2777
2789
میدونی شاید کسی ب خودت هم میگفت اینکار نکنمی گفتی نه دوست پسر من با بقیه مردها فرق میکنه همه اینجور ...

😂🤣وای من فکر میکردم فقط من فکر میکنم ک شوهر من اونجوری نیست و بهترین مرد دنیاست😍😅🤣نگو همه اینجوری فکر میکردن 

برای اینکه این پست ربطی به مدیریت خرج و مخارج نداره بگم ک😁😅دیروز سکه پارسیان گرفتم پشت این سکه ها نوشته بودن ک در صورت برگشت ب فروشگاه بدون کسری وزن خریداری میشه دیگه خیالم راحته ک تقلبی نیستن و هر موقع پول کم دستم اومد تبدیل کنم ب سکه سکه ۲۰۰ سوتی گرفتم ۹۴۰ شد خوب حساب کردن؟گفتن ۵ درصد سود داره

دوستانی که فکر و ایده های اقتصادی دارن لطف کنن یه پیشنهاد بم بدن🙂

۱۰ میلیون وام پشتوانه دارم

۵ میلیون هم همسرم داره

۶ میلیون هم پول نقد دارم

چکار کنم بیشترشون کنم؟

میخوام نقد بمونن و قصد ندارم طلا بخرم..در عین حال میخوام بیشترشون کنم..اگر این پول دست شما بود چطور بیشترش میکردین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که فکر و ایده های اقتصادی دارن لطف کنن یه پیشنهاد بم بدن🙂۱۰ میلیون وام پشتوانه دارم۵ میلیون ...

به نظرم طلا صندوق بگیرید...کلا طلا همیشه جذاب تر از سایر سرمایه گزاری هاست ...البته میتونی صندوق درامد ثابت هم بگیری...

بالاخره ویپاد رو نصب کردم 

قبلا گفته بودم که از ترس هک شدن و کلاهبرداری های اینترنتی نصب نمی کردم و اینقدر که اینجا دوستان از ویپاد حرف میزدن وسوسه شدم و نصب کردم .

ایشالا که زود کارت رو برام ارسال کنن .

بانک پاسارگاد باید به رویا جون و معصومه جون که باعث شدن اینقدر ویپاد همگانی بشه جایزه بده 

اینقدر که توی این تاپیک حرف  ویپاد هست 

نمیدونم شاید حرفم و این پستم بی ربط به موضوع تاپیک باشه....،ولی میخوام بگم که باید با معنا درمانی و ...

بسیار عالی بود ممنونم❤️

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
عزیزم به نظر من برا تولد آقایون نباید هدیه پولی بدین ، آقایون اگه برا کسی پول خرج کنند و حامی باشند ...

عزیزم ممنون ارگ شما و تک تک دوستانی که نظر دادن 😘

تک تک ریپ نرگزدم که گروه شلوغ نشه

واقعا به همه حرفاتون فکر کردم و نتیجه گرفتم سکه رو بهش ندم ✅

فقط شام مورد علاقه و کیک و یه شاخه گل ❤️

فکر کنم اینجوری خیلی بهتر باشه

سکه هم میره واسه پس انداز مخفی🎉🎉👑👑👑

الهی وجود همه شما خواهرهای عزیزم از بلا دور باشه 

و صندوقهای همتون پر از طلا🥰🥰😘😘

ماچ به همتون😘 

بالاخره ویپاد رو نصب کردم قبلا گفته بودم که از ترس هک شدن و کلاهبرداری های اینترنتی نصب نمی کردم و ا ...

سلام عزیزم

منم مثل شما از هک شدن و اینها وحشت داشتم

انقدر توی تاپیک همه ازش خوب گفتن منم وسوسه شدم و حتی پول خوابوندم و چند ماه پیش وام پنجاه میلیونیش رو گرفتم😁

الانم کم کم سکه جمع میکنم که بتونم  بعد از تسویه مجددا وام بگیرم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام عزیزممنم مثل شما از هک شدن و اینها وحشت داشتمانقدر توی تاپیک همه ازش خوب گفتن منم وسوسه شدم و ح ...

