2777
2789
جیران جان اینکه در یک مغازه شیک بخوای سالن زیبایی بزنی اصلا غیر عادی نیست در کشورهای دیگه خیلی ساله ...

سلام منظورتون از آموزشگاه زبان زدن، اجاره ساختمانشه؟ مربی و هنرجو استخدام کردین؟ مجوز گرفتین؟ مدرک تحصیلی میخواد؟ میشه کمی راهنمایی کنید ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عشقم پای کسی دیگه نهمن به ذهنم رسید شاید یواشکی از شما پولهاش رو تبدیل می‌کنه مثلا خونه‌ای داره ک ...

باور می کنی من از خدامه اینکارو بکنه 

واقعا از خدامه 

ولی فکر نمی کنم اصلا جرات اینکارو داشته باشه 

حتی برادرام هم دیگه صداشون دراومده چون اونا بازاری هستن ‌و با اینکه وضع مالیشون خیلی خوبه ولی باز هم همش در حال خرید ملک و مغازه و ماشین و طلا هستن 

بخدا خانم هاشون ذره ای در پیشرفتشون نقش نداشتن نه چون خواهر شوهر هستم این رو بگم ها نه 

ولی خانم هاشون خانه دار هستن و تو مسائل اقتصادی اصلا خودشون رو نه دخالت میدن نه برادرام میزارن اونا دخالتی داشته باشند 

هر کدوم یه خونه به نام خانمشون خریدن دیگه بهشون گفتن همه چیز این خونه با خودتون هست اجاره و رهن خونه رو خودتون بردارید به جای اینکه ماهانه بهشون پول تو جیبی بدن همون رهن و اجاره رو برمیدارن اونا هم خداوکیلی اصلا ولخرج نیستند من چون با یکیشون خیلی صمیمی هستم میدونم بیشتر اجاره رو برای خودش تبدیل به طلا می کنه 

اونا هم میگن بابا خانم تو که بیشتر از خودت کار می کنه ما هم که می بینیم اهل بریز بپاش هم نیست 

فقط ولی تو این سال ها سامیه است که داره یه چیزی میخره تو هیچی 

اونا میگن همش توجیه می کنه به اونا میگه من پولم رو سرمایه گذاری می کنم من هم که نمیتونم شوهرم رو جلوی اونا خراب کنم میگم آره یه کارایی می کنه حواسش هست 

چی بگم دیگه 

پدرش هم همین جوریه حالا اون که وحشتناک خسیس مادرشوهرم بیشتر خرج خونه زندگی و چهار دخترا و اینا رو داد 

ولی با این همه ماشالله پولش هم برکت داره 

الان حقوق بگیر هر عید به تمام بچه ها و نوه ها و عروس و داماد کارت هدیه میده مثلا امسال دو میلیون به هر کی داد که یازده نفر هستیم در صورتی که مامان بابای خودم فقط به نوه ها این مبلغ رو دادن که سه تا نوه هم دارند ولی پدرشوهرم به پسرم شونزده هزار تومن عیدی داد باور می کنید هشت تا دو تومنی نکرد بیست تومن بده 😂😂😂😂

تولد پسرم مادرشوهرم بهش چهار تومن داد با اینکه تولد هم نگرفتیم به نوه های دیگه هم میدونم همین قدر میده 

والا سه تا واحد آپارتمان بالای صد متری  داره کلی طلا داره ماشین داره 

پدرشوهرم این همه سال رفت سرکار فکر کنم سی و هفت سال کار کرد آخرسر به زور بازنشسته اش کردن 😂😂سال ۸۶ که ما عقد کردیم رفت هدیه عقد ما رو اون زمان فکر کنم ششصد هزار تومن گرفت که سه تا سکه تمام می‌شد گذاشت تو جیب خودش در صورتی که مادرشوهرم به خودمون داد 

ولی پدرشوهرم یه خونه شصت متری داره داده دست مستاجر نه ماشین داره نه هیچی 

ولی قطعا پس انداز تو بانک داره 

آنقدر پول خرج نمی کنه که تا پارسال میدونم عابر بانک هم نداشت با اینکه سواد داره هفتاد و خورده‌ای سالشه دیپلم ریاضی داره 

ولی هنوز پول بخواد میره بانک میگیره 

همسر من هم نسخه آپدیت شده همونه فقط اصلا تو مخارج زندگی از حق نگذریم خسیس نیست خیلی اهل مسافرت رفتنه 

ولی از نظر ترسو‌ بودن به باباش رفته 

سلام منظورتون از آموزشگاه زبان زدن، اجاره ساختمانشه؟ مربی و هنرجو استخدام کردین؟ مجوز گرفتین؟ مدرک ت ...

