2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد تغذیه بچه ها مادرا نکته خوبی رو گفتن من اهل فریز مواد غذایی نیستم جز ضرورت ،ولی دوستمون گفتن ...

چقدر این پست شما مفید بود برای مادرها 

البته من بچه ندارم

ولی دیدم شما تو اکثر نوشته ها و دستورات غذایی تون به پروتئین مصرفی اشاره داشتی و این عالیه

حتما حتما وعده های غذایی خودمون و بچه ها باید حاوی پروتئین کافی باشه ..اصلا پروتئین کافی خوردن باعث میشه که مصرف خوراکی های بدون ارزش غذایی کم بشه

کیک و شیر اصلا وعده کاملی محسوب نمیشه یا ابمیوه و کیک 

تخم مرغ و گوشت مرغ و چرخکرده بسیار عالیه که رد وعده های غذایی باشه بجای سیب زمینی و نون و کربوهیدارت ..... کربوهیدرات بدون پروتئین فقط ادم رو چاق میکنه و بریا سلامتی مضر هست

من بریا وعده هیا غذایی خودمون سعی میکنم به مصرف پروتئین حتما توجه کنم و حساب کتابش کنم و غذامون بدون ارزش غذایی نباشه

ممنونم که شما غیر مستقیم بهش اشاره کردین

چقدر این پست شما مفید بود برای مادرها البته من بچه ندارمولی دیدم شما تو اکثر نوشته ها و دستورات غذای ...

واقعا مصرف پروتئین به میزان کافی مهم هست کاهی اوقات یه فیله ی مرغ هم قیمت املت میشه، من با ایثستفاده از گوشت های مختلف کنار هم، همیشه گوشت مصرف می کنیم و هزینه هم کنترل میشه، مرغ برای اکبرجوجه و کبابی، بوقلمون برای انواع فست فود و حلیم، جگر بوقلمون برای کباب و جغور بغور،  گوسفند با گوساله هم برای خورشت و آبگوشت

اینطوری با استفاده از گوشت های مختلف هزینه ی گوشت ما هم خیلی بالا نمیره و حتی مفید تر و سالم تر هم میشه

سعی می کنم انواع حبوبات رو هم به صورت انواع آش درست کنم

گاهی اوقات به جای اولویه ساندویچ همیشه درست می کنم نخود آب پز جز اصلی این غذا هست  ، به این صورت که نخود رو آب پز می کنم له می کنم با گوشت کوب برقی سبنه ی مرغ یا بوقلمون رشته شده جعفری خیار شور و پنیر صبحانه میزنم

خلاصه کیفیت غذا خیلی مهمه 

سلام دوستان گلم

من اومدم با یک خبر عالی

به لطف و یاری خدا و تلاش های خودم و خانواده ام،

توی ازمون استخدامی آموزش و پروش قبول شدم و امروز رفتم اداره برای گرفتن ابلاغیه

پایه ششم مدرسه دخترانه بهم دادن❤️😍

ممنونم از دوستانیکه برای موفقیت بنده دعا نمودند

آن شاالله همگی در تمام مراحل زندگیتون موفق و سلامت باشید

در مورد تغذیه بچه ها مادرا نکته خوبی رو گفتن من اهل فریز مواد غذایی نیستم جز ضرورت ،ولی دوستمون گفتن ...

خیلی ممنون که تجربه  و ایده هاتو برامون نوشتی

اینکه شیر و کیک غذا نمیشه واقعا حق

مخصوصا شیر پاستورزه من چند ساله نمیخرم 

همیشه از لبنیاتی با کیفیت و چربی بالا میگیرم

بعضی وقتا از دو کیلو شیر یه کاسه سرشیر یا همون خامه میگیرم

میشه یه تیر و دو نشون...با عسل یا مربای خونگی میخورن

کالباس خیلی دوست دارن بچها و مننننن ....نمیدونم چکار کنم از سرم بیفته ...ولی همبر خونگی و تمام فست فود و ساندویچامون خونگی...حالا این سری برای تنوع چندتا کیک و ویفر و شیر پاکتی خریدم برای مدرسه ولی در نظر دارم یه تراول ماگ کوچیک بخرم برای شیر خونگی چون گرم و سرد رو خوب نگه میداره زود خراب نمیشه...از نظر اقتصادی هم به صرفه تر