خیلی هم خوب 

تا باشه از این وسوسه های مفید 

ایشالا که وامش براتون برکت داشته باشه 

منم هر وقت وام گرفتم میام می نویسم که با وامش چی خریدم

سلام دوستای گلم

من امروز خودمو حسابی ب چالش کشیدم ی وام برداشتم ک جمع اقساطم از حقوقم بیشتر میشه و رفتم باهاش تکپوش خریدم حس میکنم گرون حساب کرد اما چون بعد مدتها ی تک پوش واقعا ب دلم نشسته بود و این مدت خیلی سرکار اذیت شدم خریدمش به عنوان جایزه برا خودم. چون از رسالته تا سال اینده همین موقع باید قسطاشو بدم قسطا هم سنگین😂😂🤕

یادتونه گفتم شوهرم اهل وام نیست من الان چهار پنج تا وام ریز ریز یا درشت گرفتم همشم از مهر و رسالت.. یکیشون قسطشون ۲/۵هست از کی ب شوهرم گفتم من میرم طلا میخرم و قسطام زیادتر از حقوقمه یکی از قسطا رو تو بپرداز دیگه اونم جدیدا دیگه چقدر اقتصادی شدم قبول کرد حالا برا اینکه بهش فشار نیاد این ماهو خودم ریختم ی جور نامحسوس و ریز یکی از اقساطمو انداختم گردنش😁😁😁😁

این برام موفقیت بزرگیه چون همسرم زیر بار وام نمیرفت.

دیگه فعلا تا سال اینده ان شالله همین موقع ها قسطام سنگینه نمیتونم طلایی بخرم احتمالا اما خب تا اینجا از خودم راضیم.

راستی تک پوشم ۱۸گرمه.. یعنی با وام انگاری تا سال اینده هر ماه یک گرم و چند سوت طلا خریدم. 

البته ی کمم استرس دارم چون رسالت خیلی رو پرداخت اقساطش حساسه امیدوارم بدون مشکل و سروقت بتونم واریزکنم اقساط رو

خواهش میکنم عزیزم ❤️ چقدر پولتون ؟

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیزم 

معصومه جان همیشه از راهنمایی های ارزنده شما استفاده کردم الان میخواستم نظرتونو درمورد یه موضوعی بدونم  ما یه زمین ۳ دونگی داریم الان میتونیم بفروشیم و یه واحد آپارتمان مسکن ملی بخریم و با توجه به اینکه خونه و ماشین داریم بدیم اجاره ..یا اینکه چند سال صبر کنیم ۳ دونگ دیگه زمین رو بخریم و باز هم با وام و پس انداز بسازیم که حداقل ۳ .۴ سال طول میکشه ..نظر شما چیه ؟ممنون میشم راهنمایی کنید 🌺

سلام دوستان گلمبچه ها خواستم بهتون بگم اونایی که چند تا خونه دارید و طلا و زمین و دارایی دارید، از م ...

مادر دوستم برادر دوستم  از نوزادی بیمه عمر کرده بود الان دانشجو هست میگفت هنوز بهش نگفتیم ندونه بهتره.. 

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیزم معصومه جان همیشه از راهنمایی های ارزنده شما استفاده کردم الان میخو ...

من معصومه جون نیستم عزیزم اما چون مسکن مهر دارم جواب میدم مسکن مهر رشد قیمتش نسبت ب زمین و خونه های دیگه کمتره. در ثانی چون زمین مشترک هست بین چند نفر( بستگی ب طبقات داره) مشتری کمتری هم براش پیدا میشه هرچی فرسوده تر بشه. 

باز شهر شما رو نمیدونم خرید و فروش مسکن ملیش ب چ شکل باشه

سلام.من مدت هاست که خواننده خاموش بودم و از مطالبی که گفته میشد استفاده میکردم.معلمم مادر دوتا بچه خوشکلم.فراز و نشیب زیادی هم در زندگی مجردی تجربه کردم هم در متاهلی.تصمیم گرفتم عضو سایت بشم و گوشه ای از داستان زندگی مادرمو بنویسم که انگیزه بشه برای کسایی که فکر میکنن از زندگی عقبن♥️

