سلام دوستان 🌹
امیدوارم خوب و خوش باشید❤️
خیلی وقته کم میام تاپیک
گاهی اتفاقی میخونمتون
با دیدن پیام شما دوست عزیز برای خانم آقارضا
با احترام ب نظر شما دوست عزیز❤️
باید بگم
برای تنبیه همسر اینکه سر سنگین باشیم درست
ولی هرگز هرگز در هیچ شرایطی چ بخواهیم همسر رو تنبیه کنیم
چ بخواهیم خودمون رو براش لوس و عزیز کنیم
نباید خودمون رو مریض نشون بدیم
و مثلا بگیم سرم درد میکنه این بشدت اشتباست
۱)چون مردا اکثرا باید مستقیم بهشون علت ناراحتید رو بگی تا متوجه اصل مطلب بشن
اگه من الکی بگم سردرد دارم برداشت اصلیش همین خواهد بود و اصلا ب دلیل دیگه فکر نمیکنه و حتی اگه متوجه بشه برای تنبیه خودمون رو ب بیماری زدیم میتونه نتیجه عکس بده و زمانی ک واقعا مریض باشیم و نیاز ب توجه این دفعه همسری با بی توجه بودنش ما رو تنبیه کنه و حتی شاید باور نکنه ک واقعا بیمار هستیم ک دیگه بدتر
و یک مورد دیگر ک بنظر من هرگز هرگز نباید ب عنوان سلاح تنبیه همسر ازش استفاده کنیم
اینکه که
هرگز رختخوابمون رو جدا نکنیم یکی از اشتباهات بزرگ زندگی زنا شویی همینه
بنظر من بهترین تنبیه برای مرد باید شناختی باشه ک از همسر خودمون داریم
مثال سرسنگین باشیم ولی نه ب مدت طولانی چون طولانی شدن قهر اصل موضوع رو به فراموشی میسپاره و مشکل حل نشده گوشه ی ذهن ما باقی میمونه و ذخیره میشه برای دعوا یا ناراحتی بعدی ک اون موقع خودش رو نشون میده
پس سرسگنین باشیم و بعدش دلیل ناراحتیمون رو ب موقع
واضح و کوتاه اعلام کنیم
مثال
ناراحت بودم چون ترسیدم اگه قسط عقب بیفته ب اعتبار همسرم لطمه بزنه یا برای جبرانش بیشتر تحت فشار باشیم
ناراحتم چون تو دوره ماهانه دوست داشتم نوازشم کنی
ناراحتم چون دوست دارم با همدیگه زندگی بهتری بسازیم ولی از فلان کارت ترسیدم چون من مثل شما قوی نیستم و دلگرمی من ب شماست اینجا هم خودمون رو لوس کردیم هم ب همسرمون قدرت و جسارت میدیم هم اینکه اون طرح نیازی ک باید از همسر داشته باشیم صورت گرفته
طرح نیاز فقط مالی نیست ک این ب همسر کلی انرژی میده فکر نکنیم اگه ب همسر بگیم شما بهتر میدونید
یا شما داناتری
یا قویتری
خودمون رو کوچیک کردیم اصلا اینجوری نیست فقط متذکر بشم اینم باید بجا و اندازه باشه گاهی وقتا همسر باید قدرت و شجاعت خانمش رو ببینه گاهی هم بالعکس پس اجرایی کردن هر چیزی زمان و شرایط درستش رو میطلبه
در این مورد صحبت زیاده ولی ب همین بسنده میکنم
نظرات و شرایط و سبک زندگیها با همدیگه متفاوته
پس درست و باتوجه ب شرایط خودمون تصمیم بگیریم و زندگی کنیم
🌹❤️❤️🌹