2777
2789

سلاااام به همگی 

خییییییلی دلم براتون تنگ شده بود 

خیلی زیاد 

خوشحالم که عمری باقیست تا دوباره با خانومهای عاقل و دانایی مثل شما عزیزان باز هم صحبت بشم

کسی منو یادش هست 😁😁😁 

خب بیام از این عیبت طولانی بگم 

سرمایه گذاری کردم فکر کنم نمیشه اسمشو گفت ولی خب خداروشکر دارم توش حرفه ای میشم 

سالنم رو شکر خدا پر رونق و پر مشتری کردم 

گواهی نامم رو بسیار راحت و سریع گرفتم 

یه مقدار کم از ماه قبل شروع به خرید طلا کردم که چشمتون روز بد نبینه و طلام رو‌دزدیدن 🥲

ولی خب اونقدر زخم خوردم که دیگه برای طلای سه چهار گرمی ناراحت نمیشم 

به لطف خدا بعد اون قضیه به قدری سالنم پر مشتری شد که طی دو روز یک سوم پول طلا برگشت 

خب از درامد امسالم بگم 

۱۱تومن حقوق ثابت 

۸۰۰یارانه خودم‌و‌دخترم 

۲۰الی ۳۰متغیر از سالن درمیارم البته فعلا چون تازه یک ساله سالن رو تاسیس کردم 

۳۵۰۰قسط گوشیم 

۲۵۰۰قرعه کشی 

۲۵۰۰کرایه مغازه (شریک دارم)

حداقل ماهی ۳تومن متریال مصرفی 

و ما بقی هم خرج خونه که تازگیا بی برنامه پیش میرفتم

و قسط ویداد و خرید طلا 

🤍🤍🤍 زندگیتون پر از برکت و‌خیر 

سلاااام به همگی خییییییلی دلم براتون تنگ شده بود خیلی زیاد خوشحالم که عمری باقیست تا دوباره با خانوم ...

مبااارک باشه ، چقد خوبه که خانوما هم انقد تلاش میکنن و درامد خوب دارن 🌸

عاطفه جون چند سالته ؟

تکاپو برای نجات ✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میخواستم منو راهنمایی کنید .من 13سال از شروع زندگیم میگذره .همسرم اهل پس انداز یا وام گرفتن نیست اصلن ریسک پذیر نیست.مافقط ی خونه داریم .ماشین نداریم .به هر ترفندی قصد راضی کردن همسرمو دارم که وام بگیریم ماشین بخریم چند ساله دارم تلاش میکنم ولی بی فایده بوده.خرج و مخارج خونه رو هم دست من نمی‌ده که حداقل بتونم پول پس انداز کنم .تنها کاری که کردم وسایل خونه رو ازچند سال پیش تا حالا عوض کردم .وهمسرم‌رو خورد و خوراک خیلی حساسه مثلن اگه ی روز گوشت نخوره اون روز شب نمیشه.همیشه باید همه مواد غذایی تو خونه ما فراهم بشه هر چی میگم کمتر خرج کنیم پس انداز کنیم اصلن فایده ندارد.چه طور میتونم خرج خونه رو دستم بگیرم که حداقل پس انداز داشته باشیم تا روز مبادا حداقل دستمون جلو کسی دراز نباشه؟؟؟معصومه جون و بقیه دوستان لطفاً راهنمایی کنید. 

سلام دوستان میخواستم منو راهنمایی کنید .من 13سال از شروع زندگیم میگذره .همسرم اهل پس انداز یا وام گر ...

