2777
2789
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیزم معصومه جان همیشه از راهنمایی های ارزنده شما استفاده کردم الان میخو ...

عزیزم منم وظیفه خودم دونستم بهت بگم هیچوقت یه واحد تو بیابون قابل قیاس به خونه که خودت از رو زمین ساختی نیس به لحاظ قیمت.همون مسکن مهر هم ۴سال طول می‌کشه بهت بدن کلی هم پول میگیرن خوب همون پول رو هزینه کن همینجا رو آباد کن البته بازم بستگی به موقعیت زمین داره.

و تحقیق کن ببین مسکن ملی هوایی که میسازن کجاست کدوم منطقه.

قربونت برم نگین جان لطف داری عزیزم ❤️ به قول پدر خدا بیامرزم راضی ام بگیرند و پس ندند و من برای همیش ...

شما انگیزه بخش این تاپیکی عین گل میمونی...عین یه خواهر مهربون و خیرخواه..خدا انرژی خوب این وقتی که میگذاری برای ما رو به خونواده ات و فرزندان گلت برگردونه....شما زنجیره عشق و مهربونی رو ادامه میدی....مهربونترین معصومه ...  خدا بهت سلامتی و خیر بده قشنگ جان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلممن امروز خودمو حسابی ب چالش کشیدم ی وام برداشتم ک جمع اقساطم از حقوقم بیشتر میشه و رف ...

خیلی مبارک عزیزم 😍 

آفرین حالاااااا شد 

وقتی زحمت میکشیم باید ثمره ی تلاش هامون رو ببینیم 

تا خستگی امون از تنمون در بیاد 😍

اصلا نگران نباش خدا خودش بزرک به راحتی انشالله جاشو پر می‌کنی 

دوست داشتی عکسشو هم بذار برای انگیزه 

اونقدر برامون عکس نتی می داشتی که اینو دوست دارم 😀🤭

بالاخره ببینیم چی پسندت شد عزیزم ❤️ 

شما انگیزه بخش این تاپیکی عین گل میمونی...عین یه خواهر مهربون و خیرخواه..خدا انرژی خوب این وقتی که م ...

فدایی داری فراوون عزیزم ❤️ 

خوبی و مهربونی از دل خودت نشات میگیره عزیزم ❤️ 

خوبی تو درون خودت من آیینه ی پیش روتم 🥰😘

هر چی آروزی خوب مال تو عزیزم 😘 ❤️ 

ممنون عزیزم همسرم هم همینو میگه من پس انداز میکنم در حد سکه پارسیان میخرم اتفاقا من خیلی اهل پس ...

هدف گزاری =تاریخ شروع 

403/7/5

تاریخ تیک زدن اهداف 405/7/5😍

ببینم چه کارا می‌کنی دیگه 😍 

سلام دوستان منم اومدم یه گزارش بدم ، درسته مثل گزارش های شما پر از نقدینگی و طلا نیست ، ولی حالا که ...

عزیزم انشاالله همیشه پر روزی باشید ، ماهم حقوق کارمندی داریم هرماه ۱۳بهم میداد همسرم این ماه گفت دیگه مجبورم ۱۱ بهت بدم چون ماه ۳۰روزه هست و یک روز کم میشه از حقوقمون و اضاف کارم همینطور از این ماه ندارن ،منم نمیتونم طلا بخرم هرچند که خیلی دوست دارم ولی هرچی برنامه ریزی میکنم فایده نداره گرونی خیلی جلوتر ما هست هر روز که میرم خرید قیمت ها بیشتر از روز قبل شدن اخه حقوق ها سالی یکیار اضاف میشه ولی گرونی هر روز میره بالاتر اونم مواد غذایی که واجبه و متاسفانه اینقدر زده رو گاز و هی میره بالا خب معلوم توان وقدرت خرید مردمم میاد پایین تر چه برسه خرید طلا گرمی ۴میلیون  ،.ولی بازم میگم الهی شکر همینقدر که بتونیم این ماه رو به اون ماه برسونیم و به قول شما محتاج کسی نشیم وجای شکر داره تو این اوضاع بد اقتصادی .

