2777
2789
چقدر این پست شما مفید بود برای مادرها البته من بچه ندارمولی دیدم شما تو اکثر نوشته ها و دستورات غذای ...

فقط یه نکته حس کردم باید بگم 

بچه های من عاشق گوشت ومرغن و البته دخترم ماهی و میگو وتن ماهی خیلی دوست داره و به طور کل عاشق کبابن 

ما تو اغلب وعده ها اینا رو به خاطر بچه ها داریم یعنی غذای بدون گوشت ومرغن نمیخورن خودمم البته همین مدلی ام تا اینکه قبل عید رفتیم چکاپ سالانه گفتن بچه هام آهن خونشون از نرمال بالاتره و یه مدت باید اینا رو کمتر مصرف کنن مخصوصا دل و جگر از اون موقع به زور هم شده یه دوتا وعده رو گیاهی یا قاطی پلو دست میکنم که بسیار نق میزنن

فقط جهت یادآوری بود وگرنه همه دوستان اطلاعات کافی دارند💐🙏

اگه میخوای فقط سرمایه گذار باشی و بودجه داریدستگاه لیزر هم خوبهیا حداقل یه آدم خیلی امن داشته باش که ...

نيروي كار همينه 

فراوون ديدم 

مشكل من دقيقا همين نداشتن نيروي كار امنه و خب به وجود هم نخواهد اومد 

چون چند وقته ايده رو دارم آرايشگاه كه ميرم از اونها هم ميپرسم با سالن چطوري تا ميكنن 

ابروكار خودم (كسي كه پيشش براي ابرو ميرم) گذاشت شب عيد رفت يه آرايشگاه ديگه 

تازه آرايشگاهش حداقل هفت هشت تا ابروكار داشت 

اين بازيها رو ميشناسم 

منم همينما 

به عنوان كارفرما،  كسي اذيت كنه سر بزنگاه تو كاسش ميذارم فقط نيروي كار اينطور نيست 

حالا يكم پرس و جو كنم ببينم آرايشگاه داستانهاش چطوريه😄

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممم 

خب من اومدم با گزارش ۶ماهه اول سال

کارمو توسعه دادم

حدود ۵۰گرم طلا خریدم

تا جایی که تونستم وام گرفتم

۲تا مسافرت خوب رفتیم

جابه جایی خونه داشتیم

رو پیج کاریم سرمایه گزاری کردم

و از لحاظ روحی هم

جلسات تراپی و شروع کردم

کلی کلاس و ورکشاپ تربیت کودک برای دخترم شرکت کردم

کارهای خیر همیشه هست❤️

و متاسفانه مجبور شدم حدو مرز جدیدی برای اعضای خانواده همسرم بزارم

مهم‌ترین اهدافم برای ۶ماه دوم

رسیدن سود خالص کارم به ۱۰۰درصد انشالا

ارتقای پیجم

و اگه خدا صلاح بدونه تبدیل طلاهام به واحد کوچیک❤️

و یه ایده برای کسایی که دنبال کار میگردن

ادمین پیج خیلی شغل مناسبیه

و میتونین درآمد خوبی داشته باشین

فقط برین دنبال آموزش تا بتونین الگوریتم اینستا رو یاد بگیرین

یه ادمین خوب میتونه تا ۳۰تومن از هر پیجی حقوق بگیره

حتی ساده ترین ادمین که همون ادمین پاسخگویی هست از هر پیج حداقل حدود ۲تومن حقوق میگیره

نيروي كار همينه فراوون ديدم مشكل من دقيقا همين نداشتن نيروي كار امنه و خب به وجود هم نخواهد اومد چو ...

آرایشگاه داستان نیروی کارش از همه بدتره 😬

چرا خودت نمیتونی تو محل کارت باشی؟

حتی اگه کار هم نکنی ولی به عنوان مدیر باش

و قانون مهمی که باید رعایت بشه نیروی کار شمارشو به مشتری نده

چند روز ولی فکرم خیلی درگیر خرج خونه ما با همسرم هست آدم ولخرجی هم اصلا نیست برای خونه خیلی خوب خرج ...

