2777
2789

سلام همگی من می خونمتون و لذت میبرم از مدیریت و درایو شما

منم شاغل ام و آذر فرزند دومم به دنیا میاد. از الان کارم و کم کردم. می دونم کم شدن درآمدم خیلی ناراحتم می کنه. در حد اقساط چند ماهم کنار گذاشتم و سرمایه هم دارم اما سرمایه راکد هست در گردش نیست که کم‌کم کنه .

ولی چاره ای نیست باید این دوره هم بگذره 

من ديگه گرگ شدم براي خودم تو اين سالها😰 خوب نيستا شرايط اينطوري پيش رفته اتفاقا دليل اينكه به آرايش ...

جیران جان  اینکه در یک مغازه شیک بخوای سالن زیبایی بزنی اصلا غیر عادی نیست در کشورهای دیگه خیلی ساله که جا افتاده و من در ایران برای اولین بار در کرج دیدم که آرایشگرها مغازه کرای کردن و اونجا کار میکنن..

ایده ی شما خیلی عالی هست و حتما انجام میشه..

بنظرم میتونی از چند نفر بخوای که رنگ کار و ناخن کار خوب معرفی کنن..بعد خودتم کارشونو ببینی کم کم بشون پیشنهاد همکاری بدی با درصد بالاتر..همه کارهای زیبایی رو می تونی تو همون سالن انجام بدید..مسئولیت خودتم مثل یک موسس می مونه که نیروی کار خوب جذب میکنه و یه مدیر داخلی (سوپروایزر) بالا سر نیروهاش میذاره.. از اتحادیه ها هم‌می تونی کمک بگیری ..اونا نیروهای خوبی معرفی میکنن..

یه زمانی سال ها پیش من تو فکر راه اندازی کافی شاپ زنانه بودم..

کاملا آزاد و محیطی شاد برای خانم ها.. ولی خب بدلایلی نشد..

بعدش آموزشگاه زبان زدم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا فقط همین حتی کار انجام نداده اش رو هم تقصیر یکی دیگه میندازه من به این نتیجه رسیدم تو بعضی از ...

سلام عزیزم 

سامیه جون من همیشه پیاماتون رو میخونم و خیلی چیزارو ازتون یاد گرفتم عزیزم،شما ماشالله هم پرتلاشید هم باهوش،ولی عزیزم من تا امروز فک نکردم که اینجوری باشه همسرتون

حتما حتما حتما از امروز تغییر رویه بدید شما دارید زحمت میکشید هر روز چرا باید خودتون برید از پول خودتون وسایل عوض کنید،درسته میگید شما و همسرتون فرقی نداره و اینکه به خاطر حال خودتون عوض کردید، ولی این  کار شمادر صورتی درسته که همسرتون مشورت که نمیکنه،ولی بگه چکار میکنه

منو همسرم حتی اگه به یکی قرض هم بدیم حتما به هم دیکه میگیم،دور از جون همسر شما،انشالله ۱۲۰ سال زنده باشن عزیزم ولی دنیا پر از اتفاقای خوب و بد هستش حق دارید که بدونید کجاها داره سرمایه گذاری میکنه و یا اصلا چیزی سرمایه گذاری میکنه یا نه؟

عزیزم من چون دوستون دارم نتونستم چیزی نگم

انشالله با تغییر رویه درست میشه

سلام کارمزد وام های ویپاد خیلی زیاده. هم اولش کارمزد میگیره و هم موقع بازپرداختش   الان میخوام اولین قسط وام ۲۰ میلیونی رو بزنم دوباره حدود ۴۰۰ هزار تومان کارمزد میخواد  مشخص هم نیست اقساط بعدی به چه صورته

بله منابع پروتئین فقط گوشت قرمز نیست..مرغ ماهی میگو و تخم مرغ و خیلی چیزهای دیگه باید توی نت سرچ کنن ...

نه اتفاقا ما مصرف مرغ و ماهی و میگو تو خونمون بیشتره گوشت قرمز مرتبه بعدی میشه من چیزی که دکتر بهمون گفت رو گفتم 

حتی عدس لوبیا و ...درصد زیادی آهن دارن که دکتر اینا رو هم گفت یه مدت نخورن 

ما همین الان هم یه وعدمون حتما گوشت  ماهی یا مرغیه 

صرفا یه نکته بود که تجربه خودمون بود 😊

چند روز ولی فکرم خیلی درگیر خرج خونه ما با همسرم هست آدم ولخرجی هم اصلا نیست برای خونه خیلی خوب خرج ...