بله مجوز گرفتم  مدرکم ارشد زبان هست اول باید در ثبت اسناد موسسه رو ثبت کنید بعد به آموزش و پرورش برید و اونجا در خواست مجوز بدید. مراحلشو  کامل انجام میدید.. بعد مکانش رو به اماکن معرفی می کنید اونا باید تایید کنند  نوسازی مدارس هم میاد تایید میکنه بعد مجوز صادر میشه.. الان باید سوپروایزر معرفی کنید بعدهم کم کم نیرو جذب می کنید.. خودم اول منشی گرفتم ، بعد خودمو بعنوان سوپروایزر دختران معرفی کردم، و تدریس رو شروع کردم.. با ۵ شاگرد شروع کردم   کم کم  تعداد زبان اموزا بیشتر شد.. بجای یه کلاس دو کلاس شدن از همکارای قبلیم هم دعوت به همکاری کردم.. کم کم چرخش چرخید ..

اجاره میدم و دوبار جابجا شدم اما تو همون خیابون و محله موندم..اگر مکان از خودتون باشه خیلی خیلی سودش خوبه.. اما اگر مستاجر باشید سودش در حد جوراب فروشیه

باور می کنی من از خدامه اینکارو بکنه واقعا از خدامه ولی فکر نمی کنم اصلا جرات اینکارو داشته باشه حتی ...

بنظرت اگه خودت رو کنار بکشی بهتر نمیشه؟

چون مثل پدرش خیالش راحته

پدرش هم همین بود خیالش راحت بود خانومش جورش رو می‌کشه و همه‌چیز رو حل و فصل می‌کنه

بنظر من بیا یمدت امتحانی اصلا خرج نکن خرج خودت هم ازش بگیر ببین چجوری پیش می‌ره بذار اون بتی که از تو ساخته که همیشه خودت انجام میدی پس چرا زحمت بکشه شکسته بشه

اصلا هم درآمدت رو کم نکن زحمت کشیدی به این درجه رسیدی بجاش بگو بدهکار بودم همه رو دادم رفت

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خب باید به اندازه بخورین. شما هر چییزی رو زیاد بخورین این مشکلات متاسفانه پیش میاد.... سبزیجات هم زی ...

عزیزم شما چرا دعوا داری ؟

من یه نکته بود  که برای خودم اتفاق افتاده وقتی پیامو دیدم به ذهنم اومد خطاب به همه دوستان گفتم 

ببخشید اصلا من اشتباه کردم 

لطفا دیگه ریپلای نزنید 

سلام دوستای گلممن امروز خودمو حسابی ب چالش کشیدم ی وام برداشتم ک جمع اقساطم از حقوقم بیشتر میشه و رف ...

عزیزم خیلی مبارکه

عکسش هم بذار اگر صلاحه

اما نگو نمیتونم طلا بخرم. خدا پول یهویی خیلی میرسونه

پاداش و عیدی و اضافه کارها میاد

از خرید مایحتاج خونه میتونی مدیریت کنی و کم کم جمع کنی 

که همون ها رو میتونی حتی اگر کم باشن پارسیان بخری

کم کم تا سال دیگه میبینی سه چهار گرم پارسیان جمع کردی و یهو سال دیگه با وام بعدی که میگیری میتونی یک نیم ست شیک بخری.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم شما چرا دعوا داری ؟من یه نکته بود که برای خودم اتفاق افتاده وقتی پیامو دیدم به ذهنم اومد خطاب ...

دعوا ندارم شما کامنتهای من رو اول بخونین بعد نظر بدین. اشتباهاتمون رو نباید اینجوری تعمیم بدیم به بقیه و بدون دلیل علمی حرف بزنیم. 

من ديگه گرگ شدم براي خودم تو اين سالها😰 خوب نيستا شرايط اينطوري پيش رفته اتفاقا دليل اينكه به آرايش ...