سامیه جون

سوال مهم این نیست که چرا طلا نمیخره

اینکه پولاش رو خرج چی داره می‌کنه که کاملا مخفی هست

نه چیزی میخره نه به خانواده میده

پس پولاش کجاست؟

بنظر من بوی خوبی ازین موضوع نمیاد☹️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
فقط یه نکته حس کردم باید بگم بچه های من عاشق گوشت ومرغن و البته دخترم ماهی و میگو وتن ماهی خیلی دوست ...

بله منابع پروتئین فقط گوشت قرمز نیست..مرغ ماهی میگو و تخم مرغ و خیلی چیزهای دیگه باید توی نت سرچ کنن خود دوستان. شما حتما گوشت قرمز زیادی خوردین ولی فقط گوشت قرمز منبعش نیست میشه با چیزهیا دیگه جایگزین کرد ولی پروتئین روزانه حتما باید به بدن برسه و خیلی مهمه این قضیه 

چند روز ولی فکرم خیلی درگیر خرج خونه ما با همسرم هست آدم ولخرجی هم اصلا نیست برای خونه خیلی خوب خرج ...

چقدر عجیب خب پولهاشو چیکار میکنه؟؟

حتما خودتون چون همیشه استقلال داشتین همسرتون نیازی نمیبینه از درامد خودش به شما بگه

هر چندکارشون اشتباهه ولی خیلی اقایون این مدلی هستن

خانمای مهربون 

ممنون میشم در سه مورد زیر اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید

۱. شناسه پرداخت قبض تامین اجتماعی رو چطور دریافت کنم؟ میخوام بیمه رو از خونه پرداخت کنم ولی هر چی تلاش کردم نشد..

۲. دیشب تو سجام ثبت نام کردم و بعدش در کارگزاری مفید .قصدم خرید صندوق عیار هست.. کد بورسی رو چطور دریافت کنم؟ به پشتیبانی پیام دادم گفتن تو ایزی تریدر هست ولی اونجا هم کدی صادر نشده ..کلا تو این مورد صفر کیلومترم..ولی چون طلا یهو کشید بالا تنها راهش خرید عیار هست تا پولم برای اجرت و کارمزد هدر نره..

۳. خرید با اعتبار اسنپ پی چطور هست؟ میتونم بیشتر از اعتبارم خرید کنم؟ خرید طلا از اسنپ پی معتبره؟ نگرانم دزدیده بشه و پولمو بپره..

ممنون میشم راهنمایی کنید..

سلامممم خب من اومدم با گزارش ۶ماهه اول سالکارمو توسعه دادمحدود ۵۰گرم طلا خریدمتا جایی که تونستم وام ...

شما در مورد راه اندازی پیج یا آنلاین شاپ میتونی کمک ام کنی

من شغل دولتی دارم ولی از پنجم بی پولم دنبال شغل دومم

یعنی پولش نقد نگه میداره یا چی یادمه قبلا تاپیک زده بودی گفتی نمیزاره ماشین بخریپولاش ازش قرض بگیر ...

آره پولش رو نقد نگه میداره 

چون پدرش هم همین جوریه 

اصلا به من پول قرض نمیده بهش بگم الان به من پول بده میگه میخوای چیکار اگه بگم مثلا برای این میخوام میگه نه اینکار که اشتباهه واسه چی باید اینکارو بکنی 

آرایشگاه داستان نیروی کارش از همه بدتره 😬چرا خودت نمیتونی تو محل کارت باشی؟حتی اگه کار هم نکنی ولی ...

🤗🤗🤗 

فكر كنم حتي يه درصد گذرت به رستوران داری و شیرینی فروشی و اين طور مشاغل نيفتاده 

تا ببيني نيروي كار چه پدري ميتونه دربياره 

بخوام خاطره بنویسم کتابه

آرایشگاه خیلی شیک و لوکسه😂😂😂 

اگه منظورت پیچوندن و بدون فیش کار کردن و ایناست من همیشه میگم بیست درصد کارو باید پرتی های این شکلی در نظر گرفت 

آقا جسارت به کسی نشه ها

منظورم اینه چه آسیب هایی بالقوه میتونن بزنن 

وگرنه انسان شریف تو همه جا هست 

من شغل دیگه ای دارم نمیتونم

اگر عین عقاب هم بالا سر کار باشی، شماره رو راحت رد و بدل میکنن 

تو آرایشگاه بزرگ که هر کسی اتاق مخصوص خودش رو داره و اصلا مدیریت نمیدونه بینشون چی میگذره  

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
2810