باور می کنی من از خدامه اینکارو بکنه
واقعا از خدامه
ولی فکر نمی کنم اصلا جرات اینکارو داشته باشه
حتی برادرام هم دیگه صداشون دراومده چون اونا بازاری هستن و با اینکه وضع مالیشون خیلی خوبه ولی باز هم همش در حال خرید ملک و مغازه و ماشین و طلا هستن
بخدا خانم هاشون ذره ای در پیشرفتشون نقش نداشتن نه چون خواهر شوهر هستم این رو بگم ها نه
ولی خانم هاشون خانه دار هستن و تو مسائل اقتصادی اصلا خودشون رو نه دخالت میدن نه برادرام میزارن اونا دخالتی داشته باشند
هر کدوم یه خونه به نام خانمشون خریدن دیگه بهشون گفتن همه چیز این خونه با خودتون هست اجاره و رهن خونه رو خودتون بردارید به جای اینکه ماهانه بهشون پول تو جیبی بدن همون رهن و اجاره رو برمیدارن اونا هم خداوکیلی اصلا ولخرج نیستند من چون با یکیشون خیلی صمیمی هستم میدونم بیشتر اجاره رو برای خودش تبدیل به طلا می کنه
اونا هم میگن بابا خانم تو که بیشتر از خودت کار می کنه ما هم که می بینیم اهل بریز بپاش هم نیست
فقط ولی تو این سال ها سامیه است که داره یه چیزی میخره تو هیچی
اونا میگن همش توجیه می کنه به اونا میگه من پولم رو سرمایه گذاری می کنم من هم که نمیتونم شوهرم رو جلوی اونا خراب کنم میگم آره یه کارایی می کنه حواسش هست
چی بگم دیگه
پدرش هم همین جوریه حالا اون که وحشتناک خسیس مادرشوهرم بیشتر خرج خونه زندگی و چهار دخترا و اینا رو داد
ولی با این همه ماشالله پولش هم برکت داره
الان حقوق بگیر هر عید به تمام بچه ها و نوه ها و عروس و داماد کارت هدیه میده مثلا امسال دو میلیون به هر کی داد که یازده نفر هستیم در صورتی که مامان بابای خودم فقط به نوه ها این مبلغ رو دادن که سه تا نوه هم دارند ولی پدرشوهرم به پسرم شونزده هزار تومن عیدی داد باور می کنید هشت تا دو تومنی نکرد بیست تومن بده 😂😂😂😂
تولد پسرم مادرشوهرم بهش چهار تومن داد با اینکه تولد هم نگرفتیم به نوه های دیگه هم میدونم همین قدر میده
والا سه تا واحد آپارتمان بالای صد متری داره کلی طلا داره ماشین داره
پدرشوهرم این همه سال رفت سرکار فکر کنم سی و هفت سال کار کرد آخرسر به زور بازنشسته اش کردن 😂😂سال ۸۶ که ما عقد کردیم رفت هدیه عقد ما رو اون زمان فکر کنم ششصد هزار تومن گرفت که سه تا سکه تمام میشد گذاشت تو جیب خودش در صورتی که مادرشوهرم به خودمون داد
ولی پدرشوهرم یه خونه شصت متری داره داده دست مستاجر نه ماشین داره نه هیچی
ولی قطعا پس انداز تو بانک داره
آنقدر پول خرج نمی کنه که تا پارسال میدونم عابر بانک هم نداشت با اینکه سواد داره هفتاد و خوردهای سالشه دیپلم ریاضی داره
ولی هنوز پول بخواد میره بانک میگیره
همسر من هم نسخه آپدیت شده همونه فقط اصلا تو مخارج زندگی از حق نگذریم خسیس نیست خیلی اهل مسافرت رفتنه
ولی از نظر ترسو بودن به باباش رفته