2777
2789

سلام عزیزان عصر بخیر🌹🌹🌹

یه گزارش بدم خدمتتون که چند مدته گزارشام کم رنگ شده😉

☑️هفته قبل چند روز ش رو مسافرت بودیم خرجای الکی و غیر ضروری کلا رفت کنار تاجایی که3500 تو کارتم موند و رفت برای پس انداز مخفی، سعی کردم جوری خرج بشه که وقتی برگشتم کاسه چه کنم دست نگیرم (طبق حقوق شوهرم که زیر پانزده تومنه)

☑️باشگاه که ثبت نام میکردم دیروز رفتم دیدم ورودیش افزایش قیمت داشته مجبورم فعلا خودم تو خونه ورزش کنم و پیاده روی رو بیشتر کنم ،اضافه وزن دارم باید تا زمستان وزنم برگرده سابق👌

امسال نتونستیم برای دخترم سرویس مدرسه بگیریم ، نرخ ها سربه فلک کشیده 

چون شیفتهاش چرخشی هست یه هفته خودم میبرمش یه هفته همسرم ، سخته چون ماشین هم نداریم مجبورشدیم برای ثبت نام خونه بفروشیم ،ولی میگذره 

☑️مواد فریزری آماده کردم حبوبات پخته،مواد ماکارونی ،رنگینک خرما،سبزی قورمه،بادمجان سرخ شده و.......

دیروز اتاق خواب رو حسابی تمیز و خلوت کردم ،یه نفسی کشیدن کمدها و کشوها😄

منتظر چالش تمیزکاری پنج شنبه هستم انشالا فردا شروع کنم

اره پشتیبانی هم همینوگفت بایدکاربکنیدباحسابتون ولی من دوروزپیش بیست میلیون واریزکردم امروزم 50میلیون ...

خوب اگر هفتاد تومن داری ۴۵روز بمونه میتونی برآیند بگیری با بازپرداخت ۱۲ماهه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اگر هفتاد تومن داری ۴۵روز بمونه میتونی برآیند بگیری با بازپرداخت ۱۲ماهه

شوهرم میخوادیه هفته ده روزه ایی 35میلیون وبگیره که بزاره یه حساب دیگه براامتیازوام ودرعرضر6ماه هم میخوادقسط هاش بده تموم کنه ولی بازنمیشن 

بدشانسی

درست همین که میگن اشباع شده یکم منو میترسونه،اینکه نتونم بفروشم،راجب اینم که گفتی از بیرون گلدون بخر ...

عزیزم اول یه نکته بگم و بعد برات پیشنهاد هم دارم

و این حرفم فقط به شما نیست، به خیلی از دوستان این تاپیکه که دنبال کار هستن

حرفم اینه که به نظر من هیچ کاری اشباع نیست، ما وقتی میخوایم لباس بدوزیم می‌ریم سراغ بهترین خیاط، وقتی میخوایم میکاپ کنیم می‌ریم سراغ بهترین ارایشگر، ما حتی اگه بخوایم میوه بخریم می‌ریم سراغ بهترین میوه‌فروش که تنوع هم داره 

می‌خوام بگم ما برای خرید یا انجام کارامون می‌ریم سراغ بهترین‌ها

و اگه ما تو کار خودمون بهترین باشیم ، همیشه کسایی هستند که بیان سراغمون

پس هیچ‌وقت به این فکر نکن که فلان کار اشباع شده

و اما پیشنهادم برات...

کار سنگ خوبه اما پانچ‌دوزی الان بیشتر رو بورسه و یادگیریشم راحته و وسایل و ابزارهاشم گرون‌قیمت نیست

و یه دلیل دیگم اینه که گستره این کار وسیعه، خیلی چیزا رو شامل میشه، مثلا

گیوه، روتختی، شال مبل یا تخت، انواع کوسن، اباژور کودک، سیسمونی کودک که اصلا دنیاییه واسه خودش و خیلی از وسایل سیسمونی رو میتونی با پانچ‌دوزی دربیاری، انواع زیرلیوانی و کیف و پادری و تزئینات لباس‌های زمستونی و کلی ایده دیگه

یه سرچ دربارش کن

سرچ رو فقط به گوگل و اینستای فارسی محدود نکن

به انگلیسی هم سرچ کن، پانچ‌دوزی به انگلیسی میشه Punch embroidery

از کجا انگلیسیشو اوردم؟ زبانم خوبه؟ نه، از گوگل ترنسلیت یا همون گوگل ترجمه اوردم

پینترست رو تو اولویت بذار، خیلی ایده‌ها داره که اصلا تو ایران اجرا نشده

این فقط یه پیشنهاد بود، کلی ایده‌های کاری دیگم هست که با سرچ درست میتونی پیدا کنی

دوستمون سوفی هم ایده‌های خیلی خوبی میذاره

و در اخر اینکه خانوما همه کارا سختی خودشونو دارن، شما هیچ کاریو پیدا نمی‌کنین که سختی نداشته باشه، پول اسون بدست نمیاد که دنبال کار راحت باشیم

و در اخر هم ممنون از تمام اعضای این تاپیک که با وجود تنش‌ها و ناملایمات باز هم به کمک‌هاشون ادامه می‌دن❤

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
تو اون حین خواهر شوهرم زنگ زدکه معصومه حقوق هامون رو نریختن ...تورو خدا دارییه ملیون بده به من ...بچ ...

