2777
2789

در مورد تغذیه بچه ها 

مادرا نکته خوبی رو گفتن 

من اهل فریز مواد غذایی نیستم جز ضرورت ،ولی دوستمون گفتن نون تست و باگت فریز میکنن منم باید این کار رو بکنم  

دیروز چنتا نون تست مونده بود که تبدیل به آرد سوخاری کردم 

متأسفانه چنتا باگت دارن بیات میشن  

چون خودم به خاطر سالم خوری باگت مصرف نمیکنم خیییلی کم 

غذایی که بچه ها دوست ندارن تو کیف نذاریم ،چون نمی‌خورن یا دور میریزن از ترس میگن خوردیم 

به بچه ها فشار نیاریم ،چه تغذیه ،چه درس و ...چون مجبور به دروغ میشن 

مدیر مدرسه دخترم میگه از گوشه کنار حیات و زیر درختا لقمه پیدا میکنیم  

تورو خدا واسه بچه ها تغذیه خوب بزاریم یه شیر و کیک تغذیه حساب نمیشه اونم با شکم خالی ،ما مادریم و مسئول 

معلم دخترم اجازه نمیده زنگ اول شیر و کیک بخورن ،قبل از شروع درس باید لقمه شون رو بخورن   

همینطور که دوستمون گفتن  

منم تو هفته کتلت و کوکو و سالاد الویه و ساندویچ مرغ ،اسنک  

گاهی سیب زمینی سرخ کرده ،لقمه شامی یا برگر خونی. 

خلاصه اکثرا لقمه گرم میذارم. 

تخم مرغ نیمرو با خیار شور هم تو برنامه مونه 

دخترم میگه نون پنیر لقمه حساب نمیشه ولی کوچیکه پنیر خامه ای گاهی میزارم  

اگه صبح بیدار شدن سختتونه  

همین لقمه های که بالا گفتم شب آماده بذارید تو یخچال چون تایم طولانی مدرسه هستن. 

اسنک خونگی هم خیییلی عالی یه. 

با کمی مرغ و گوشت چرخی میشه درست کرد  

اگه ساندویچ ساز نداریم تو تابه رژیمی هم میشه درست کرد هم سالمه ,هم بچه ها خیلی دوست دارن 

کمی مرغ ریش شده یا ریز خورد شده یا گوشت چرخی به اضافه کمی آویشن آتی نون تست میزاریم یه کم پنیر پیتزا میپاشیم روش  

البته پنیر پیتزا ضروری نیست من یه سس تک نفره کچاب باهاش میذارم  

سینه مرغ نواری و ریز خورد شده +پیاز +آبلیمو+نمک چن روز تو یخچال باشه سالم میمونه صبح زود سرخ میکنم با باگت یا لواش با کمی خیار شور و کچاپ آماده میکنم 

خیلی سریع آماده میشه 

گوشت چرخ کرده آماده تو فریزر دارم که موقع فریز کردن پیاز رنده شده و ادویه جان بهش میزنم نازک تو نایلون پهن میکنم 

فقط کافی یه همون اندازه که لازم داریم بکنیم بندازیم تو تابه سرخ بشه باید نون لواش یا باگت میپیچیم خیلی سریع آماده میشه 

یه تغذیه هم واسه بچه هایی که نون دوست ندارن. 

مادرم برامون درست میکرد. 

کمی آرد به تخم مرغ اضافه میکرد با چنگال هم میزد میریخت تو تابه سرخ میشد و بر میگردوندطرف دیگه هم سرخ میشد قالبی در مییومد گاهی برا دخترم میذارم بدون نون. 

من اولویتم‌ لقمه خوبه واسشون 

میوه اینا هم هر چی باشه میزارم براشون 

امسال مدرسه ابتدایی دخترم بوفه ندارن  

پارسال اضافه وزن گرفت به خاطر هله هوله که تابستون بردم باشگاه وزنش درست شد 

من گاهی که میرفتم دنبال دخترم  

زنگ آخر که زده میشد بچه ها هجوم میبردن سمت بوفه سراغ خوراکی بیخود 

حالا مادر بنده خدا تو خونه غذای گرم گذاشته که بچه ناهار بخوره  

امسال خرید خوراکی مضر رو به شدت تا جایی که بتونم کنترل میکنم 

مادر بزرگ خدا بیامرزم میگفت آدم بیشتر مریضی که سرش بیاد از دهنه ،مراقب باشیم چی میداریم دهنمون 

معلم کلاس اول دخترم فقط دوشنبه ها اجازه میداد خوراکی بخرن 

بوفه مدرسه پارسال دخترم که یه برند درست درمون هم نمی‌ آورد. .همش آشغال و بی کیفیت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان‌لطفا هرکی میدونه زودجوابمو بده پشتیبانی ویپاد زنگ زدم شصت نفر صف انتظار بودکل پولای شوهرمو‌ری ...

