2777
2789

سلام به همگی.

خواستم ازتون تشکر کنم بابت تمامه وقتی که میزارید و تجربه هایی که باید از خانواده آموزش میدیدم اما اینجا رو پیدا کردم.

معصومه جانم عزیز دلم ازت ممنونم.❤️

مامان سبحان عزیزم مهربونم که هر ساعت راهنمایی خواستم با حوصله جوابمو دادین.❤️❤️

بچه ها دیدم به کلی عوض شد پس انداز مخفی میکنم و به شوهرم میگم از خانواده ام گرفتم و اون مجبور میشه برگردونه.(همیشه تا می فهمید پول دستمه فورا از چنگم در میآورد).

الان دیگه بهش نمی‌گم و وقتی خیلی گیر باشه میگم از خانواده ام گرفتم و خانوادمو در جریان می‌زارم که تابلو نشه.

از همگیییی ممنونم هنوز خیلی خیلی جا داره بهتر بشم.

انشاالله با کمک شما دوستانم🌺🌺

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
چطور اینا رو نگه میداری؟

میریزمش تو یه جعبه طلا که درش قفل داره باز نمیشه،از قبلم خودمو بچم زنجیر و دستبند شکسته داشتیم.میزارم کنار اونا و زیاد شد به عنوان طلا شکسته میفروشم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما توروخدا منم راهنمايي كنيد

يه هفتس نميخونمتون

امروز رفتيم فروشگاه افق كوروش ١٦٠٠ فقط خوراكي و چيزايي برداشتم كه اصلا واجب نبودن

بيشتر خوراكي و ٣ تا شير بزرگ پاكتي بود

الان خيلي عذاب وجدان دارم

چون تازه ميرم سركار كروسان ميبرم با خودم ميخورم

ناهارم ميام خونه

صبح جمعمم خراب شد بااين كار😭😭😭

چون از حقوق خودم دادم

همسرمم كلي قسط داره ١ تومن از پولش ميمونه

@masumehjoon    

میریزمش تو یه جعبه طلا که درش قفل داره باز نمیشه،از قبلم خودمو بچم زنجیر و دستبند شکسته داشتیم.میزار ...

منم تازگیا دارم تیکه های کوچیک از طلای شکسته میگیرم مثلا نصف زنجیر باحاله بنظرم

راستی قفل مگه توش فنر نداره ؟؟؟ چنددرصد حساب کردبرات؟

عزیزم با شبا انتقال دادین یا شماره حساب؟ و اینکه آتی واریز میشه یا چند ساعت طول میکشه بشینه به خساب؟

با ساتنا 100 رو انتقال دادم ....شماره کارت مقابل رو زدم بعد نحوه انتقال رو زدم ساتنا 

بعد چند ساعت دوباره ده تومن با پل بود فکر کنم یا کارت به کارت عادی یادم رفته چی زدم اونم زدم سریع انتقال داد

البته اینم بگم ساتنا 20 هزار از حساب کم میکنه

سلام خانوما من چند روز پیش سکه پارسیان فروختم چند جا رفتم همه گفتن می‌خریم ازت ولی طلای بدون فاکتور نه  سکه پارسیان به نظرم یه سرمایه گذاری امنه

یه نکته دیگه مرداد من یه سکه دو گرمی پارسیان از دی جی کالا با اعتبار دی جی پی خریدم 7250 شد و قسطش ماهی 1800 بعد چند روز پیش فروختمش 7600 در حالی که هنوز قسطش تموم نشده👌🏻👌🏻 تجربه خوبی بود 😁

سلاااام به همگی خییییییلی دلم براتون تنگ شده بود خیلی زیاد خوشحالم که عمری باقیست تا دوباره با خانوم ...

شما فک کنم آتی هستید که شریکی تو اسلامشهر سالن زده بودین،من قشنگ یادمه شمارو اتفاقا یه بارم خبرتون گرفتم

مبارک باشه ،پس گوشی هم خریدین؟😁چون یادمه فروختین

سامیه جان شما خیلی خانم با هوشی هستی 🥰به نظرم شاید هنوز تلاشی برای پیدا کردن قفل همسرت نکردی و الا ...

دوست عزیز بحث قفل نیست 

دقیییقا مشکل ایشون تلاش خیییلی زیاد برای زندگی و به قول شما پروژه اس   

با احترام،پروژه گرامی خیالش تخخخخت که سامیه خانوم مثل شیر پشتشه و زندگی رو میچرخونه 

حالا باید چکار کنیم ؟ 

سامیه خانوم زبر و زرنگ ترمز رو بکشه ،تا آقا بدونه بار اصلی زندگی رو دوش کی یه ؟ 

توی هزینه مسافرت داخلی دنگ نزار عزیز  

وظیفه شه پرداخت کنه 

کلید لازم نیست خیلی چیزا مشخصه ،منم بدونم که یکی صد خودشو تو زندگی واسم می‌زاره ،واسه زندگی و بچه و ... 