امسال پول تو جیبی رو محدود کردم و شرط گذاشتم با هم میریم خرید و فقط تو خونه حق داره چیپس بخوره ...کمکم اینم ترکش میدم چون اضافه وزن داره 

چند روز ولی فکرم خیلی درگیر 

خرج خونه ما با همسرم هست آدم ولخرجی هم اصلا نیست 

برای خونه خیلی خوب خرج می کنه از مواد غذایی تا شوینده و همه چی ولی میدونم اصلا خرج دوست و رفیق و خانواده نمی کنه خانواده همسرم هم وضعشون خوبه هم پدر شوهرم هم مادرشوهم بازنشسته هستن حقوق میگیرند هر دو تا هم خونه دست مستاجر دارند اجاره اونها رو هم میگیرند 

اصلا هم اهل اینکه یک ریال از بچه ها بگیرند نیستن 

خلاصه اینکه خرج زندگی ما یه خرج خونه است با شهریه مدرسه پسرم 

ولی من نگاه می کنم شوهرم به جز اینا هیچ حرکت دیگه ای انجام نمی‌ده 

پارسال من حدود پنجاه گرم طلا خریدم بعلاوه اینکه حدود صد میلیون برای خونه وسیله خریدم پرده و تخت و کمد و فرش اتاق خواب و لوستر و خیلی چیزای دیگه 

که شاید خیلی ها تو این تاپیک اون صد میلیون رو هم برای خودشون طلا می‌خریدن ولی من گفتم خونه زندگی خودمه چه فرقی داره هر چی خونه شیک تر باشه آدم حال خودش بهتر 

چند بار هم با شوهرم رفتیم طلا خریدیم ولی حتی یک گرم هم طلا نخرید در صورتی که من بهش می گفتم اگه پول داری طلا بخر 

ولی اصلا حرف گوش نمیده حس می کنه من می‌خوام پول هاش رو ازش بگیرم یا نمی دونم چه فکری می کنه 

اینکه اصلا چقدر هم پس انداز داره رو هیچ وقت من نمی دونم 

حقوفش رو میدونم ماهی سی تومن هست حالا اگه پروژه هم برداره که اون هم حدود ماهی سه چهار تومن میشه چون پروژه هاشون سالی دوبار تسویه میشه 

اینکه پس انداز داره که قطعیه چون مگه خونه ما چقدر خرج داره 

من که خرج و مخارج خودم رو خودم میدم 

درمانمون رو هم که بیمه تکمیلی داریم نود درصد هزینه درمانمون برمی گرده 

حتی خیلی از مواقع من میرم دکتر خودم پول ویزیت میدم بعد برگه رو میدم همسرم می‌ره از تکمیلی میگیره دیگه بهم برنمیگردونه اگه من یادم بره امکان نداره بهم برگردونه 

ولی هیچ پیشرفتی تو این سال ها نداشته 

غیر از خرید خونه ای که توش نشستیم که مال سال ۹۱ هست 

یه پراید داشت که من ماشینم رو عوض کردم من یه دویست شش مدل نود داشتم خیلی کم کارکرد و تمیز گفت حیفه بفروشیم پرایدش رو فروخت فکر کنم هفتاد تومن گذاشت روش داد به من دویست و شش رو برداشت 

همین 😐😐😐😐😐😐

من خونه تو اندیشه خریدم گفت پول ندارم کمکت کنم 

در صورتی که یه کم کمک می کرد می‌تونستم دو تا واحد بخرم 

من تو ویلای شمال سهیم شدم گفت من ندارم کمک کنم 

اینم بگم همه اینکارها رو هم که انجام دادم گفت داری اشتباه می کنی اصلا موافق نبود

نه ماه طول کشید راضیش کنم بریم دنبال این ماشین که زیر پام هست فقط با عوض کردن ماشین موافق بود ولی به شدت میترسید جوری که من ماشین رو زمانی خریدم که ماشین خیلی گرون شده بود 

سر ثبت نام ایران خودرو همین تابستون خودش رو لو داد که ۲۳۰ تومن ریخت به بانک که اسمش هم درنیومد 