ما سالها در مرکز استان اجازه نشین بودیم اونم توی خونه یکی از اقوام نزدیک.یه اتاق ۱۲ متری داشتیم و ۴ نفر هم بودیم.هیچ زمان سختی هایی که برای درس خوندن توی اون خونه میکشیدم رو فراموش نمیکنم.جای درس خوندن من پشت بام خونه بود که اون هم برای رفتن گاهی صاحب خونه جلومو میگرفت.یادم نمیره چقدر توی آفتاب مینشستم و درس میخوندم.تا اینکه من سال دوم راهنمایی بودم به دلیل مشکلاتی که داشتیم از مرکز استان راهی یکی از شهرستان ها شدیم.بدون هیچ پول و سرمایه و پشتوانه ای.یه خونه خیلی داغون اجاره کردیم که برای ما که تا اون زمان یه اتاق ۱۲ متری داشتیم حکم بهشت رو داشت🍃

یکماه از رفتن ما به اون خونه گذشته بود که یه کار شرکتی به مادرم پیشنهاد شد مادر من هم با دودلی قبول کرد چون آهی در بساط نداشتیم و به شدت پول لازم بودیم.من سوم راهنمایی و برادرم سوم ابتدایی بود.شروع کار کردن مادرم شد نور امید زندکی ما بعد از سالها بی پولی.پدرم کارگر بود همیشه در حال کار و تلاش بود حتی استان های دیگه کار میکرد که ۴ ماه یک بار میتونست برگرده خونه اما کفاف زندگی رو نمیداد.

یکی دو سال که از شروع کار مادرم گذشت ثبت نام مسکن ملی شروع شد.ما هم ثبت نام کردیم😍

اقساط خونه رو به سختی پرداخت میکردیم.دوران دبیرستان هم تموم شد و من وارد دانشگاه شدم ترم دوم دانشگاه که بودم ما بالاخره صاحب خونه شدیم و از شر مستاجری خلاص شدیم😍😍😍

دوستان فکر کنید پدرومادر من بعد از ۲۰ سال زندگی مشترک تازه صاحب خونه شده بودند اونم خونه ای که هیچ همسایه ای نداشتیم چون آپارتمان هنوز تکمیل نشده بود آسانسور نداشت دقیقا ۸ ماه رو بدون آسانسور ۴ طبقه بالا میرفتیم.

ما بودیم و یه واحد آپارتمان که حتی کابینتاش هم قسطی بود و یه سری اسباب و وسایل قدیمی و داغون که برای جهاز مادرم بود.

کم کم وسایل هم با وام خریدیم.منم دانشگاهم تموم شد و کارمند شدم.😍

نگم یه تعداد خواستگار توی محیط کار داشتم که وقتی میفهمیدن پدرم کارگره میرفتن و پشت سرشون رو نگاه نمیکردن💔

من از همون حقوق اولم شروع کردم به خریدن جهیزیه به صورت قسطی حتی هزار تومن از پولمو خرج الکی نمیکردم.بعد از یکسال همسرم به خواستگاری اومدن و ازدواج کردیم.مادرم کادوی عروسی یه سرویس طلای سنگین گرفت که الان ۲۵۰ تومن پولشه.جهیزیه بهترین جهیزیه فامیل بود که با حقوق خودم و پدرومادرم گرفتیم.هر سه نفر کار میکردیم جهاز میخردیم.بعد از اینکه من رفتم سرخونه و زندگی خودم پدرومادر زحمتکشم با گرفتن چندین وام سنگین یه واحد مسکن مهر برای برادرم که سرباز بود خریدن.بعد از دوسال با گرفتن یک وام دیکه مسکن مهر رو تبدیل به یه زمین در جای خوب شهر کردن و برای داداشم خواستگاری رفتن.

بعد از عقد برادرم زمین رو فروخت و با وام ازدواجش یه خونه ویلایی خرید😍😍

و خداروشکر اول زندگیش نیازی نیست اجاره خونه بده.

الانم مادرم دوتا وام دیگه گرفته و میخواد انشالله بعد از گرفتن گواهینامه ماشین بخره چون هنوز ماشین ندارن.البته یه پراید داشتن که دادن به برادرم(سه سال هم من ازش استفاده کردم).

بالاخره روزای خوب زندگی میاد🍃بالاخره سختی هاو شب بیداری ها یه جایی نتیجه میده🍃بالاخره سربالایی زندگی تموم میشه و جاده زندگی هموار میشه.... فقط باید ناامید نبود و دست از تلاش برنداشت حتی شده آهسته و میلی متری حرکت کرد ♥️

2810