هدف گزاری =تاریخ شروع 403/7/5تاریخ تیک زدن اهداف 405/7/5😍ببینم چه کارا می‌کنی دیگه 😍

قربونت بشم معصومه جون  انشاله همیشه صحیح و سالم باشی و این تاریخی۴۰۵/۷/۵با دست پر بیام و گزارش بدم وتشویقم کنی توهم برام دعا کن  بتونم از پسش بر بیام انشاله 

سلام به همه دوستان تلاشگرم 😍 

امیدوارم هرجا هستین دلتون شاد و ارامش حاکم بر لحظاتتون باشه 🤍 

برای ۶ ماهه دوم سال هدف ۱۰ گرم طلا گذاشته بودم با توجه به بودجه ای که دارم خب شکرخدا امروز ۶.۵ گرم حدودا یه دستبند اپل خریدم زینتی نو 

بیشتر و سنگین ترش سهم تک تک شما دوستای عزیزم❤️ 

خیلی دوست داشتم یه کار کم اجرت پیدا کنم اما دوساعت تمام مغازه های شهر رو رفتم و دریغ از یه کار دست دوم خوب 

خودمم طلای مصرفی هیچی نداشتم اینو گرفتم که روحیه ام هم حفظ بشه 

از یه طلافروشی‌گرفتم که توی شهرمون سابقه زیادی داره اما اولین خریدم ازش بود امیدوارم دستش سبک باشه و بتونم زودتر اون ۳.۵ گرم باقی مونده رو خرید کنم 

خانما وقتی داشتم دستبند رو انتخاب میکردم چشمم خورد به بسته جدید النگوهاش که گذاشته بود جلوی دستش و‌هنوز بازشون نکرده بود 

النگو ونکلیف به حدی زیبا بود که منی که از النگو هیچوقت خوشم نیومده بود عاشقش شدم 

گفتم بی زحمت یه قیمت بدین حساب کرد گفت ۵۵ میلیون 

اما چون پولم نمیرسید و گفت طلای اقساط نداریم من همون دستبند رو برداشتم اما دلم رو پیش اون النگو جا گذاشتم 

اصلا شبیه عکساش نبود خیلی خیلی خیلی زیبا تر بود 

هدف گذاشتم به امید خدا از این به بعد فقط طلای شکسته بخرم تا روزی که بتونم اونو بدست بیارم🥹 نمیدونم با ماهی ۲ تومن چجوری میتونم اما خدا بزرگه 🌱 

در راستای اهداف نیمه دوم سال دوتا کتاب خوب قرار بود بخونم تا اخرسال که کتاب عادت های اتمی رو شروع کردم و ۶۰ صفحه ازش خوندم تا اینجا خیلی لذت بردم و چیزای مفیدی ازش یاد گرفتم 

امیدوارم در کنار پس انداز مالی برای ذهن و ذهنیت تون هم پس انداز کنید که ما زنان پایه های خانواده و اولین الگوی دخترامونیم 💪🏻 

دخترمم مهد ثبت نام کردم و با مدیرشون صحبت کردم که دخترم رو فقط مواقعی که دانشگاه کلاس دارم ببرم و اونم بنده خدا پذیرفت و قبول کرد که شهریه رو نصفه بگیره 

وسایلش هم خریدم فقط مونده کیفش که اونم دوتا کوچیک داره احتمالا نخرم جدید 

خدایا شکرت برای تمام لحظات سختی که فکر میکردم اخرشه اما گذشتن و من امروزم رو تجربه میکنم در کنار عزیزانم 

@masumehjoon    

این گزارش ناقص و شکسته رو از شاگردت بپذیر که داره میجنگه برای روحیه اش 

روح پدر مادرتون شاد براشون فاتحه میفرستم 🤍

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
معصومه نازنینم خیلی خوشحالم به یادم بودی ،بله زایمان کردم ،الان یه دختر ناز دارم که روزی نیست به خاط ...