من هم گفتم چرا پول داشتی تو این مدت طلا نمی گرفتی باز سکوت کرد 😐😐😐😐

از همون روز که پول از بلوکه دراومد من گفتم برو طلا بخر 

طلا ۳۶۰۰ بود یا گفتم بردار پول رو بزار بانک روش وام بگیریم من قسطش رو میدم باز هم هیچ حرکتی نکرد 

پریشب میگه چهارشنبه میخواستم برم طلا بخرم تو گفتی بریم فلان جا دیگه نرفتم ببین طلا شد ۳۹۰۰ 😐😐😐😐🤦

گفتم خوب به من می گفتی من همه کارام رو کنسل می کردم می رفتیم طلا می‌خریدیم بعد تو اگه میخواستی واقعا بخری با یه تلفن هم می‌تونستی طلا بخری

آنقدر از اون شب حرص خوردم که طلا نخریدنش رو تقصیر من انداخته به خدا قفسه سینه ام دو روز تیر می کشه 

می‌خوام سرم رو به دیوار بکوبم 

اهل دعوا راه انداختن هم تو خونه نیستم اعصاب بچه ام خورد میشه میگم ارزش نداره

بچها ما جای نفس کشیدن نداریم بس که قسط داریم

بعضی قسطامونم سر رسیدشون که میاد دوبرابر باید بدیم که واقعا بدبختیه پولشو جور کردن

تو این هیر و ویری به قرعه جدید شرکت کردم که افتادم ماه چهارم، 30 تومنه، حالا چجوری قسط اینو بدم

من از قرعه سیر نمیشم الان کسی بگه باز شرکت میکنم بااینکه هیچی از حقوق شوهرم نمیمونه 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام دوستان گلممن اومدم با یک خبر عالیبه لطف و یاری خدا و تلاش های خودم و خانواده ام، توی ازمون است ...

سلام موفق باشین و به سلامتی

من از شما و همه دوستان  و همچنین معصومه جان میخام که راهنمایی کنن من رو 

من هم می تونم ازمون اموزش و پرورش رو شرکت کنم چون رشتم مرتبطه اما اصلا حوصله ی سر و کله زدن با بچه ها رو ندارم قبلا هم شرکت کردم اما به خاطر اینکه درست نخوندم قبول نشدم و خیلی علاقه به آرایشگری دارم و حس می کنم استعداد بیشتری دارم چون قبلا هم کمی انجام دادم مثل کوتاهی مو و اصلاح و .... حالا من رو راهنمایی کنید که آیا وقت بزارم برای آزمون و چون   هر کاری رو که میخام انجام بدم صد خودم رو میگدارم می ترسم در حق دانش آموزان کوتاهی کنم و عدار وجدان بگیرم و یا به خودم خیلی فشار روحی بیارم 

سلام دوستان گلممن اومدم با یک خبر عالیبه لطف و یاری خدا و تلاش های خودم و خانواده ام، توی ازمون است ...

به سلامتی.ایشاا... بدرخشی توی کارت

من متاسفانه قبول نشدم خیلی غصه میخورم چون وقت و انرژی زیادی گذاشتم به شدت افسرده شدم و در ناامیدی کامل بازم دارم می خونم ولی بدون انگیزه و هیچ ذوقی.

دلم میخاد همین لحظه زندگیم تموم بشه همه چی برام مردست.تولد دخترم رو با بی رغبتی و بی میلی گرفتم فقط یه کیک و یه کادوی سرسری.همسرمم از دستم خسته شده.

نمیدونم برم پیش روانشناس حالم بهتر می شه یا نه؟؟؟ از لحاظ روحی خیلی داغون شدم.بیشتر اوقات وسط درس خوندن گریم می گیره میشینم یه دل سیر گریه می کنم ولی نمی دونم چرا حالم خوب نمیشه؟؟؟همش تو فکرم.احساس می کنم کل دنیا حتی خدا هم با من سر جنگ داره همه دارن با من مبارزه می کنن تا من به آرزوم نرسم.خیلی خستم از لحاظ روحی خیلیییی.

می بخشید چه قدر بی ربط حرف نوشتم ولی پیامتون رو خوندم دلم هوری ریخت.ایشاا... همیشه به خوشی سر کار بری عزیزم.

2810