خیالم راحته ،راه خودمو میرم ،میدونم یکی هست بار زندگی رو دوششه ، 

چرا پول قرض نمیده؟ 

از قدرت ایشون و تواناییش واهمه داره،نمیخواد بیشتر قدرت بگیره 

حالا من خودم حواسم به زندگیم هست مثل همه خانومای اینجا  

امروز صبح سوار ماشین شدم دیدم یه کیسه گنده زباله تو ماشینه 

پر از پوست پسته،انواع نوشیدنی گرون،و..... 

گفتم بد نگذره یه وقت    

بر خورد بهش 

حالا من وقتی نیست میگم آخیییی غذاش دیر شد  

نه باباااا دلتون به حال خودتون بسوزه. 

اینا شیطون رو درس میدن 

بیرون هم انواع غذا و ...میخورن. 

ما زیادی فداکاری میکنیم  

امکان نداره خرج خودم رو بده آخه اصلا نمیتونم بگم پول ندارم چون مطمئنه پول هست حقوق مدرسه رو که معلوم ...

خیلی سخته اینجوری🥺

می‌فهمم چی میگی

درآمدت رو کم کنی خیلی اذیت میشی چون عادت داری به لارج بودن اینجوری مجبوری یسری چیزها رو کمرنگ یا حذف کنی

کلا از مردهایی که حساب و کتاب رو جدا می‌کنن حس خوبی ندارم 

از حقوق برابر فقط همین رو یاد گرفتن حالا بگو پاشو خونه رو مرتب کن

خودش رو می‌کشه😒😒

من اصلا سر همین زدم زیر همه‌چیز ازدواج نکردم

دوست‌پسر منم همینجوری شد دیگه آخرا توقع داشت ساک ببنده بیاد خونه‌ی من خیالش هم راحت بود من پول پیش دادن اجاره هم میدم ایشون کیف کنه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دوست عزیز بحث قفل نیست دقیییقا مشکل ایشون تلاش خیییلی زیاد برای زندگی و به قول شما پروژه اس با احت ...

دقیقا همسر من گفت امسال من گردو و مغزیجات نمیتونم بخرم با همیندخرجی بچرخون تو. ماشین اش ی کیسه پر مغز زردآلو مغز تخمه کدو بادوم و بادوم زمینی پیدا کردم

سلاممممم پس معلوم که پست رو کامل نخوندی 😉😃گفتم که لوستر ندارین ....لامپ که دارین ....روشنایی که دا ...

چرا آخرش دیدم گیرم انداختی😂☹️

امروز دستمال میکشم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دوست عزیز بحث قفل نیست دقیییقا مشکل ایشون تلاش خیییلی زیاد برای زندگی و به قول شما پروژه اس با احت ...

خیلی خوب گفتی 

زندگی دونه دونه ماها درس داره 

همه ماها تو زندگی کلی اشتباه داشتیم 

میدونم شاید بعضی ها بگن تاپیک مدیریت جای گفتن این چیزا نیست 

اتفاقا مدیریت روابط هم مثل پول و زمان خیلی مهمه 

شوهر من مرد بسیار خوبی هست اهل رفیق بازی نیست آدم سالمیه چشم چرون و زن باز نیست سرش تو زندگی خودشه سر کار میره میاد و مهم تر از همه خیلی من رو دوست داره این برام صد در صد ثابت شده است 

ولی ایرادش هم اینه که نه حرف گوش میده نه ریسک می کنه 

خیالش هم از بابت زندگی راحته 

شاید اگه من از اول کمتر کار می کردم الان عمل کرد بهتری داشت 

یه جورابی تقصیر خودش هم نیست ژنتیک و وراثت کار خودش رو کرده 

حتی پسرم رو هم می بینم همین اخلاق رو داره بازی که بلد نیست انجام. نمیده میترسه ببازه 

بیشتر از دو سال باهاش کار کردم که برای یاد گرفتن هر چیزی قرار نیست اولش خوب باشی وقتی شروع می کنی معلومه اشتباه داری میبازی ولی یاد میگیری بالاخره ببری 

پسرم الان خیلی بهتر می بینم که ریسک می کنه باز 

امکان نداره خرج خودم رو بده آخه اصلا نمیتونم بگم پول ندارم چون مطمئنه پول هست حقوق مدرسه رو که معلوم ...

سامیه جون یجوری همون اول حقوقتو خرج کن که پول نمونه تو دستت مثلا واسه خودت قسطی ماشین شیک خارجی مدل بالا بگیر

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

فکر میکردم فقط من تو ماشین شوهرم اشغال خوراکی گرون و فیش رستوران شیشلیک و ماهیچه پیدا میکنم😂

میاد کلی ناله میکنه پول ندارم و قسطام زیاده بعد سر راه وایمیسته داروخونه واسه خودش ۳-۴ میلیون مکمل خارجی میخره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810