سلام عریز دلم 

خب بشین قلقشو پیدا کن ببین چی تحت تاثیرش قرار میده 

مثلا من اون زمان که همسرم بود همش عکس کاشی و سینک و مبل نشونش میدادم تا قبول کنه خونمون و‌جدا کنیم از پیش خانوادش ادمی که اصلااااا قبول نمیکرد اخر راضی شد 

وقتایی که حالش خوبه باهاش صحبت کن 

مردا شکم پرستن شکمو که شیر کنی ذهنشون ازاد مبشه 

هی بشین از خوبیای ماشین داشتن بگو 

از وام و طلا گرفتن بگو 

یا اصلا راضیش کن فقط یک ماه بهت فرصت بده که تو هم غذا و‌خورد و خوراک و به بهترین نحو بگردونی هم زیر نظر خودش پس انداز طلا کنی برای خرید ماشین 

اونقدر باهاش به روش های مختلف حرف بزن تا یکم نظرش عوض یشه 

انشالله برات خیر عزیز دلم 

سلام عریز دلم خب بشین قلقشو پیدا کن ببین چی تحت تاثیرش قرار میده مثلا من اون زمان که همسرم بود همش ع ...

بله عزیزم درست میگی خیلی به غذا و خورد و خوراک اهمیت میده.ممنونم از راهنماییت تلاش میکنم انشاالله که بشه

مثلا باهاش سرسنگینی باشی جواب تلفنشو ندی.هروقت زنگ زد بگی حوصله ندارم یا گفت بیا بریم بیرون بگو سرم ...

سلام دوستان 🌹

امیدوارم خوب و خوش باشید❤️

خیلی وقته کم میام تاپیک

گاهی اتفاقی میخونمتون

با دیدن پیام شما دوست عزیز برای خانم آقارضا

با احترام ب نظر شما دوست عزیز❤️

باید بگم

برای تنبیه همسر اینکه سر سنگین باشیم درست

ولی هرگز هرگز در هیچ شرایطی چ بخواهیم همسر رو تنبیه کنیم

چ بخواهیم خودمون رو براش لوس و عزیز کنیم

نباید خودمون رو مریض نشون بدیم 

و مثلا بگیم سرم درد میکنه این بشدت اشتباست

۱)چون مردا اکثرا باید مستقیم بهشون علت ناراحتید رو بگی تا متوجه اصل مطلب بشن 

اگه من الکی بگم سردرد دارم برداشت اصلیش همین خواهد بود و اصلا ب دلیل دیگه فکر نمیکنه و حتی اگه متوجه بشه برای تنبیه  خودمون رو ب بیماری زدیم میتونه نتیجه عکس بده و زمانی ک واقعا مریض باشیم و نیاز ب توجه این دفعه همسری با بی توجه بودنش ما رو تنبیه کنه و حتی شاید باور نکنه ک واقعا بیمار هستیم ک دیگه بدتر

و یک مورد دیگر ک بنظر من هرگز هرگز نباید ب عنوان سلاح تنبیه همسر ازش استفاده کنیم

اینکه که

هرگز رختخوابمون رو جدا نکنیم یکی از اشتباهات بزرگ زندگی زنا شویی همینه

بنظر من بهترین تنبیه برای مرد باید شناختی باشه ک از همسر خودمون داریم

مثال سرسنگین باشیم ولی نه ب مدت طولانی چون طولانی شدن قهر اصل موضوع رو به فراموشی میسپاره و مشکل حل نشده گوشه ی ذهن ما باقی  میمونه و ذخیره میشه برای دعوا یا ناراحتی بعدی ک اون موقع خودش رو نشون میده

پس سرسگنین باشیم و بعدش دلیل ناراحتیمون رو ب موقع 

واضح و کوتاه اعلام کنیم

مثال

ناراحت بودم چون ترسیدم اگه قسط عقب بیفته ب اعتبار همسرم لطمه بزنه یا برای جبرانش بیشتر تحت فشار باشیم

ناراحتم چون تو دوره ماهانه دوست داشتم نوازشم کنی

ناراحتم  چون دوست دارم با همدیگه زندگی بهتری بسازیم ولی از فلان کارت ترسیدم چون من مثل شما قوی نیستم و دلگرمی من ب شماست اینجا هم خودمون رو لوس کردیم هم ب همسرمون قدرت و جسارت میدیم هم اینکه اون طرح نیازی ک باید از همسر داشته باشیم صورت گرفته