من مدتهاست با حساب ویپادم کار میکنم

هیچ مشکلی نداشته

یبار برنامه رو کلا خارج بشین

دوباره وارد بشین

شاید مشکلتون حل بشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
در مورد تغذیه بچه ها مادرا نکته خوبی رو گفتن من اهل فریز مواد غذایی نیستم جز ضرورت ،ولی دوستمون گفتن ...

خیلی عالی بود، 

من گاهی اوقات تخم مرغ رو با مقدار خیلی کمی پنیر پیتزا هم میزنم و درست می کنم خوشمزه میشه، کنار سینه ی مرغ هم کلم بنفش و سفید رنده شده با سس خونگی میزارم، چون کلم به شدت مفیده و طبعش گرم

کیک های خونگی که کمی از شکرش کم می کنم و به جاش شیره ی انگور میزنم برای بچه ها میذارم

خیلی کوکو درست نمی کنم چون روغن زیادی جذب می کنه مگر زمانی که روغن مناسب تو خونه داشته باشم

بچه هام رو عادت دادم که حتما تو خونه صبحانه بخورند حتی در حد دو لقمه، چون باعث میشه سوخت و سازشون زود شروع بشه و برای سلامتیشون لازمه

بجز آخر هفته شبها زود می خوابن

تو سال تحصیلی آرامش بسیار مهمه

از گروهی از دانش آموزان تحقیق می کنن که مهمترین چیزی که شما رو آزار میده چیه گفته بودند دعوای بین پدر و مادرم

بحث همیشه هست، اما بدون حضور بچه ها باید باشه

آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست🥰

سلام عزیزای دلم ❤️ صبح قشنگتون بخیر و نیکی باشه ❤️

خب به رسم عادت میرسیم به پنج شنبه ای دیگر از پاییز سال عمرمان

اول از همه با یه حمد و سوره مهمان کنیم عزیزان آسمانی امان را 🖤پدران و مادران آسمانی امون را ...که چشم انتظار اولادشون هستند 👌 که از این دنیا یه خیراتی برایشان بفرستند 🥺

مطمین باشین دعای خیرشون بدرقه ی خونه زندگی امون هر لحظه 🌺در پایان حمد و سوره که به پدر مادرتون یا امواتتون فرستادین

چند صلوات هم بفرستین هدیه کنید به امام زمان عجل الله فرجه ❤️

بعد بگین از طرف پدر مادرم خواندم برای آقا مهدی

ثوابشون رو بنویس به دفتر اعمال جهان آخرت پدر مادرم

بذار خیر و بهر فرزندانشون رو ببرند 🌸

روحشون شاد یادشان گرامی 🌸

بعد میوفتیم به چالش هفتگی امون 😍

خب زود بلند شو یه زیر انداز بزرگ بنداز روی فرش ها

فیوز برق رو بزن

یه مسواک کهنه داری بیار 😊

شیشه پاک ن رو بیار .....بیوفت به جون لوسترهات

قشنگ ترو تمیزش کن 😍اکه از جنس برنج

توی کاسه ای یه قاشق آبلیمو ...یه قاشق رب ....یه قاشق نمک بریز ...مخلوطش کن

بعد قشنگ بکش به لستر هات ....خودت حواست باشه که زیاد آبکی نباشه که بره به سیم هاش و اتصال بده

الکی هم بهونه نیار که شاید الان بخونی و بگی ول کن بابا یه لحظه اتصال می‌کنه 😉😁.