ای داد بیداد ...شما همونی هستین یه سری خاطره بامزه در مورد پختن دلمه تعریف کردین؟!😂

من اینقدر سر اون خاطره خندیدم...خیلی بامزه تعریف کردین...

سر اون خاطره...اصلا فکر نمی کردم، همچین مدیری که با مردا کار میکنه...اینقدر بتونه طناز باش...😘😁

به لطف خدا اولین طلای مهرماه رو خریدم

۷۱۰ سوت طلا اندازه جیبم خریدم😀 خیلی جالبه هرچی پس انداز داشته باشم دقیق با طلایی که گیرم میاد یر به یر میشه 

هفت درصد وبدون اجرت بود شد ۲/۹۵۰/۰۰۰

۱۸۹هزارتومن بالای نرخ تابلو

اصلا هم پلاکی نیست که قابل استفاده باشه حداقل برای من چون صرفا اندازه پولم بود خریدمش

یه جایی هم هست اندازه ی حتی پونصد هزارتومن طلا میده بهت مثلا یک پنجم یه النگو بچگانه البته فاکتور نمیده و نمیدونم برای فروش بعدا داستان شه یا نه بگم که از طلابودنشون مطمئنم 

خوبیش اینه چون همسرم حین رفت وبرگشت ازمسیر کارش  اسنپ میزنه ونقدیایی که میده دیگه الکی خرج نمیشه از وقتی اینو پیدا کردم 

چند روز ولی فکرم خیلی درگیر خرج خونه ما با همسرم هست آدم ولخرجی هم اصلا نیست برای خونه خیلی خوب خرج ...

مشخصه خیلی خانم صبوری هستین و با تسامح برخورد میکنین این ویژگی مثبتیه ولی یجورایی باعث شده از نظر مالی به گفته خودتون اونقدرا رشد نکنه همسرتون...خب پولاشو چکار میکنه این همه سال؟ خرج سفر رو ایشون میدن؟

باور می کنی من از خدامه اینکارو بکنه واقعا از خدامه ولی فکر نمی کنم اصلا جرات اینکارو داشته باشه حتی ...

سامیه جان بعضی اخلاق های همسرت شبیهه همسر منه ایشون یکم جلو شما احساس ضعف میکنه واسه همین تمامش رو رو نمیکنه میهاد مشت اش بسته بمونه

به سلامتی.ایشاا... بدرخشی توی کارتمن متاسفانه قبول نشدم خیلی غصه میخورم چون وقت و انرژی زیادی گذاشتم ...

عزیزم  پست های قبلتون رو خوندم   نگاه کردن تو آینه مخصوصا شب  خوب نیست مخصوصا صحبت کردنند    یکی از ورود  ماورا  به زندگی آینه هست   حتی میگند شب ها روی اینه رو بپوشونی  

به نظرم  به مدت ۴۵روز سوره ی بقره رو  صوتیش رو دانلود کن تند خوانیش رو      بزار تو خونه پخش بشه     اگر   چشم شدیند   یا سنگینی  یا سحر  ووووو هست رفع می شه   چون سوره ی بقره  قوی ترین موکل رو داره  

و در کنارش  هم حتما مشاوره برید من خودم با یک قرص به مدت یک ماه  استفاده کردم خوب شدم

چند روز ولی فکرم خیلی درگیر خرج خونه ما با همسرم هست آدم ولخرجی هم اصلا نیست برای خونه خیلی خوب خرج ...

سامیه جون یک روز بعدازظهر بچه ات رو بفرست خونه مامانت یا خواهر یا برادرت و قشنگ بشین باهاش حرف بزن

شوهر خواهر منم همینطوریه

حالا شوهر تو پول رو جمع میکنه و تبدیل به احسن نمیکنه 

شوهر خواهر من هدر رفتش زیاده

دو هفته پیش خواهرم بچه هاش رو فرستاد خونمون و گفت میخوام حرف بزنم

یکم حرف زدن و بحث کردن الان شوهرش بهتر شده. یکم بیشتر به کار چسبیده و کمتر به دیگران پول بدون فکر میده

تو هرچی سکوت کنی این سرمایه تون و جوانی تون هست که هدر میشه. آخرشم سالها بعد همسرت به بچه هاتون میگه مادرتون منو مجبور نکرد حرکتی بزنم

باور کن این حرف رو دیدم و شنیدم 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810