طرح نیاز فقط مالی نیست ک این ب همسر کلی انرژی میده فکر نکنیم اگه ب همسر بگیم شما بهتر میدونید 

یا شما داناتری 

یا قویتری 

خودمون رو کوچیک کردیم اصلا اینجوری نیست فقط متذکر بشم اینم باید بجا و اندازه باشه گاهی وقتا همسر باید قدرت و شجاعت خانمش رو ببینه گاهی هم بالعکس پس اجرایی کردن هر چیزی زمان و شرایط درستش رو می‌طلبه

در این مورد صحبت زیاده ولی ب همین بسنده میکنم

نظرات و شرایط و سبک زندگیها با همدیگه متفاوته

پس درست و باتوجه ب شرایط خودمون تصمیم بگیریم و زندگی کنیم

🌹❤️❤️🌹

خانم هایی عزیز یه نکته خدمتتون بگم ، من ۲۷ سال تجربه زندگی دارم و زندگیم و از صفر شروع کردم الان خداروشکر خونه و ماشین و زمین و باغ و ..‌ دارم 

به خاطر صرفه جویی و پس انداز کیفیت زندگی تون و پایین نیارید ، به خدا زندگی فقط مسیره ... آخرش هیچی نیست 

اگه درآمدتون کمه در کنارش جنس بیارید تو خونه بفروشید ،، بعضی خانم ها سرویس مدرسه یا مهدکودک میشن ،،، آقایون وقت اضافی دارند پیک یا اسنپ کار می کنند ،، ولی سعی کنید کیفیت زندگی تون پایین نیاد

اگه خونه نیاز به تعمیرات داره ،،، اگه وسیله ای شکسته ،،، همین ها خودشون انرژی منفی جمع می کنند ،، اگه بچه تون نیاز به کلاس یا دوره داره ،، به خاطر جمع کردن طلا پشت گوش نندازید 

من اول زندگی دیدم حقوق شوهرم کمه، مستاجر هم بودیم خودم رفتم سرکار ،،، یکم اوضاعمون بهتر شد 

ولی همیشه در کنار پس انداز به خونه زندگی هم می‌رسیدم،  دختر خواهرشوهرم میگه هر موقع خونه دایی میریم یه گوشه رو تعمیر کردند چون خونه مون ۲۰ سال ساخته و واقعا نیاز به تعمیرات داشت ، یک سری بازسازی اساسی کردیم ولی هنوز کار داره 

سلاااام به همگی خییییییلی دلم براتون تنگ شده بود خیلی زیاد خوشحالم که عمری باقیست تا دوباره با خانوم ...

سلام سلام 

بله من كامل شما رو يادمه و بسيار منتظر بودم ازتون خبري ببينم 

خداروشكر كه انقدرخوب از پس شرايط براومدي

هنوز تو ساختمون پدر شوهر ساكني؟ 

اوضاع خوبه؟  

حالا  كه اينجا هستي ميشه چند تا سوال منو در مورد سالن زدن جواب بدي؟ هر كدوم كه احساس كردي حريم خصوصيته، جواب نده و بگذر 

اول كه در مجموع تجربه ات در خصوص سالن زدن چيه؟ 

شما تو چه شهري با چه جمعيت و بافت فرهنگي و اقتصادي سالن زدي؟ نيازي به گفتن اسم شهر نيست 

من مدت زياديه تو فكر سالن زدن هستم اما خودم ناتوان مطلق در امور زيبايي و مشاطه گري هستم 

بايد نيرو جذب كنم و البته حتي نميتونم بالاي سر كار به طور دائم باشم، به نظرت تو اين حالت جواب ميده؟ 

مد نظرم اينه دوربين بذارم و فيش كامپيوتري و نيروي خوب بگيرم با اينها راه اندازي كنم 

كاري كه الان به ثمر نشسته رو ميشه اينطوري مديريت كرد اما كاري از صفر رو بالا سرش نباشي خب شك دارم 