نه هیچی نمیشه سالهاست با همین روش لوستر هامو برق می اندازم 😍 قشنگ با مسواک کهنه هم توی شیار هاش و خط ...خطی هاش رو به راحتی پاک کن

اونجا هایی که دست نمیرسه داخلش ...بهترین راه مسواک کهنه است

اون مسواک رو ننداز بیرون قشنگ بعد اتمام کار بشور

بذار تو پلاستیک ...بذار برای دفعه های بعدی👌

اکه لوسترتون آینه ای ...یا پلاستیکی اونوقت اول با دستمال نخی گردشو بگیر ...بعد با تاید ماشینی بکش قشنگ چند بار

بذار برق بزنه 😍 فقط حواست باشه که به سیمش نره

آخر سر با شیشه پاک کن بزن ....بلوری بلوری بشه 😉

عزیزان طوری بشه که بعد اتمام کار عکس زیبای خودتون رو روی لوستر مشاهده بکنین 😍

دونه دونه ....با حوصله قشنگ انجام بدین ...حتی اونایی که لوستر ندارن

بی زحمت تنبلی رو بذارن کنار ❤️....بلند شند همون لامپ های ساده اشون  ....همون مهتابی هاشون ...همون شب خواب هاشون رو پاک کنند ...همون روشنایی هاشون رو پاک کنند

خلاصه بهونه بی بهونه که من لوستر ندارم

خیالم راحت 😊😉

خیلیا رو دیدم که اصلا رو این قسمت از خونه مدیریت ندارند

اون روز خونه ی یکی از آشناها بودم رفتم سرویس

دیدم لامپ رو اونقدر گرد و خاک گرفته که نمیتونه درست حسابی نور بندازه 🤦

در این حد بود 👌 بلند می‌شدی به راحتی هم به لامپ دستت می‌رسید

ولی چه کنم که بعضیا ... بلانسبت دوستان یا کلا  بیخیال هستند اهمیت نمیدن

بعضیا هم که فقط تمیزی رو تو پذیرایی اشون می بینند 🙁

قشنگ فدات شم اون گوشی رو بذار کنار ...به خونه زندگی ات برس 👌

به خونه ات ارزش بده ....میدونی الان تو خونه ای که هستی خیلیا آرزشون رو دارند ؟

میلی به میلیمتر خونه ات رو بهش بها بده ارزش بذار !

قدیم این همه مریضی نبود

قدیم باشگاهی در کار نبود ...خانوم های خونه ...لطفا عمیق فکر کنید به حرفهام ❤️قدیم مادرامون صفر تا صد کارآمون رو میکردند ❤️

تو سوز سرما می‌رفتند تو حیاط ظرف میشتند

تو یه اتاق کوچیک با چند نفر زندگی میکردند

تمام کارهای خونه رو خودشون میکردند ....

والله هم لاغر بودند ❤️ هم سالم

سال به سال دکتر نمی‌دیدند 👌

الان فقط خوردن خوابیدن شده ....و هزار و یک مریضی 

قدیم مادرامون سبززی رو بهونه میکردند می رفتند خونه ی همسایه ...هم صله یررحم می‌کردند ...هم حرف می‌زدند و درد و دل می‌کردند ❤️

الان سال به سال همسایه ی پایینی رو نمی‌بینیم 

میبینیم طرف تو راه پله صداش میاد زودی درو می‌بندیم که بره بعد من برم 🙁

بعد میگه معصومه جان گواتر دارم ...تیرویید دارم 

همه امون رو آوردیم به این گوشی ها ....رفاقت و رفت و آمد و دوستی یادمون رفته 

این گوشی ها که واقعا باعث و بان ی اصلیشون ...در ادامه ی متن بالام

اون از مادرای قدیمی ...این از مادران جدید ... بلانسبت ❤️ 

بعد میبینی بچه یا خود مادر اضافه وزن آورده ....بعد می‌ره میلیونی پول خرج باشگاه  می‌کنه که لاغر کنه 🙄نمیگم باشگاه بعد اصلا و ابدا ...صحبتم یه چیز دیگه است 

ادامه دارد...

دوستان‌لطفا هرکی میدونه زودجوابمو بده پشتیبانی ویپاد زنگ زدم شصت نفر صف انتظار بودکل پولای شوهرمو‌ری ...

عزیزم مبلغی که تو ویپاد گذاشتین رو نمی تونید کارت به کارت کنید مگر اینکه کارت مقصد هم پاسارگاد باشه، یعنی فقط پاسارگاد به پاسارگاد.. 

سلام عزیزای دلم ❤️ صبح قشنگتون بخیر و نیکی باشه ❤️خب به رسم عادت میرسیم به پنج شنبه ای دیگر از پاییز ...

خب عزیز من پاشو کارای خونه ات رو بکن ...اینم خودش یه ورزش ..کنارش خواستی بری برای خوش فرمی بدن باز یه چیز دیگه ....