مرسی که اینقدر با جزییات مینویسی و قشنگ مینویسی 

ادم حس میکنه دقیقا داره یه فیلم میبینه یا وسط معاشرت با شماست خیلی باحالی معصومه جون عاشق نوشتنتم 😁❤️❤️❤️

برام خواهر شوهرت جالب بود

درست گفتین

واقعا اگر این پول رو از خرداد فقط ماهی ۳۰۰ کنار میگذاشت الان لازم نبود رو بزنه به کسی

یه سوال فقط دارم

شما که اینقدر باهوش هستین و شم اقتصادی دارین و بعضی از اطرافیانتون از جمله همین خواهر شوهر اینقدر بی ملاحظه هستند اونوقت این پولها رو بهتون سر تایم بر میگردونن؟؟!!!

اخه این پول قرض دادن ها هم کم چالش نداره برای همه 

بچه ها من از پس انداز مخفی و وام مهر یه سکه امامی واسه تولد همسرم خریدم ولی... 👇الان دو دل شدم که ب ...

عزیزم اصلا این کار رو نکن مرد جماعت جنبه نداره

من تولد دوست‌پسر سابق که مثلا می‌خواستیم ازدواج کنیم براش پی‌اس۵ خریدم پرو شد دیگه همش از من توقع کادو گروه داشت همون شد که پشت دستم رو داغ کردم 😒😒😒

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
آهان ...اگه پولتون به آپارتمان برسه چرا که نه گزینه اول خونه ...آپارتمان ...ملک ...حتی در حد سوییت گ ...

معصومه جان شما ماشین شاسی بلندتون رو کی خریدین

یعنی قبل خرید خونه اصلی تون یا بعدش

نمی خواستی مثلا ی ماشین ارزون تر بخری با بقیه پول ی کار دیگه بکنی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم اصلا این کار رو نکن مرد جماعت جنبه ندارهمن تولد دوست‌پسر سابق که مثلا می‌خواستیم ازدواج کنیم ب ...

میدونی  شاید کسی ب خودت هم میگفت اینکار نکن

می گفتی نه دوست پسر من با بقیه مردها فرق میکنه 

همه اینجوری فکر میکنن گ شوهر دوست پسر من اینجوری نیس....

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
قربونت برم عزیزم ♥️ دقیقا همینطور که می‌فرمایید نه عزیزم تا راضی نباشه من کارت نمی‌کشم اول تایید رو ...

سلام معصومه جون من خیلی وقت بود نبودم و خیلی ازصفحات جاموندم یکماه با برنامه ریزی شما فقط رفتم اون ماه پول براهمه چی بود متاسفانه قسطامون زیاده نمیتونم به برنامه ریزیم ادامه بدم 

من از زمستون میخام یه قرعه شرکت کنم که ۱۰۰میلیونیه بنظرت قرعه الان میصرفه یا اینکه هرماه پولشو بریزم ویپاد وام دویست تومنی که قراره از زمستون بده سکه اشو جمع کنم یا اینکه هر دوماه بدم النگوی جدید بخرم براخودم چون قصد دارم النگوی جدید بخرم و اینایی که دستمه رو بزارم کنار براپس انداز 

بنظرت کدومش؟۱.قرعه که ۲۰ ماه طول میکشه

۲.هرماه ۱۰ تومن بزارم ویپاد سکه جمع کنم وام ۲۰۰تومنی و باز کنم 

۳.هر دوماه یا سه ماه بدم النگو بخرم براخودم بنظرت کدوم عقلانی تره لطفا راهنماییم کن

عیدیای همسرمم با کسر قسطام  ۱۵ تومن ۲۰ تومن برام میمونه که اونم میاد رواین پولا

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
به به خوش اومدی بانوی پلاک قلبی 😍😍مشتاق دیدار

جاااانممم رویای عزیز و دوست داشتنی من😍😍  چشمام روشن شد پیامت و دیدم عزیزدلم ❤️ خوشحالم تو جمعتونم 

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
بچه ها من از پس انداز مخفی و وام مهر یه سکه امامی واسه تولد همسرم خریدم ولی... 👇الان دو دل شدم که ب ...

عزیزم به نظر من برا تولد آقایون نباید هدیه پولی بدین ، آقایون اگه برا کسی پول خرج کنند و حامی باشند حالشون خوبه ، بیشتر باید نقش حمایتگر رو داشته باشند ، با هدیه پولی و مالی این حس تداعی میشه که خانوم داره حمایتش میکنه ، کلأ اعتقاد من بر اینه که خانوم برا مراسمات فقط کیک و غذای مورد علاقه و کارهای موردعلاقه همسر🤫 رو براش فراهم کنه ، جنس مذکر بیشتر با یک شب پر خاطره سورپرایز میشه تا یک کادوی گران قیمت، بازم مثل همیشه نظر شخصیه و نظرات دوستان محترمه.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
همسرتون راست میگه عزیزم تو این پول رو اکه نقد حتما تبدیل کن به طلا اگه از جنس طلاست پس اندازت ... بذ ...

معصومه جون حق میگی من انقد هزینه کردم برای بازسازی که جمع میکنم الان یه خونه دیگه میخریدم

نمیگم خونم خوب نیست ولی خیلی تغییرات دادیم و هرسری کلی هزینه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810