به نظرت آرايشگر مياد تو سالني كه مشتري نداره، و صفره، صندلي بگيره؟؟ نميخوام ثابت بده، درصد بده 

اين سوال رو بي زحمت حتما جواب بده، الان آرايشگاهها بيشتر واحد هاي آپارتماني يا ساختمان هاي مسكوني هستن كه كل ساختمان آرايشگاهه 

البته من هدفم حومه تهرانه احتمالا 

به نظرت راه اندازي آرايشگاه تو مغازه تجاري بزرگ به نفع هست يا ضرر؟؟ 

رو ديزاين بيروني و داخلي مغازه سرمايه گذاري ميشه ها. 

اگر شخص ديگه اي هم اطلاعات داره ممنون ميشم اينجا يا دورهمي، بهم كمك كنه. 

پيشاپيش ممنون از صرف وقت شما براي پاسخگويي

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

سلاااام  

من پستهای شما رو یادمه  

آفرین بهت واقعا آفرین . 

اما نکته مثبتی که شما داشتی جسارت شروع رو داشتی فک کنم اولش ناخن کاری یاد گرفتی و توی یه سالن شروع به کار کردی 

هنوز خیلی یا اینجا میگیم چکار کنیم؟ فلان کار اشباع شده 

بتونم یا نه؟ 

ولی شما رفتی تو دل کار و عمل کردی بهش  

آروم آروم جلو رفتی  

مثلاً یکی از نزدیکان من آرایشگره ،کارش هم خییلی خوبه ، 

تو سالن یکی دیگه کار می‌کنه بعد از سالها 

میگه باید سالن خودم فلان جای شهر باشه چون لوکیشن خیلی مهمه به خاطر همین تا الان حرکتی نزده 

ولی شما سالن خودتو داری هر چند شریکی 

البته فامیل ما اخلاقش هم کمی تنده ،یه جا بند نمیشه 

و دوم اینکه شما قرعه و پس انداز از همون اول داشتی با وجود بچه و خرج خونه ولی فامیل ما با وجود مجرد بودن خییلی ولخرجه یه تیکه طلا هم نداره،بی برنامه خرج میکنه،در آمدش هم از شما بیشتر بود

یادمه شما یه جاهایی طلا فروختی  ‌

دوباره حتی طلای سبک میخریدی 

خدا بهت رزق و برکت بده 

سنت هم کمه جای پیشرفت زیاد داری  

یه جایی هم قرص و محکم جلو خانواده شوهر خدا بیامرزت وایسادی و زندگیتو ساختی 

دوستان‌لطفا هرکی میدونه زودجوابمو بده پشتیبانی ویپاد زنگ زدم شصت نفر صف انتظار بود

کل پولای شوهرمو‌ریختم به کارت پاسارگادم حالا ده تومن‌ لازم‌داره زنگ‌زده بزنم به کارتش ولی نمیشه انتقال داد میزنه نامشخص 

چرا اخه ؟الان عصبی میشه حقم‌داره

سلام خانمهاخوبین یه راهنمایی میخواستم اگه جای من بودین چه میکردین چندوقت دیگه حدود600تومن دستم میرسه ...

عزیزم قبلا جواب دادم ولی توضیح کامل ندادم ، با پولتون یه ماشین خوب بخرید بزارید زیر پاتون ، خانم هایی که میگن ماشین سرمایه گذاری نیست... ماشین هم گرون میشه هم رفاه میاره، و هم اینکه پول پیک و اسنپ و تاکسی نمیدید 

من همیشه ماشین می خرم میزارم دو سه سال زیر پام بمونه ،، سفر میریم ،، گردش میریم ،،، بچه ها رو کلاس می برم و میارم ،، این فاصله طلا می خرم بعد یکدفعه ماشین و طلاهارو می فروشم دوتا وام هم می گیرم یک قطعه زمین کوچک‌ می خرم 

یک مدت دوباره بی ماشین میشم ولی خوبیش اینه یک مدت ماشین زیر پام بود استفاده کردم 

2810