عزیز من ما خودمون دهه شصتی ها چقدر تو کار خونه به مادرامون کمک کردیم ....چقدر فعال بودند مادر و خواهر هامون ؟
الان چی ؟میبینی بچه ظهر شده با سرویس از مدرسه برگشته
سه ساعت زنگ در رو از جا در میاره 🙁

مادر هنوز تو جاش 🙄بیدار نشده
چرا چون برنامه ی زندگی نداره 👌
بعد میگه معصومه جان من افسرده ام
خب فدات شم من ❤️منم تا لنگ ظهر بخوابم و به زندگی ام بها نذارم...انگیزه ای برای زندگی نداشته باشم
چرایی برای زندگانی نداشته باشم 👌
منم افسرده میشم عزیزم ❤️ 

قدیم ما میومدیم خونه ناهارمون آماده بود...زیاد هم غذای اعیونی نبود ها ...ولی همیشه رو اجاق یه چیزی از صبح بار گذاشته میشد 

برنامه داشتند ..زندگی میکردند واقعا ...نه زنده مانی 

ماها بوی غذا رو میچشیدیم 

گشنه میپریدم سر سفره 😍الان بچه میاد
مادر که هنوز از خواب شب بیدار نشده
با اومدن بچه ...به زور یه چشمش رو باز می‌کنه 🙁

با گوشی از اسنپ فود پیتزا سفارش میده
بعد میگه این بچه ی من قدش ثابت مونده
بچه ی من چاق شد....بچه ی من لاغر شد

بعد میگه حقوقمون کفاف نمی‌ده 🙁

خلاصه که عزیزان نمی‌خوام زیاد وراجی کنم
ولی باور کنید واقعیت محض 👌البته جسارت نباشه به خانوم های گروهمون ....تو آشنا چند نفر داریم
یعنی آخر و تنبلی 👌
همسرش ...فرزندش از دستش گلایه می‌کنند
باز در روزهای بعدی بیشتر مینویسم در این باره❤️

ما از بچگی پدرمون هی گوشزد می‌کرد که النظافة من الایمان.....یعنی پاکیزگی جزیی از ایمان هست
ما هم اونطور دیدیم و یاد گرفتیم 🌸

پس چالش این هفته امون هم میرسه به لوسترهای تموم اتاق ها ....لامپ ها ....قشنگ تر و تمیز و با حوصله
من به دخترم از کوچیکی میگفتم ❤️مامان جان یه دونه کار کن تو خونه ...ولی خیلی با دقت و خیلی با حوصله
الان به این سن رسیده همه ی کارهای خونه رو کمک می‌کنه
خیلی تمیز و با مرتب ❤️دیگه رفته تو خونش
اصلا اهل اینکه زود ...دددی بدی کنم بشینم نیست

ساعت ها هم طول بکشه 👌 خیالش نیست
چون اونطوری عادت کرده از بچگی
بچه‌ها دیگه وقت رفتن من دارم میرم
به چالش ام برسم 🥰🤩

شما هم زود بلند شین ...کلا آفلاین شین
من گاها حتی میذارم رو حالت هواپیما
فقط دوستان قبل از شروع کار حتما فیوز برق رو بزنید
و حتما حتما از دستکش استفاده کنید ..
آهان راستی وقتی خستگی از تنت در میاد که
به چالش حسابی برسی
بعد یه تک پا بری بیرون

و شب تو غروب بیای خونه ....چراغ ها رو که روشن می‌کنی 😍اونوقت به خودت افتخار می‌کنی که متن تو اون لحظه یادت بیار که میگم خسته نباشی بانوووی پاکیزه
خسته نباشی خانوم تلاشگر
یا علی👋
دوستتون دارم هوارتااااا 😘

عزیزم مبلغی که تو ویپاد گذاشتین رو نمی تونید کارت به کارت کنید مگر اینکه کارت مقصد هم پاسارگاد باشه، ...

ده تومن میزدم میزد نتیجه تراکنش نامشخص

پنج تومن که زدم شد مثل اینکه سقفش به کارتای دیگه۵ تومنه

آدم اینجوری گرفتار میشه خیلیا کارت پاسارگاد ندارن ولی ازبس شرایط وام دادنش خوبه آدم چشم پوشی میکنه 

ده تومن میزدم میزد نتیجه تراکنش نامشخصپنج تومن که زدم شد مثل اینکه سقفش به کارتای دیگه۵ تومنهآدم این ...

