سلام دوست عزیزم اصلا ناامید نشو به تلاشت ادامه بده
من از سال ۹۲ازمون میدادم اوایل قبول نمیشدم اصلا کتبی رو
بعد کتبی رو لب مرز رد میشدم یکبار یه شرکت عالی قبول شدم با اختلاف صدم رد شدم
همه بهم میگفتن بسه دیگه. شوهرم میگفت من به جای تو حالم از کتاب بد میشه انقد ک میخونی.
مادرم میگفت کور میکنی خودتو از بس میخونی
خواهرم مسخرم میکرد و میگفت یه کار ازاد بزن این همه وقتتو نذار
ولی من ادامه دادم خدا میدونه روز بود ک دوتا بچه هام ابله مرغون گرفته بودن منم همون هفته امتحان بانک رو داشتم بخدا یادم نمیره دخترم تب داشت مدام دستمال میذاشتم بالاسرش هم کتاب گذاشته بودم و مرور میکردم درنهایت با اختلاف قبول شدم پارسال ـ جوری ک ازمون کتبی رو دادم مطمین بودم جزو سه نفر قبولی هستم.
بدون ذره ای پارتی همش تلاش خودم بود. احدی نمیتونه بگه سهمیه داشتی.. نمیدونم شرایطتت خوب بود و...
من چند بار اینجا گفتم اینها رو.
چون خودم تو شرایطتت بودم قشنگ درکت میکنم خدا باهات سر جنگ نداره بلکه جای بهتری رو برات در نظر داره اصلا ناامید نشو حق داری خسته بشی گریه کنی اما باز باید اشکاتو پاک کنی و ادامه بدی مطمینم اگه ب حرفم گوش بدی تو هم میای اینجا خبر قبولیتو میدی مثل خیلی از بچه ها. قبولیها از فضا نیومدن همین کسانی هستند ک ناامید نمیشن و ادامه میدن.
یه مورد ک خیلی ب من کمک کرد برنامه ریزی بود من منابع ازمون ک میومد همون لخظه کتابا رو میریختم وسط ک هر کتاب چند فصل داره من چند روز وقت دارم برنامه رو میزدم بالا سرم ب دیوار اخر شب ک میخواستم بخوابم خط قرمز میزدم رو منابعی ک خونده بودم.این کار باعث میشه تفننی نخونی بلکه با انگیزه بخونی و با برنامه پیش بری. حتما حتما حتما تستای مختلف کار کن برای استخدامی بدون تست زدن و اشنا شدن با طراحان سوال قبولی سخت تره. هفته اخر هم برای مرور میذاشتم همیشه و طبق تجربه ام بهترین کاره.