زیر پست ماه قبلم ریپلی میزنم

خدایا هزار بار شکرت

آزمون طراحی و اجرا هم قبول شدم😍😍😍

اصلا باورم نمیشد طراحی بار اول قبول بشم

این هدف هم تیک خورد✅✅

تو این دوماه هم ۱۳تا کتاب تو اپلیکیشن طاقچه خوندم،۲تا کتاب فیزیکی خوندم که از اسنپ خریدم📚📚📚

کتاب گرون شده، ولی با تخفیف ۷۰درصدی،اشتراک یکساله طاقچه بینهایت خریدم ۱۵۰هزار

تو فروشگاه اسنپ هم،کتاب‌ها تخفیف خوبی دارند،هرموقع کد تخف یف داشتم کتاب خریدم ،هر کتاب زیر ۵۰هزار شده با تخفیف ها،که پول چاپش هم نمیشه🤭🤭 

یک ماه هم هست که برای استخدامی آپ میخونم💪

همچنان درحال پس انداز  و صرفه جویی هستم🤑 

با وسوسه خرید لباس مبارزه میکنم چون زیاد مهمونی مهمونی مجلس هم نداریم😅

،هرپولی تو مفید میریزیم که سود بهش تعلق بگیره،حتی اگر قسط بانک  برای ۲۰ماه داریم،دیگه همون اول ماه پرداخت نمی‌کنیم، این ۲۰روز را تو مفید نگه میداریم👌👌👌

پول اندک هم به جای طلای بی اجرت،خیلی راحت عیار میخریم👌👌

برای دخترم حساب مفید باز کردم،هرماه براش،۵۰۰تا ۱م عیار میخریم،یارانه اش هم جدا تبدیل به عیار میشه👌👌

۱۳۰م پول داشتیم که  برای مراحل پرداخت، برای خونه پیش فروش ،لازم بود،ولی هنوز زمان واریزی مشخص نبود،از اینجا یادگرفتم،همسرم حساب مهربانی باز کرد تو بانک ملی و سپرده کردیم فعلا،بهتر از این بود که همینجوری نقد بمونه👌👌

خودم ۴ساله که کامل، بیمه زنان خانه دار ۱۲درصد پرداخت کردم،یادمه همسرم مخالف بود چون خودش بیمه هست،اون موقع هم تازه ازدواج کرده بودیم و فشار مالی بود،گفت از خرج لباس و آرایشگاه خودت باید بدی،گفت خودم هم نمیرم سازمان و خودت برو انجام بده،ولی خوشحالیم الان که ثبت نام کردم و این ۴سال را پرداخت کردم،عمر سریع میگذره و بیمه به نظرم خیلی خیلی واجبه برای خانم ها👌👌👌

به قول معصومه جون ۶ماه از سال گذشت،وقتشه ببینیم چه کارها کردیم،کارنامه خودمون را بررسی کنیم،فقط پس انداز مالی نیست

تو همه زمینه ها،نگاه کنیم چه کار کردیم تو این ۶ماه؟؟؟😉😊

مثلا من،حتی تعداد کتاب‌هایی که تو ۶ماه اول سال خوندم هم حساب میکنم،اینجوری میفهمم چه قدر تو زندگیم مفید بودم

برای رشد و پیشرفتم چه قدمهایی برداشتم،چه آزمونی دادم؟چه مهارت هایی یادگرفتم؟؟

اخلاقیات و خانه داریم چه فرقی کرده؟سحرخیز شدم یا نه؟

وزنم چه تغییری کرده؟ 

آیا بهتر شدم؟

درجا زدم؟

یا خدای نکرده پسرفت داشتم؟

🤔🤔🤔

عزیزم منم وظیفه خودم دونستم بهت بگم هیچوقت یه واحد تو بیابون قابل قیاس به خونه که خودت از رو زمین سا ...

ممنون عزیزم لطف کردین ..مسکن مهر آمادس محله تقریبا خوبی هم هست ۱۲ واحدی فقط ماباید داخلش کار کنیم کابینت پرده واین چیزا ..زمینی هم که ما داریم سه دونگی همون محله ای هست که مسکن مهر ساخته میشه 

2810