عزیزم شما وقتی پول تو حسابت مبلغش زیاد باشه میتونی سقف انتقالتو بیشتر کنی 

و اینجوری نیس ک فقط ویپاد ب ویپاذ باشه 

من قسطام رو همه کارت ب کارتهام با ویپاده 

زیاد باهاش کار کردم سقف انتقالم رو با پشتیبانی تماس گرفتم تا صد میلیون هس 

شما هم تماس بگیر یا پیام بزار برا افزایش سقف انتقال سوال کن و شرایط رو بپرس

خب عزیز من پاشو کارای خونه ات رو بکن ...اینم خودش یه ورزش ..کنارش خواستی بری برای خوش فرمی بدن باز ی ...

معصومه جونم یه ماچ آبدار به لپت 

دیروز اتفاقا سرویس بهداشتی رو شستم ۴۵ دقیقه طول کشید شوهرم همیشه این بخش رو تمیز می کنه فقط یه اسید میریزه کف و ... حالا همیشه ازش تشکر می کنم ولی می گم اسید خوب نیست من همیشه از پودر ماشین استفاده می کنم علاوه بر تمیزی بوی خوب میده و مثل اسید هم برای سلامتی بد نیست... دیروز لامپ و ...تمیز کردم واقعا روشناییش دو برابر شد، دیوارها رو تا بالا با پودر و اسکاج تمیز کردم  

ولی ایمنی قبل از کار، یادتون نره🍎

ده تومن میزدم میزد نتیجه تراکنش نامشخصپنج تومن که زدم شد مثل اینکه سقفش به کارتای دیگه۵ تومنهآدم این ...

عزیزم شما رو نمی‌دونم چرا اینطور شده ولی من دیروز ۱۱۰ تومن انتقال دادم به کارت بانک ملی همسرم و خیلی راحت انتقال داد

سلام سلام بله من كامل شما رو يادمه و بسيار منتظر بودم ازتون خبري ببينم خداروشكر كه انقدرخوب از پس شر ...

خوبی دورت بگردم

شکر خدا خوبم

بله فعلا همونجام ولی انشالله خیلی زود جا ب جا میشم

راجب سالن زدن 

من دوسال تو چندتا سالن درصدی کار کردم یه مقدار حرفه ای شدم و سعی کردم خودم و تو شهر به عنوان یه حرفه ای جا بندازم 

من خودم رو همه کارها نظارت دارم 

حسابداری

نظافت 

اخلاق پرسنل و صددرصد رضایت مشتریم

تقریبا با همه مشتری ها رفیق شدم سعی میکنم با پرسنل بد دهن  و بی مسئولیت همکاری نکنم 

و راجب سالن زدن به نظرم رو کاری سرمایه گذاری کنید که راجبش علاقه و عشق باشه 

صد درصد اگر من تو یه حرفه معروف باشم سالنم خیلی بیشتر شناخته میشه 

غریبه هیچ وقت دل نمیسوزونه برای کار و احتمال اینکه وقتی شما بالاسر کار نیستی مشتری های شما دزدیده بشه 

سلام دوستان منم اومدم یه گزارش از ۶ ماهه اول سال بدم و برم

دفعه قبل که اومدم گفتم از حقوق همسر حدود ۴ میلیون میمونه برامون

برای جور کردن پول مسکن ملی مجبور شدیم مجدد وام بگیریم که مجموع قسطا ۲ میلیون از حقوق و یارانه مون بیشتر شده البته هنوزم پولمون کامل نشده اما توکل کردیم به خدا و امیدواریم به آینده.

تو ۶ ماه اول ۹ گرم طلای نو گرفتم که یه مقدارش هدیه و عیدی بود یه مقدارشم پس انداز درصدشون هم ۲۱ تا ۲۳ بود،که خب گرون دراومد برامون حدود ۴۰ تومن.پرونده طلا خریدن رو بستم چون جور کردن پول مسکن ملی برامون خیلی سخت شده.

مسافرت رفتن با بچه زیر یکسال برام سخته اما چندتا سفر کوتاه و یکی دو روزه به شهرستان های همجوار داشتیم که از نظر روحی خیلی حالمون رو خوب کرد.

تو این ۶ ماه ۳۶ میلیون هزینه دندونپزشکی داشتیم ،که یه مقداریش رو بیمه برمیگردونه،درعوض هم خودم و هم همسرم همه ی دندونامون اوکی شده،که خیلی قدم مثبتیه

خرید با اعتبار دی. جی پی هم برام خیلی خوب بود چون تو تخفیف خرید میکنم و قیمتها نسبت به شهر خودمون کمتره

من تاحالا این مشکلی که گفتید برام پیش نیومده،همین دیروزم 7تومن کارت به کارت کردم محدودیت نداشت،بنظرم از پشتیبانی بپرسید

2810