول احتیاج دارم

چند روز پیش پیج لیلی دیلی اینستا گرام یه استوری در رابطه با آموزش ادمینی گذاشته بود یه لینک معرفی کرده بود که ظرفیت آموزش رایگانش محدود بود.. می تونید دایرکت بدید تا شما رو معرفی کنن

سلام خانما عصرتون بخیردر مورد وام ویپاد یه نظری دارم ،بنظرم بهتره بجای وام برآیند که اقساط ۱۲ ماهه د ...

سلام هر مرحله کارمزد ازتون میگیره واگه کارمزدها را کلی حساب کنید وام نهایتا با درصد بالایی بهتون پرداخت میشه ولی خوب اگر واقعا ضروری هست چاره ای ندارید

سلام خانما عصرتون بخیردر مورد وام ویپاد یه نظری دارم ،بنظرم بهتره بجای وام برآیند که اقساط ۱۲ ماهه د ...

پول هم باید داخل حساب باشه

مثلا وام ده م بگیری حسابت ی میلیون باشه نمی‌ده میگه رفتار مالی ندارید...

سامیه جان رابطه ات با مادر شوهرت چطوره؟؟ نمیشه ازش کمک بگیری؟بالاخره اونم این مشکل رو با همسرش داره ...

رابطمون خیلی خوبه باهاش صحبت کرده 

ولی حرف اون رو هم گوش نمیده 

من حتی پیش مشاوره بیرون هم رفتم پیش زوج درمان هم رفتیم اون هم خیلی مسئله اینکه شوهرم مثلا ریسک نمی کنه براش مسئله مهمی نبود می گفت مشکلی نیست چرا فکر می کنی تو مسابقه هستی زندگیت رو بکن خودت رو فقط اذیت نکن یعنی مشاور اصلا براش مهم نبود که من با شوهرم این مشکل رو دارم 

بخوام بگم واقعا همه راه ها رو رفتم 

2810