سامیه جان شما خیلی خانم با هوشی هستی 🥰

به نظرم شاید هنوز تلاشی برای پیدا کردن قفل همسرت نکردی و الا مطمئنم  اگه بخای مثل یه پروژه بهش نگاه کنی حتما موفق میشی 

من ديگه گرگ شدم براي خودم تو اين سالها😰 خوب نيستا شرايط اينطوري پيش رفته اتفاقا دليل اينكه به آرايش ...

چه تجربه های خوبی دارین شما

لذت بردم

بازم برامون بگو لطفا

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
نه اتفاقا ما مصرف مرغ و ماهی و میگو تو خونمون بیشتره گوشت قرمز مرتبه بعدی میشه من چیزی که دکتر بهمون ...

خب باید به اندازه بخورین. شما هر چییزی رو زیاد بخورین این مشکلات متاسفانه پیش میاد.... سبزیجات هم زیاد بخورین میوه و ویتامین هم زیاد بخورین براتون مشکل ایجاد میشه. من منظورم مصرف به اندازه پروتئین روزانه بود گلم نه مصرف مازاد....

خب باید به اندازه بخورین. شما هر چییزی رو زیاد بخورین این مشکلات متاسفانه پیش میاد.... سبزیجات هم زی ...

مصرف بعضی ویتامین ها که محلول در اب هستن مثل ویتامین سی هیچ عارضه ای ایجاد نمیکنه

مازادش از بدن دفع میشه

ولی 

ویتامین هایی مثل دی  ای کا آ  (D /E/k/A)ک محلول در چربی هستن اضافیشون مثل سم در بدن میمونه

صرفا برای اگهی دوستان گفتم و درادامه صحبت شما روی پستتون ریپلای کردم😍

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
قشنگم شايد يه چيزي ميدونم كه حرف ميزنم فدات شم تجربه دارم گلم بالاي بيست تا مغازه تو تهران رو ميچرخو ...

آهان عزیزم من فکر کردم کلا هیچ سررشته‌ای نداری

بگو دیگه😂

خب با این شرایط یه آرایشگاه تهران هست که دقیقا با شرایط شما کار می‌کنه میخواین برین ببینین چجوری کاری می‌کنه خیلیم لوکس هست یه امارت توی شهرک غرب مهستان سرچ کنین یه سر برین شاید به دردتون بخوره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
چند روز ولی فکرم خیلی درگیر خرج خونه ما با همسرم هست آدم ولخرجی هم اصلا نیست برای خونه خیلی خوب خرج ...

سلام عزیزم خوبی؟

من همیشه از شما انرژی خوبی میگیرم💚

عزیزم همینجوری که خودت میگی خودت پشتوانه داری و احتیاجی به همسرت نیس پس ولش کن گلی.بزار چوب اشتباهات خودشو بخوره یا سرش به سنگ میخوره یا همینجوری می‌ره ته چاه ولش کن تو یه فکر سلامتی خودت باش.اینا همه تبدیل به مریضی میشه و درآینده برات مشکلات جدی پیش میاد اگر هم این دفعه گفت بگو مقصر همه اشتباهات خودت هستی و الکی منو مقصر جلوه نده تمام💚

من قبلا گریه میکردم میریختم تو خودم بعدش دیگه ولش کردم گفتم بیخیال بابا چرا اون راحت باشه حرصشو من بخورم منم بیخیال شدم سخته اولش ولی بعدش عادت میکنی😘

به سلامتی.ایشاا... بدرخشی توی کارتمن متاسفانه قبول نشدم خیلی غصه میخورم چون وقت و انرژی زیادی گذاشتم ...

عزیزم بنظرم به خودت استراحت بده.چند روزی خودتو اذیت نکن انرژی تو تجدید کن 💚

ميدوني قشنگم ما دو جور كار كردن تو اين صنف ها داريم گاهي من آرايشگر خوب، قناد خوب، صاحب حرفه خوب هست ...

خب ببینید به قول خودتون باید هزینه بسیار بشه

شما حسابدار بیاری 

مدیر داخلی بیاری 

حساب ها سیستمی باشه

گاهی هم نظارت داشته باشید  

پرسنل کاملا حرفه ای بیارید و البته درصدی 

اگر دیزاینش خوب باشه چرا که نه یه نفر کاربلد بسپارید 

2810